Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εγώ προσωπικά θα σιχαινόμουν και θα έκανα 8 εμετούς. Σημεία των καιρών... Χάνεις και κιλά έτσι. Δες το απο τη θετική πλευρά! Απλά μετά χρειάζεται προσοχή γιατί αν το παρακάνεις μπορεί να γυρίσει σε νευρική ανορεξία... 4
defacer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εγώ προσωπικά θα σιχαινόμουν και θα έκανα 8 εμετούς. Σημεία των καιρών... Αν έχεις την καλοσύνη πήγαινε να κάνεις τους εμετούς σε άλλο θρεντ γιατί εδώ χεστήκαμε.
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Χάνεις και κιλά έτσι. Δες το απο τη θετική πλευρά! Απλά μετά χρειάζεται προσοχή γιατί αν το παρακάνεις μπορεί να γυρίσει σε νευρική ανορεξία... Ευτυχώς στη χώρα που ζούμε είναι σπάνια τόσο κραυγαλέα φαινόμενα οπότε δεν κινδυνεύω. Αν έχεις την καλοσύνη πήγαινε να κάνεις τους εμετούς σε άλλο θρεντ γιατί εδώ χεστήκαμε. Συ είπας.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εγώ προσωπικά θα σιχαινόμουν και θα έκανα 8 εμετούς. Σημεία των καιρών... Εγώ πάλι απλά θα κοίταζα αλλού. Ανεκτικότητα δεν σημαίνει να σου αρέσει κάτι, σημαίνει απλά να το ανέχεσαι. Δεκάδες πράγματα δεν μου αρέσουν και τα ανέχομαι. Αυτή είναι και η έννοια της πολιτισμένης κοινωνίας. Ο ένας σέβεται τις ιδιαιτερότητες του άλλου ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ή όχι. Εγώ θα ανεχτώ τον gay, ο gay θα ανεχτεί τον άλλο που ντύνεται σαν καρνάβαλος, αυτός με τη σειρά του κάποιον άλλο που έχει τατουάζ στη μούρη και είναι σαν έγκλειστος των φυλακών κ.ο.κ. Έτσι προοδεύουν οι κοινωνίες, όλοι μαζί με αλληλοσεβασμό και ανοχή. Διαφορετικά χωριζόμαστε σε φατρίες και σκοτωνόμαστε για τις επιλογές μας, οι θρήσκοι με τους άθρησκους, οι δεξιοί με τους αριστερούς, οι ολυμπιακοί με τους παναθηναϊκούς και πάει λέγοντας. Γι αυτό η χώρα δεν προοδεύει ποτέ και σε τίποτα. Γιατί είμαστε ένας λαός αμόρφωτων καθυστερημένων όπου ο καθένας νομίζει πως οι δικές του επιλογές είναι οι καλύτερες.
