pavlos1908 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, φτιαχνω μια εφαρμογη για android και θα ήθελα αν υπάρχει καποιος που ξέρει οποιαδήποτε αλλη γλώσσα εκτός από ελληνικά/αγγλικα/ιταλικα/γαλλικα και έχει διάθεση να μου στείλει να με βοηθήσει αν μπορεί με την μετάφραση μιας μικρής παραγραφου και καποιων λεξεων.Δεν θέλω να δοκιμασω Google translate για να μην μπλεξω με καμια περιεργη μετάφραση γιατί δεν έχω ιδέα αν αυτό που θα λέει είναι σωστό ή λαθος.Οποτε αν κάποιος έχει τις γνώσεις και την καλή διάθεση ας μου στείλει ένα μήνυμα, ευχαριστώ! UPDATE: Τα απο κατω ειναι αυτα που θα ηθελα να μεταφραστουν: Αριθμομηχανή Σχετικά.. ( να μην μεταφραστει η παρενθεση, με το σχετικα, εννοω το about που υπαρχει στις εφαρμογες και περιεχει την απο κατω παραγραφουλα ) Δημιουργός: ...Για οποιαδήποτε πληροφορία, πρόταση ή για να αναφέρετε ένα πρόβλημα στείλτε μου email στο:....Μην ξεχάσετε να αφήσετε μια βαθμολογία και ένα σχόλιο στο play store.Ευχαριστώ που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Αλλαγή Θέματος Ιστορικό Αφήστε μια κριτική! Σφάλμα: Διαίρεση με το 0. Αρχικό Ανοιχτόχρωμο φόντο στο αποτέλεσμα - Σκουρόχρωμο φόντο στα κουμπιά Σκουρόχρωμο φόντο στο αποτέλεσμα - Ανοιχτόχρωμο φόντο στα κουμπιά Ακύρωση Δόνηση Εκκαθάριση ιστορικού Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2016 από pavlos1908
pavlos1908 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Γιατι δεν θελω σε μια μόνο γλωσσα. Όπως ξέρεις μια εφαρμογη για android μπορεί να μεταφραστει σε ολες τις γλωσσες για αυτό εγραψα αν καποιος ξερει καποια γλωσσα εκτός από αγγλικά και ελληνικά να μου στείλει να του στείλω αυτό που θέλω.
pavlos1908 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αν ψαχνεσαι εγώ δεν ψαχνομαι ούτε ειμαι καινουργιος εδω. Μια σελιδα "about" θελω να μεταφραστει και καποιες λεξεις μέσα στην εφαρμογη, τιτλος κλπ. Το να χρησιμοποιησω google translate δεν θελω γιατί δεν τα βγαζει απολυτα σωστα και οπως ειναι γελοιες καποιες περιγραφες στα Ελληνικα καποιων εφαρμογωμ που το έχουν χρησιμοποιησει έτσι δεν θελω να είναι η δικια μου. Ούτε μυστικα ούτε τίποτα, αν καποιος θελει να με βοηθήσει μου στέλνει πμ και του στέλνω τις λεξεις και την παραγραφο. Αν είσαι τόσο περίεργος να δεις τα κειμενα που ειναι τα μυστικά μου κλπ., περιμενε λιγες μερες και θα ανεβάσω λινκ της εφαρμογης στο αντιστοιχο θεμα που έχω ανοιξει στο section του προγραμματισμου. Η πηγαια γλωσσα θα ειναι ειτε στα αγγλικα είτε στα ελληνικά ότι βολεύει πιο πολύ αυτόν που θα με βοηθησει. Νομίζω σου ελυσα τις αποριες, αν θες πράγματικα να βοηθήσεις ξέρεις τι να κάνεις αλλιώς αν ψαχνεσαι να βγαλεις απο την μυγα ξυγκι ειναι αλλο θεμα και ποσταρεις παντου.
pavlos1908 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Προφανως και δεν θα πουλησω την εφαρμογη. Τσάμπα θα ειναι και χωρίς διαφημισεις τουλάχιστον τους πρώτους μηνες. Κανενα κερδος για μένα. Το περιμενα ότι θα επεφτε το θέμα της πληρωμης στην μεση. :-P Με αυτήν την λογική δεν θα βοηθούσε ποτε κανεις κανενα, εκτος αν σε βοηθήσω εγώ για την αγορα ενός κινητού πχ που υπάρχουν θεματα στο section smartphones πρεπει να σου ζητήσω λεφτα από την στιγμή που με το να σου προτεινω καποιο καλυτερο αε καλυτερη τιμή εξοικονομεις λεφτα. Αν φτασω σε σημείο να πληρώσω για την μετάφραση (η οποία είναι κυριολεκτικα 5-6 προτασεις), τότε σίγουρα δεν θα το κάνω μέσω insomnia αλλα καπου πιο καταλληλα. Απλη βοήθεια ζήτησα αν καποιος έχει την διάθεση και την γνώση όπως έχω ζητήσει ήδη και σε αλλα forums που συμμετεχω αλλα και απο ατομα του κυκλου μου που τυχαινει να ξέρουν καποια γλωσσα.
pavlos1908 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Εκανα update το αρχικο ποστ με αυτα που θελω να μεταφραστουν που ζητουσες. Επισης αν καποιος ειναι μεταφραστης και θελει καποιο αντιτιμο, μπορω να βαλω σε καρτελα οτι τις μεταφρασεις κλπ τις εκανε ο ταδε και ταυτοχρονα λινκ στην ιστοσελιδα του παραδειγματος χαριν.
mclein Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 στείλε μου πμ για το πως θελεις να ειναι η μεταφραση (καθημερινη ομιλια, επισημη ή κατι αλλο) και θα προσπαθησω να στειλω γερμανικά κ σίγουρα ισπανικα & ρωσικα. χωρις χρεωση 3
alxlightning Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 μπορω να βοηθησω κι εγω με κροατικα/σερβικαεπισης μπορω να κανω ένα proofreading σε γερμανικα ισως, δεν εχω μεταφρασει ποτε κατι τεχνολογικης φυσης σε γερμανικα 2
Mau-Maus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Παύλο μόνος σου μιλάς βρε?? Χαχα Καλή επιτυχία εύχομαι.. 3
alxlightning Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 με καποιο γνωστο αγνωστο τρολ μαλλονε που πηγε να του την πει που ζηταει μεταφραση ο ντιβελοπερ καμια εκτιμηση ρε φιλε κανει ο άλλος πρόγραμμα, ο,τι και να είναι, και δουλευει μονος του, προφανως, και ζηταει βοηθειαενοχλητικοτατο που ανθρωποι που δεν είναι καν αμεσα ενδιαφερόμενοι εχουν ενστασεις ως προς την αμοιβη 3
pavlos1908 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Λοιπον, mclein και alxlighting σας εστειλα, ευχαριστω για την προσφορα! Επισης ενημερωτικα, φοιτητης ειμαι και ειπα να κανω κατι τωρα το καλοκαιρι. Mau-Maus καταρχην σε ευχαριστω! Προς στιγμην δεν καταλαβα τι εγραψες, μεχρι που ειδα οτι διαγραφτηκαν τα ποστ του artemidoros, δεν τον ξερω προσωπικα απλα ειδα και σχολιαζε παντου σε καθε θεμα τις τελευταιες μερες για αυτο ισως ημουν και λιγο αποτομος. Εφαγε ban και εγινε αυτο με τα μηνυματα ή τα διεγραψε; 1
pavlos1908 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Το τελειωσα..Check it out οποιος θελει και μου λετε γνωμες κλπ.: https://play.google....gian.Calculator Ευχαριστω πραγματικα οσους προσφερθηκαν και με βοηθησαν με την μεταφραση! 2
0verc0me Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Το τελειωσα..Check it out οποιος θελει και μου λετε γνωμες κλπ.: https://play.google....gian.Calculator Ευχαριστω πραγματικα οσους προσφερθηκαν και με βοηθησαν με την μεταφραση! Με χαλασε προσωπικα μονο η αδεια για το GPS που ζηταει. Καλη επιτυχια με την εφαρμογη
pavlos1908 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αναφερω τον λογο που την ζηταει αλλα αν δω και υπάρχει γενικοτερα θεμα μπορώ να την αφαιρεσω απο το επομενο update. Σε ευχαριστώ! ☺ 1
mclein Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 https://s32.postimg.org/adpsfeamd/13838262_630348077132848_900712344_o.jpg https://s32.postimg.org/p8edtkk79/13833323_630348080466181_1689943128_o.jpg https://s32.postimg.org/4fbz55rnp/13844284_630348097132846_517542319_o.jpg https://s32.postimg.org/8afd7qath/13838509_630348093799513_2108503476_o.jpg 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα