Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά γιατί δεν μπορώ να βρω πολλά στο google για τη μητρική αλλά από αυτή τη λίστα πιστεύω ο 1.40 GHz (αν παίρνει Tualatin) αλλιώς ο 1.00 GHz (αν παίρνει Coppermine)

• Moderators
Δημοσ.

Chipset

VIA Apollo Pro 133A μέχρι coppermine.

Ο tualatin ηταν ddr266mhz

Οχι.

Μέχρι copper mine 1ghz παίρνει αλλά ο tualatin σίγουρα δεν ήταν ddr.

Δες πχ qdi advance 10t με via apollo pro 133t (chipset via 694x).

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες

Ας έχεις υπόψη ότι είναι mobo του 2002-2003. Το έχω συναντήσει σε πολλούς Η/Υ δημόσιων υπηρεσιών εκείνης της εποχής, με υλοποιήσεις φασόν του βασικού μοντέλου και με περικοπή πολλών από τα specifications/features του. για να βγει φτηνό στο διαγωνισμό.

Αν τυχαίνει να είναι από αυτές τις παρτίδες, θα σε παιδέψει πάρα πολύ στο στήσιμο κάποιου συστήματος. Βρες άλλη δουλειά να κάνεις!

Το συγκεκριμένο mobo, και σε κανονική εμπορική έκδοση, ήταν ότι πιο προβληματικό κυκλοφορούσε εκείνα τα χρόνια.  Και η εταιρεία κατασκευής του, η QDI, πρέπει να έκλεισε 4-5 χρόνια αργότερα.

Δημοσ.

Οχι.

Μέχρι copper mine 1ghz παίρνει αλλά ο tualatin σίγουρα δεν ήταν ddr.

Δες πχ qdi advance 10t με via apollo pro 133t (chipset via 694x).

Είχα 2 tualatin-S τότε σε dual mobo, δεν θυμάμε την μάρκα, νομίζω άσους socket 370 αλλα οι μνήμες ηταν ddr266mhz 4gb (4X1gb)

Το καλυτερο μου πς, σε full tower chieftec και δίσκους scsi ibm 10000rpm το ευχαριστήθηκα πολλά χρόνια, πρώτα με win2000 και ΧΡ και προς το τέλος SUSE και Gentoo.

• Moderators
Δημοσ.

Είχα 2 tualatin-S τότε σε dual mobo, δεν θυμάμε την μάρκα, νομίζω άσους socket 370 αλλα οι μνήμες ηταν ddr266mhz 4gb (4X1gb)

Το καλυτερο μου πς, σε full tower chieftec και δίσκους scsi ibm 10000rpm το ευχαριστήθηκα πολλά χρόνια, πρώτα με win2000 και ΧΡ και προς το τέλος SUSE και Gentoo.

Προσπάθησε να θυμηθείς, γιατί πολύ χλωμό το κόβω.

Εκτός αν ήταν καμία power workstation ή serveroειδής υλοποίηση, με server chipsets...

Εδώ οι πρώτοι Pentium 4 είχαν SDRAM ακόμα (και RDRAM).

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Χεχε, όντως, serverochipset. Και μόνο τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά κάνουν κρα από μακριά. ;)

Ωραίο μηχανάκι πρέπει να ήτανε! Αν είχε πολλή RAM, εγώ θα δοκίμαζα με καμία νεότερη κάρτα γραφικών (π.χ. HD3650 AGP) ακόμα και σε Windows 7.

• Like 2
Δημοσ.

4χ 1γιγα είχα και την τελευταία ραντεον agp, Sapphire HD3850 512MB

μια χαρά ήταν και τα 7 για λιγο μετά εβαλα λινουξ πάνω στον ibm 10k rpm

• Like 1
Δημοσ.

χαμενος κοπος πιστευω κι εγω. Ενα κινητο/ταμπλετ των 50-70€ σημερα εχει πιο γρηγορο επεξεργαστη απο τον p3 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...