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εγώ πάλι απλά θα κοίταζα αλλού. Ανεκτικότητα δεν σημαίνει να σου αρέσει κάτι, σημαίνει απλά να το ανέχεσαι. Δεκάδες πράγματα δεν μου αρέσουν και τα ανέχομαι. Αυτή είναι και η έννοια της πολιτισμένης κοινωνίας. Ο ένας σέβεται τις ιδιαιτερότητες του άλλου ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ή όχι. Εγώ θα ανεχτώ τον gay, ο gay θα ανεχτεί τον άλλο που ντύνεται σαν καρνάβαλος, αυτός με τη σειρά του κάποιον άλλο που έχει τατουάζ στη μούρη και είναι σαν έγκλειστος των φυλακών κ.ο.κ. Έτσι προοδεύουν οι κοινωνίες, όλοι μαζί με αλληλοσεβασμό και ανοχή. Διαφορετικά χωριζόμαστε σε φατρίες και σκοτωνόμαστε για τις επιλογές μας, οι θρήσκοι με τους άθρησκους, οι δεξιοί με τους αριστερούς, οι ολυμπιακοί με τους παναθηναϊκούς και πάει λέγοντας. Γι αυτό η χώρα δεν προοδεύει ποτέ και σε τίποτα. Γιατί είμαστε ένας λαός αμόρφωτων καθυστερημένων όπου ο καθένας νομίζει πως οι δικές του επιλογές είναι οι καλύτερες. Δε νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα ανεκτικότητας στη χώρα. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί τον άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι διάφοροι κύκλοι προσπαθούν να επιβάλλουν την ομοφυλοφιλία ως κάτι το φυσιολογικό και κατακρίνουν αυτούς που δεν συμφωνούν με αυτό και δεν τους αρέσει. Καθόλου δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος στη προσωπική του ζωή. Αλλά δεν μπορεί να μου επιβάλλει κανείς να μου αρέσει να βλέπω 2 μαντράχαλους να φιλιούνται. Στο τελευταίο που είπες συμφωνώ απόλυτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 O καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αρκεί να είναι νόμιμο. Αν είναι να μην μπορείς να κάνεις κάτι επειδή ενοχλεί κάποιον άλλο, ετοιμάσου να μην μιλάς για παράδειγμα... 5
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 O καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αρκεί να είναι νόμιμο. Αν είναι να μην μπορείς να κάνεις κάτι επειδή ενοχλεί κάποιον άλλο, ετοιμάσου να μην μιλάς για παράδειγμα... Σωστά, δεν το διευκρίνισα. Εννοούσα να μην ενοχλεί άμεσα τον άλλο.
Lanike71 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εγώ πάλι απλά θα κοίταζα αλλού. Ανεκτικότητα δεν σημαίνει να σου αρέσει κάτι, σημαίνει απλά να το ανέχεσαι. Δεκάδες πράγματα δεν μου αρέσουν και τα ανέχομαι. Αυτή είναι και η έννοια της πολιτισμένης κοινωνίας. Ο ένας σέβεται τις ιδιαιτερότητες του άλλου ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ή όχι. Εγώ θα ανεχτώ τον gay, ο gay θα ανεχτεί τον άλλο που ντύνεται σαν καρνάβαλος, αυτός με τη σειρά του κάποιον άλλο που έχει τατουάζ στη μούρη και είναι σαν έγκλειστος των φυλακών κ.ο.κ. Έτσι προοδεύουν οι κοινωνίες, όλοι μαζί με αλληλοσεβασμό και ανοχή. Διαφορετικά χωριζόμαστε σε φατρίες και σκοτωνόμαστε για τις επιλογές μας, οι θρήσκοι με τους άθρησκους, οι δεξιοί με τους αριστερούς, οι ολυμπιακοί με τους παναθηναϊκούς και πάει λέγοντας. Γι αυτό η χώρα δεν προοδεύει ποτέ και σε τίποτα. Γιατί είμαστε ένας λαός αμόρφωτων καθυστερημένων όπου ο καθένας νομίζει πως οι δικές του επιλογές είναι οι καλύτερες. Μα αυτό είναι γνώρισμα όλων των έμβιων στη γη, που ζουν σε ομάδες: Πάντα τάσσονται με μία ομάδα, γιατί αυτή η ομάδα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μελών της. Τα παλιότερα χρόνια στις σπηλιές ίσως σήμαινε ακόμα και επιβίωση, τώρα μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο. Δεν υπάρχει λόγος να κατηγορούμε αυτό. Το ζήτημα ξεκινάει όταν μία ομάδα θέλει να επιβληθεί πάνω σε άλλη. Τότε ξεκινάνε όλα.
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μα αυτό είναι γνώρισμα όλων των έμβιων στη γη, που ζουν σε ομάδες: Πάντα τάσσονται με μία ομάδα, γιατί αυτή η ομάδα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μελών της. Τα παλιότερα χρόνια στις σπηλιές ίσως σήμαινε ακόμα και επιβίωση, τώρα μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο. Δεν υπάρχει λόγος να κατηγορούμε αυτό. Το ζήτημα ξεκινάει όταν μία ομάδα θέλει να επιβληθεί πάνω σε άλλη. Τότε ξεκινάνε όλα. Σωστά. Και ως Έλληνες έχουμε μια έμφυτη τάση να το κάνουμε αυτό.
defacer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δε νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα ανεκτικότητας στη χώρα. Φυσικά δεν το νομίζεις αφού δε σε ενοχλεί κανένας προσωπικά μιας και είσαι στρέιτ λευκός άρρεν. Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να αφήσεις μούσι και να σε πουν χιπστερ. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί τον άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι διάφοροι κύκλοι προσπαθούν να επιβάλλουν την ομοφυλοφιλία ως κάτι το φυσιολογικό και κατακρίνουν αυτούς που δεν συμφωνούν με αυτό και δεν τους αρέσει. Καθόλου δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος στη προσωπική του ζωή. Κλασικοί εμετοί υψηλής ανεκτικότητας "δεν έχω πρόβλημα αρκεί να μη με ενοχλούν", "στην προσωπική του ζωή κλπ". Αγορίνα, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αρκεί να μη παραβιάζει τα δικαιώματα του άλλου, όχι "αρκεί να μην ενοχλεί" για ένα νεφελώδη και βολικό ορισμό του ενοχλεί που μόλις έβγαλες από τον πάτο σου. Εσένα μπορεί να σε ενοχλεί ότι έχω τατού στη μούρη, αγωνιστική εξάτμιση, πορτοκαλί μοϊκάνα και δυο αγόρια αγκαλιά να τρώμε παρέα κοντοσούβλι τη Μεγάλη Παρασκευή. Πρόβλημά σου και ξυδάκι, δεν είμαι υποχρεωμένος να προσαρμόσω τις επιλογές μου στις δικές σου αυθαίρετες ευαισθησίες. Όσον αφορά το "προσπαθούν να επιβάλλουν" την ομοφυλοφιλία ως φυσιολογικό, καταρχήν κανείς δεν επιβάλλει τίποτα σε κανέναν (όποιος έχει τη μύγα παρόλα αυτά) και δεύτερον φαίνεται να πιστεύεις πως αφού κάποιος προσπαθεί να την επιβάλλει ως φυσιολογική, είναι de facto αφύσικη. Με ποιό ακριβώς αντικειμενικό κριτήριο είναι αφύσικη; Θα είχε πλάκα αυτή η συζήτηση αν ήσουν ικανός να την κάνεις. Αλλά δεν μπορεί να μου επιβάλλει κανείς να μου αρέσει να βλέπω 2 μαντράχαλους να φιλιούνται. Στο τελευταίο που είπες συμφωνώ απόλυτα. Ένα χαρακτηριστικό που, πως να το θέσω, βλέπουμε συχνά από ανθρώπους με τέτοιες τοποθετήσεις, είναι αυτή η εμμονή ότι έχει κανείς το γκαϊλέ να σου επιβάλλει τι πρέπει να σου αρέσει. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο μπορεί να σου είναι να καταλάβεις πως χεστήκαμε τι σου αρέσει, πόσο μάλλον κοπτόμαστε να σου επιβάλλουμε να το αλλάξεις. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο "σου επιβάλλω να φιλάς το χέρι του παπά όταν τον συναντήσεις" (που νομίζεις ότι συμβαίνει), και στο "σου λέω πως ασχέτως τι άποψη έχεις για τους παπάδες, το να λες δημοσίως τους βλέπω στο δρόμο και κάνω εμετό είναι ένδειξη πως κάτι δεν πάει καλά στο κεφάλι σου" (που συμβαίνει στην πραγματικότητα). 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Σωστά, δεν το διευκρίνισα. Εννοούσα να μην ενοχλεί άμεσα τον άλλο. O γραπτός ή προσφορικός λόγος δλδ δεν είναι άμεσος??
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 O γραπτός ή προσφορικός λόγος δλδ δεν είναι άμεσος?? Ρε παιδί μου εννοώ να μην μπεί κάποιος σε ένα λεωφορείο και αρχίζει να γδύνεται ή να φωνάζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Στο προηγούμενο post πάντως το "αρκεί να μην ενοχλεί" σίγουρα δεν περιορίζεται σε αυτά...
defacer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 O γραπτός ή προσφορικός λόγος δλδ δεν είναι άμεσος?? Δεν το διευκρίνισε. Εννοούσε να μην μπιρμπλικατσίζει τον άλλο με αφρουτζιμάνικο τρόπο, που σε απλά ελληνικά σημαίνει δεν του αρέσει προσωπικά άρα τζιζ.
_Theo_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Φυσικά δεν το νομίζεις αφού δε σε ενοχλεί κανένας προσωπικά μιας και είσαι στρέιτ λευκός άρρεν. Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να αφήσεις μούσι και να σε πουν χιπστερ. Έχεις σοβαρό πρόβλημα. Να το κοιτάξεις. Κλασικοί εμετοί υψηλής ανεκτικότητας "δεν έχω πρόβλημα αρκεί να μη με ενοχλούν", "στην προσωπική του ζωή κλπ". Αγορίνα, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αρκεί να μη παραβιάζει τα δικαιώματα του άλλου, όχι "αρκεί να μην ενοχλεί" για ένα νεφελώδη και βολικό ορισμό του ενοχλεί που μόλις έβγαλες από τον πάτο σου. Εσένα μπορεί να σε ενοχλεί ότι έχω τατού στη μούρη, αγωνιστική εξάτμιση, πορτοκαλί μοϊκάνα και δυο αγόρια αγκαλιά να τρώμε παρέα κοντοσούβλι τη Μεγάλη Παρασκευή. Πρόβλημά σου και ξυδάκι, δεν είμαι υποχρεωμένος να προσαρμόσω τις επιλογές μου στις δικές σου αυθαίρετες ευαισθησίες. Όσον αφορά το "προσπαθούν να επιβάλλουν" την ομοφυλοφιλία ως φυσιολογικό, καταρχήν κανείς δεν επιβάλλει τίποτα σε κανέναν (όποιος έχει τη μύγα παρόλα αυτά) και δεύτερον φαίνεται να πιστεύεις πως αφού κάποιος προσπαθεί να την επιβάλλει ως φυσιολογική, είναι de facto αφύσικη. Με ποιό ακριβώς αντικειμενικό κριτήριο είναι αφύσικη; Θα είχε πλάκα αυτή η συζήτηση αν ήσουν ικανός να την κάνεις. Φυσικά και είναι αφύσικη. Δεν μπορώ να τη κάνω διότι για έχει νόημα μια κουβέντα πρέπει τα IQ των συνομιλητών να βρίσκονται κάπως κοντά. Ένα χαρακτηριστικό που, πως να το θέσω, βλέπουμε συχνά από ανθρώπους με τέτοιες τοποθετήσεις, είναι αυτή η εμμονή ότι έχει κανείς το γκαϊλέ να σου επιβάλλει τι πρέπει να σου αρέσει. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο μπορεί να σου είναι να καταλάβεις πως χεστήκαμε τι σου αρέσει, πόσο μάλλον κοπτόμαστε να σου επιβάλλουμε να το αλλάξεις. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο "σου επιβάλλω να φιλάς το χέρι του παπά όταν τον συναντήσεις" (που νομίζεις ότι συμβαίνει), και στο "σου λέω πως ασχέτως τι άποψη έχεις για τους παπάδες, το να λες δημοσίως τους βλέπω στο δρόμο και κάνω εμετό είναι ένδειξη πως κάτι δεν πάει καλά στο κεφάλι σου" (που συμβαίνει στην πραγματικότητα). Μην κρίνεις απο εσένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις