ldermont Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια , θελω να κανω μια ερωτηση σε οποιον γνωριζει. Ξερει κανεις αν γινεται να ζητησω αναλυτικο λογαριασμο για ιντερνετ οτε? γενικα δεν γνωριζω αν γινεται κατι τετοιο στο ιντερνετ. Πακετα που δουλευουν με χωροχρεωση οπως φοιτητικα της vodafone δεν θα πρεπε να στελνουν αναλυτικο αν ξεπερασεις το οριο? μπορω να κανω κατι τετοιο και στον οτε ?? και αν ναι τι αναγραφεται στα στοιχεια?
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Τα φοιτητικά καρτοσυμβόλαια δεν είναι? ΥΓ Υπάρχει εφαρμογή που σου λεει πόσα έχεις καταναλώσει https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.myaccount.widget&hl=el
ldermont Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δεν αναφέρομαι σε ιντερνετ κινητού. Πριν κανα δυο χρονια που ήμουν φοιτητης είχαμε στο σπίτι ιντερνετ με χωροχρεωση, δηλαδη είχε όριο τα 10GB. Αυτο ηταν προγραμμα της vodafone, ενα στικακι συγκεκριμενα, mobile broadband. Σε περιπτωση που ξεπερναγες τα 10 νομίζω μπορουσες να ζητησεις αναλυτικο λογαριασμο. Γίνεται αυτο και στα απεριοριστα πακετα ιντερνετ οπως οτε,hol,forthnet??
jkoukos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μου αρέσει που λες ότι δεν αναφέρεσαι σε internet μέσω κινητής, ενώ παρακάτω γράφεις για την σύνδεση mobile broadband που είχες. Η απάντηση είναι όχι. Κανένας πάροχος δεν δίνει υπηρεσία πρόσβασης στο διαδίκτυο με ογκοχρέωση σε συνδέσεις σταθερής τηλεφωνίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα