KEFALAS1981 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Εγραψα εγω πουθενα οτι θελω να το παιξω νομοταγης πολιτης ; Θες να μαθεις τι θα τους εδινα αμα δεν με ειχαν παρει τηλ;; Εσυ δλδ θα τα εδινες τιμιε ανθρωπε ;; 2
KEFALAS1981 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μπραβο σου ! εγω ειμαι κλεφτης δλδ ; εχεις φαγουρα , αν σου γραψω αυτα που θελω θα φαω μπαν .. Παω για υπνο 2
sam75 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ηρεμία. Εγώ νομίζω το 99.99% δεν θα τα έδινε, όχι επειδή είναι κλέφτης αλλά επειδή μιλάμε για το ελληνικό κράτος και ξέρουμε όλοι που θα πάνε αυτά τα λεφτά... 2
the other one Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 αν τα είδες εκείνη την ώρα πως ήταν +200 και τα τσέπωσες κι έφυγες, ναι είσαι κλέφτης γιατί σου θίξαμε την υπόληψη; όπως κλοπή φυσικά κατά μία έννοια είναι και η φοροδιαφυγή αλλά ας μη το πιάσουμε εδώ 1
ADHD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσιο ειναι μην τα πας καθολου, ας τα πληρωσει ο στόκος κρατικοδιαιτος που εκανε λαθος, δεν υπηρχε περιπτωση να τα επεστρεφα για κανενα λογο. 1
livefreeordie Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 ντροπή αν τα είδες και τα κράτησες. εμένα έχει τύχει να μου έχουν δώσει 50 ευρώ παραπάνω,αμέσως μόλις το είδα το είπα και τα επέστρεψα. πόσο μάλλον για 200 ευρώ. ναι κλέφτης λέγεσαι καλά σου λένε.
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Κλέφτης είναι δηλαδή αυτός που τον πιάνουν να κλέβει και αν δεν τον πιάσουν δεν είναι κλέφτης;;;; Βεβαιως, γιατι συμφωνα αλλωστε και με το πρωτΑραβικο (που δεν αρνηθηκε μετα ουτε το Κορανι): "...κλεφτης δεν ειναι εκεινος που κλεβει! κλεφτης ειναι εκεινος που κλεβει και...πιανεται!!" 2
daPro Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ναι γιατι είμαι νομοταγής πολίτης και μια κοινωνία προχωράει μόνο αν έχουμε τους νόμους μέσα μας. η έχεις λύσει τα οικονομικά σου και των παιδιών σου..Η ζεις στο εξωτερικό.. 4
haris_216 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ηρεμία. Εγώ νομίζω το 99.99% δεν θα τα έδινε, όχι επειδή είναι κλέφτης αλλά επειδή μιλάμε για το ελληνικό κράτος και ξέρουμε όλοι που θα πάνε αυτά τα λεφτά... Με τη διαφορά ότι το κράτος δεν πρόκειται να τα χάσει αλλά ενδεχομένως θα κληθεί να τα πληρώσει ο υπάλληλος/ταμίας που έκανε το λάθος. Άρα όποιος νομίζει ότι κάνει επανάσταση ενάντια στο "σύστημα", ας το ξανασκεφτεί.
stelios18120 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ο υπάλληλος τα πληρώνει τα σπασμένα όχι το δημόσιο. Γ αυτό και τα άπειρα τηλέφωνα γιατί σ λέει πάει το 200αρι από τον μισθό. Τα λάθη πληρώνονται όμως... Μία φορά στην alpha bank πλήρωσα την εφορία μου και μ έδωσε λάθος ρέστα 40 ευρώ και κάτι.δεν το είχα προσέξει. Μετά π κοίταξα το πορτοφόλι μου και καθησα και σκέφτηκα λέω μάλλον θα έκανε λάθος ή ταμιας. Μετά από 2 ώρες σκάει τηλ,δεν το σηκώνω,με παίρνουν αλλά 3 τηλ και μετά τελος! Δεν ξαναπηραν.μικρο το ποσό θα μ πείτε αλλά τα λάθη πληρώνονται. Εγώ όταν έδωσα λάθος ρέστα σε πελάτη μου από δουλειά,εκανα 30+ ευρώ λαθος,μετά ντραπηκα να πάρω να πω δωστά μ πισω.λεω δεν πειράζει αστο.ας τα φάει σουβλάκια Μετά την απομάκρυνση του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.ας το νιώσουν στο πετσί τους και αυτοί που το γράφουν με φαρδιά πλατιά γράμματα σε ταμπέλες στα γραφεία και στα ταμία τους. (Αν και στο τέλος εμείς θα τα πληρώσουμε οπως πάντα) (Χωρίς βέβαια να λέω ότι είναι ηθικό,η ότι θα το ξαναεκανα,και βέβαια δεν προτείνω να κάνει κανείς το ίδιο λάθος,γιατι εννοείται δεν είναι σωστο,μια φορά το έκανα και ποτέ δεν το ξανακάνω)
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσιο ειναι μην τα πας καθολου, ας τα πληρωσει ο στόκος κρατικοδιαιτος που εκανε λαθος, δεν υπηρχε περιπτωση να τα επεστρεφα για κανενα λογο. Το ξερεις πως δεν θα τα πληρωσει ο "στοκος κρατικοδιαιτος" ετσι? Οπως δεν εχουν και κυρωσεις για τιποτα γιατι ειναι οι ιερες μας αγελαδες . Αυτοι που θα τα πληρωσουμε θα ειναι εσυ και εγω . 2
nikko_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τώρα κάτσε και κλέψτα και περιφανέψου στην παρέα σου πως τα έκλεψες μπράβο έκλεψες τον μέσο έλληνα φορολογούμενο πολίτη και μείωσες αισθητά το μηνιάτικου ενός (χαζού μεν) υπαλλήλου τι μάγκας που είσαι ρε παιδί μου ΦΤΟΥ να μην σε ματιάξω ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ και πάλι για καλό και για κακό ΦΤΟΥ ΣΟΥ οι πενιές του μπουζουκιού σου ΦΤΟΥ που λέει και το άσμα. Εύχομαι να δείχνεις το ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα στην πραγματική σου ζωή για όλους εκείνους που έχουν καταληστέψει δισεκατομμύρια από τον έλληνα φορολογούμενο και να μην εξαντλείσαι σε μαθήματα ηθικής μέσα από ένα forum προς ένα συμπολίτη σου ο οποίος στην τελική είπε ότι θα τα επιστρέψει (κι ούτε τα έκλεψε βάσει σχεδίου). 6
The_Judas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το ελληνικό κράτος είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας. Κράτος απατεώνας, πολίτης απατεώνας. Αν δεν αλλάξουμε εμείς ως άνθρωποι, δεν μπορεί να αλλάξει το κράτος. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί θέλουν να βάλουν κάμερες παντού. Στις τράπεζες όπου κανένας δεν τολμάει να κάνει μαγκιές γιατί εκεί όλα καταγράφονται και έχουν και δικηγόρους. 4
sam75 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αν τα πληρώνει ο υπάλληλος ας τα πάει πίσω, δεκτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις