Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα παιδί που θα το μεγαλώσουν 2 γυναίκες ή 2 άντρες ή ένας μόνος του, δεν μπορεί να έχει αδέρφια, παππούδες και γιαγιάδες? Σε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ δεν θα είναι? Και πες πως δεν έχει κάποιο από αυτά, τι θα γίνει? Θα αποτύχει στο να μεγαλώσει σωστά?

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ!!!!11

Επίσης, η μοναδική σωστή θρησκεία είναι αυτή με την οποία μεγάλωσα, ο μοναδικός στρατός που δε βιάζει και λεηλατεί είναι ο Ελληνικός και φυσικά οι γείτονες είναι κακοί γιατί έτσι γράφουν τα βιβλία της ιστορίας στο σχολείο.

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δυσκολεύομαι στο ότι δεν καταλαβαίνω πως το γεγονός ότι οι νόμοι μπορεί να καταπέσουν (για διάφορους λόγους που ενίοτε δεν έχουν καν να κάνουν με την "κοινωνία"), αυτό δε σημαίνει πως δε μπορούμε ούτε πως δεν πρέπει να τους ψηφίσουμε. Μακάρι να υπήρχε κάποιος να μου το εξηγήσει.

Αυτός είναι ο καημός δηλαδή;Να ψηφιστεί ένας τέτοιος νόμος που σίγουρα εδώ στην Ελλάδα θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, ή να ψηφιστεί αργότερα όταν θα είναι πιο έτοιμη η κοινωνία να τον δεχτεί;Γιατί αν ψηφιστεί και δεν εφαρμοστεί όπως ο αντικαπνιστικός τότε μπορούμε α πάρουμε το σχετικό Φ.Ε.Κ και να το κάνουμε κορνίζα να το καμαρώνουμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

να εισαι σιγουρος οτι ειναι δεν υπαρχει μονο μια μαρτυρια

εχεις καμια πενηνταρια εκατομμυρια παραδειγματα παιδιων οτι η ετεροφυλοφυλη σχεση των γονιων τους τους προκαλεσε προβληματα ?

Ναι κάτι από εκατομμύρια μέχρι και δις παιδιά που τα κακοποιούν οι γονείς τους αλλά οκ αυτά τα ξεχνάμε γιατί έχουν μαμά και μπαμπά...

Επισκέπτης
Δημοσ.

να εισαι σιγουρος οτι ειναι δεν υπαρχει μονο μια μαρτυρια

εχεις καμια πενηνταρια εκατομμυρια παραδειγματα παιδιων οτι η ετεροφυλοφυλη σχεση των γονιων τους τους προκαλεσε προβληματα ? 

Χαλαρά. Όλοι αυτοί που είναι στις φυλακές για διάφορα εγκλήματα παιδιά ετερόφυλων ζευγαριών δεν ήταν; Ο Χιτλερ παιδί ετερόφυλων δεν ήταν; Ο Στάλιν; Οι τρομοκράτες; Οι σειριακοί δολοφόνοι;

Καταλαβαίνεις ότι αυτή η λογική δεν οδηγεί πουθενά, έτσι; Το να προσπαθείτε να αποδείξετε με μεμονωμένες περιπτώσεις ότι τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριων θα είναι προβληματικά μπορεί πάρα πολύ εύκολα να γυρίσει μπούμερανγκ.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα του 2017 bro και ειδικά σε ένα forum όπως αυτό δεν μπορείς να πείσεις κανέναν και για τίποτα. Οι έλληνες δεν έχουν μάθει στο διάλογο γιατί έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Αφού έχεις ζήσει στο εξωτερικό νομίζω το καταλαβαίνεις αυτό. Δεν υπάρχουν μετριοπαθή άτομα σε αυτή τη συζήτηση, υπάρχουν μόνο φανατισμένοι που τα βλέπουν μονόπλευρα. Ούτε καν μπαίνουν στη λογική να συζητήσουν όρους και προϋποθέσεις που κατά τη γνώμη τους θα έπρεπε να πληρούνται ώστε να εφαρμοσθεί η υιοθεσία, όπως θα έκανε κάποιος μετριοπαθής. Τίποτα, στείρα άρνηση γιατί έτσι.

Είτε έχουμε νόμους, είτε δεν έχουμε. Αυτό που λες είναι ο ορισμός του κωλοχανείου. Θα ψηφίζει το κράτος νόμους και μετά ο καθένας θα κάνει ό,τι του καυλώσει. Οh wait, συμβαίνει ήδη. Τι καλά.

Άρα αφού συμβαίνει ήδη και καταπέφτουν νόμοι σε αυτό  το κωλοχανείο όπως λες, από την ίδια την κοινωνία προς τι η βιασύνη δεν κατάλαβα να ψηφιστεί.

• Moderators
Δημοσ.

Ἔχουμε καί λέμε:

http://filologikos-kosmos.blogspot.gr/2014/09/blog-post_23.html

http://www.lexigram.gr/lex/omor/%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%82#Hist0

Ἐτυμολογικές ἔννοιες:  

γάμος = γή+μήτηρ= ἡ τίκτουσα 

γαμ--βρός = ὁ νυμφίος   https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%82

γαμέω, γαμῶ,  συνώνυμο = νυμφεύομαι 

νύμφη = Οι Νύμφες κατά την Ελληνική Μυθολογία ήταν γυναικείες ιδεατές μορφές θεϊκής καταγωγής....    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%8D%CE%BC%CF%86%CE%B5%CF%82

Γαμβρός + Νύμφη = Γάμος 

Γιά νά νυμφευθῃ κανείς πρέπει νά εἶναι ἄνδρας καί ἡ νύφη εἶναι προφανῶς γυναίκα, σύμφωνα μέ τήν πρόελευση τῆς λέξεως.

Φτάσαμε λοιπόν στό σημείο ἐκείνο νά ἐξηγούμε τά αὐτονόητα.

Γιά κάθε ἐρώτηση λοιπὀν παρόμοια μέ αύτήν θα κάνω ἀντγραφή-ἐπικόλληση τά παραπάνω.

Ἀν τό θελήσετε θά ἀναλύσουμε καί τήν λέξη οἰκογένεια...

Καταλαβαίνεις ότι η ανάλυση που κάνεις είναι το αντίστοιχο αυτού;

2equals1error.png

Χρησιμοποιώντας τα δικά σου links:

γαμπρός αρσενικό

ο άντρας που παντρεύεται ή νυμφεύται

γαμπρός < μεσαιωνική ελληνική γαμπρός < αρχαία ελληνική γαμβρός < γαμέω (συγγένεια από γάμο ή ερωτική σχέση)

νύφη θηλυκό

1. η γυναίκα που πρόκειται να παντρευτεί ή την ώρα του γάμου της

γάμος αρσενικό

1. η επίσημη τελετή ένωσης ενός άνδρα με μία γυναίκα, η γαμήλια τελετή
  2. (κατ’ επέκταση) η αναγνωρισμένη από το νόμο συμβίωση δύο ανθρώπων, που έχει γίνει μετά από σύμφωνη με τη νομοθεσία διαδικασία

η συμβίωση του παντρεμένου ζευγαριού (ευτυχισμένος / επιτυχημένος γάμος)

Δημοσ.

Κοίτα ένα παιδί που μεγαλώνει σε ίδρυμα έτσι και αλλιώς δεν τα έχει όλα αυτά, παππούδες αδέρφια μητέρες πατέρες γιαγιάδες.Σε αυτές τις περιπτώσεις εξετάζουμε αν ένα παιδί είναι καλύτερο να μένει στα αζήτητα(ορφανοτροφείο)  ή αν μπορεί να το μεγαλώσει κάποιο ομόφυλο ζευγάρι.Το θέμα είναι αν είμαστε έτοιμοι σαν κοινωνία αυτήν την στιγμή να αγκαλιάσουμε και όχι απλώς να ανεχτούμε κάτι τέτοιο.Ε εγώ πιστεύω ότι δεν είμαστε έτοιμοι.

Τελικά, και ρωτάω σοβαρά τώρα, τί από τα παρακάτω συμβαίνει;

1. Στα τέτοια μας αν το παιδί θα μεγαλώσει με αγάπη ή με ξύλο στο ίδρυμα, αφού αχ καλε μη δεν είμαι έτοιμος να το αγκαλιάσω.
  2. Για το καλό του παιδιού πάνω απ' όλα, καλύτερα στο ίδρυμα παρά με δύο μαμάδες.
  3. Κάτι άλλο; Συμπληρώστε.

Για να ξέρω πώς να απαντήσω.

Δημοσ.

Χαλαρά. Όλοι αυτοί που είναι στις φυλακές για διάφορα εγκλήματα παιδιά ετερόφυλων ζευγαριών δεν ήταν; Ο Χιτλερ παιδί ετερόφυλων δεν ήταν; Ο Στάλιν; Οι τρομοκράτες; Οι σειριακοί δολοφόνοι;

Καταλαβαίνεις ότι αυτή η λογική δεν οδηγεί πουθενά, έτσι;

Καταλαβαίνεις ότι η δική σου λογική δεν οδηγεί πουθενά καθώς οι προερχόμενοι από ετερόφυλες οικογένειες ανέρχονται σε δις ενώ από ομόφυλες είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες.Άλμα λογικής από δω μέχρι και το Άρη

Δημοσ.

Αυτός είναι ο καημός δηλαδή;Να ψηφιστεί ένας τέτοιος νόμος που σίγουρα εδώ στην Ελλάδα θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, ή να ψηφιστεί αργότερα όταν θα είναι πιο έτοιμη η κοινωνία να τον δεχτεί;Γιατί αν ψηφιστεί και δεν εφαρμοστεί όπως ο αντικαπνιστικός τότε μπορούμε α πάρουμε το σχετικό Φ.Ε.Κ και να το κάνουμε κορνίζα να το καμαρώνουμε.

Αυτό εδώ είναι το επιχείρημα "αφού μαλάκες υπάρχουν πολλοί γιατί κουράζεσαι" ή θες να πεις κάτι άλλο;

Για να ξέρω να πετάξω τα σκουπίδια μου στην παραλία αν είναι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Kαι πως πιστεύεις ότι θα ετοιμαστεί η κοινωνία αν οποτεδήποτε επιχειρήται να ανοίξει αυτή η συζήτηση πέφτουν διάφοροι με άκρως επιθετικό στυλ να μιλάμε για ανώμαλους και παρά φύσιν καταστάσεις;

Δημοσ.

Τα οποία ήταν όλα απο δανεικά κι επιδοτήσεις. Φοβερή επιχειρηματικότητα.

Ωχ μωρε καημενε εδω ολοκληρη τεσλα στησανε με government subsidies θα μας πεις εσυ για τον καμπο της λαρισας ξερω γω για να θιξεις την ελληνικη επιχειρηματικοτητα και δη τα ελληνοπουλα που σου φταινε γιατι δε βολευει η νοοτροπια τους για να εχεις με τον μητσο παιδι.Μαν μου η ενοια του αγωνα anyway για τα οποια δικαιωματα θες να χεις προυποθετει και αντιπαλους,deal with it που λεν και στον τυρναβο!λολ!

Δημοσ.

Ναι κάτι από εκατομμύρια μέχρι και δις παιδιά που τα κακοποιούν οι γονείς τους αλλά οκ αυτά τα ξεχνάμε γιατί έχουν μαμά και μπαμπά...

Τραγικά υπερβολικό το νούμερο και μου προκαλεί απορία πραγματικά ότι για να στηρίξουμε ένα επιχείρημα καταφεύγουμε σε τέτοιες υπερβολές.Στην Ελλάδα το ποσοστό των κακοποιημένων παιδιών δεν φτάνει ούτε το υποπολλαπλάσιο του δεκάτου τη μονάδας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι η δική σου λογική δεν οδηγεί πουθενά καθώς οι προερχόμενοι από ετερόφυλες οικογένειες ανέρχονται σε δις ενώ από ομόφυλες είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες.Άλμα λογικής από δω μέχρι και το Άρη

Εγώ αυτό που λέω κούκλε μου, γιατί έχεις και πρόβλημα να αντιληφθείς απλές έννοιες, είναι ότι δεν υπάρχει καλή και κακή οικογένεια στα πλαίσια του φύλου των γονέων. Υπάρχουν καλοί και μαλάκες γονείς, τελεία και παύλα. Το να θα είναι δύο μαμάδες, δύο μπαμπάδες, ένας κι ένας ελάχιστη σημασία έχει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωχ μωρε καημενε εδω ολοκληρη τεσλα στησανε με government subsidies θα μας πεις εσυ για τον καμπο της λαρισας ξερω γω για να θιξεις την ελληνικη επιχειρηματικοτητα και δη τα ελληνοπουλα που σου φταινε γιατι δε βολευει η νοοτροπια τους για να εχεις με τον μητσο παιδι.Μαν μου η ενοια του αγωνα anyway για τα οποια δικαιωματα θες να χεις προυποθετει και αντιπαλους,deal with it που λεν και στον τυρναβο!λολ!

Συγκρίνεται η Tesla με τους κάμπους. Ναι οκ. Λογικό. Καινοτομούν και οι δύο στον ίδιο βαθμό όπως ξέρουμε.

Δημοσ.

όχι στην ουσία δεν θέλει ο λαός φορολόγηση της Εκκλησίας,από την στιγμή που ψηφίζει κόμματα τα οποία δεν θα την φορολογήσουν ποτέ.Τώρα σε επίπεδο δηλώσεων τι λέει ο καθένας σε ένα γκάλοπ λίγο μετράει.Το θέμα είναι τι πράττει. Γκεκε;

Ώπα κάτσε λίγο.

Πιο πριν έλεγες ότι δε μπορεί να ψηφίζουν οι εκλεγμένοι πολιτικοί κάτι που δε θέλει ο λαός.

Τώρα λες ότι αφού το ψηφίζουν (ή στην προκειμένη, δεν το ψηφίζουν), πάει να πει πως έτσι θέλει ο λαός αφού τους εκλέγει.

Μπερδεύτηκα λίγο, μπορείς να βοηθήσεις;

Επίσης, το γκέγκε γράφεται με δύο γκ. Να έτσι: γκέγκε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...