Rwko Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Κάθε φορά που βάζω την κάρτα μου στην paypal μπαίνει και αν κάνω refresh ή πατήσω αλλού και ξαναμπώ η κάρτα μου δεν υπάρχει σαν να μην την πέρνει...Επίσης πάτησα για να την κάνω verify πριν αρκετό καιρό και εχθές πήγα στην τράπεζα πήρα τον κωδικό για να κάνω verify αλλά δεν ξέρω που να τον βάλω..νμζ φταίει το ότι δεν την έχω κάνει verify.Αν μπορείτε πείτε μου γιατί δεν με αφήνει να βάλω την κάρτα και που μπορώ να την κάνω verify επίσης είναι prepaid visa
JohnHacked Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Πριν κανα 4μηνο είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα.Μου έστειλαν καινούργια κάρτα αλλα το σύστημα δε την δεχόταν όσες προσπάθειες και να κάνω. Επρεπε να αλλάξω τον κωδικό της κάρτας με καινούργιο για να την δεχτεί (Σε ATM). Στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον ήταν αυτό μέχρι και τηλέφωνο στο Paypal είχα πάρει. 1
Rwko Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Πριν κανα 4μηνο είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα.Μου έστειλαν καινούργια κάρτα αλλα το σύστημα δε την δεχόταν όσες προσπάθειες και να κάνω. Επρεπε να αλλάξω τον κωδικό της κάρτας με καινούργιο για να την δεχτεί (Σε ATM). Στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον ήταν αυτό μέχρι και τηλέφωνο στο Paypal είχα πάρει. άρα να πάω να ζητήσω άλλη κάρτα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα