Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά είχε κόσμο το πραϊντ ;  εγώ πήγαινα για να τσιμπήσω κάτι στο Cinabon, καταπληκτικά γλυκά έχει, άσε που ήθελα τώρα 1 μενού.

τι να ειχε ρε φιλε ; ποσοι ειναι νορμαλ και ποσοι περιεργοι στην γειτονια σου ; ε αυτους ειχε κλαιν.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο Θεός δεν έχει πει τίποτα γενικά... Ο Χριστός έχει πει πολλά, αλλά μεταφέρθηκαν από ανθρώπους... Πέντε λέξεις να πω εγώ σε δέκα άτομα... το λιγότερο δύο ερμηνείες θα υπάρχουν...

Οπότε το χαλασμένο τηλεφωνο καλά κρατάει...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο Θεός δεν έχει πει τίποτα γενικά... Ο Χριστός έχει πει πολλά, αλλά μεταφέρθηκαν από ανθρώπους... Πέντε λέξεις να πω εγώ σε δέκα άτομα... το λιγότερο δύο ερμηνείες θα υπάρχουν...

Οπότε το χαλασμένο τηλεφωνο καλά κρατάει...

καλα βρε συ επρεπε να πει δηλαδη ο Χριστος ΟΤΙ  μονο αντρας με γυναικα μπορει να φτιαξει παιδι ; ΑΦου φαινεται δεν χρειαζεται εξηγησεις...και τα παιδια του σωληνα δεν ειναι φυσιολογικα, αυτα τα βγαλανε για μερικους μερικους .

Δηλαδη πανε μερικοι να μας τρελανουν και δεν μιλαει κανεις, καθεστε απαθεις οπως παντα.

Δημοσ.

καλα βρε συ επρεπε να πει δηλαδη ο Χριστος ΟΤΙ μονο αντρας με γυναικα μπορει να φτιαξει παιδι ; ΑΦου φαινεται δεν χρειαζεται εξηγησεις...και τα παιδια του σωληνα δεν ειναι φυσιολογικα, αυτα τα βγαλανε για μερικους μερικους .

Δηλαδη πανε μερικοι να μας τρελανουν και δεν μιλαει κανεις, καθεστε απαθεις οπως παντα.

Ο σκοπός της ζωής σου είναι η τεκνοποίηση μόνο? Σεξ μόνο για να "φτιαξεις" παιδιά? Φυσιολογικό μόνο αυτό που αντιλαμβάνεσαι?
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικά είχε κόσμο το πραϊντ ; εγώ πήγαινα για να τσιμπήσω κάτι στο Cinabon, καταπληκτικά γλυκά έχει, άσε που ήθελα τώρα 1 μενού.

Είχε πολύ κόσμο.

Δημοσ.

Ο σκοπός της ζωής σου είναι η τεκνοποίηση μόνο? Σεξ μόνο για να "φτιαξεις" παιδιά? Φυσιολογικό μόνο αυτό που αντιλαμβάνεσαι?

ασε φιλε μονο που ειδα τα ωραια σας παρτι καταλαβα..τσιρκο μεγαλο .

Δεν θα σχολιασω παραπανω θα δωσω τελος διοτι ειναι δικαωμα σας...

Σκεψου τι κοσμο θελετε να δημιουργησετε ομως αυτο μονο ,θελετε να φτιαξετε κατι που δεν υπηρχε ποτε για να το πω φυσιολογικο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλα βρε συ επρεπε να πει δηλαδη ο Χριστος ΟΤΙ μονο αντρας με γυναικα μπορει να φτιαξει παιδι ; ΑΦου φαινεται δεν χρειαζεται εξηγησεις...και τα παιδια του σωληνα δεν ειναι φυσιολογικα, αυτα τα βγαλανε για μερικους μερικους .

Δεν χρειάζεται καν άνδρας για να δημιουργηθεί παιδί πια θεωρητικά (ανεξαρτήτως από το ηθικό του θέματος) λόγω της ύπαρξης της κλωνοποίησης.

ασε φιλε μονο που ειδα τα ωραια σας παρτι καταλαβα..τσιρκο μεγαλο .

Δεν θα σχολιασω παραπανω θα δωσω τελος διοτι ειναι δικαωμα σας...

Σκεψου τι κοσμο θελετε να δημιουργησετε ομως αυτο μονο ,θελετε να φτιαξετε κατι που δεν υπηρχε ποτε για να το πω φυσιολογικο.

Πότε δεν υπήρχε;
Δημοσ.

http://www.huffingto...kgrhpmg00000001

Αν κρινω απο τις φωτο στο λινκ,απλα γελαω,σορρυ!

Κρίνε από πέντε φωτο, βγάλε συμπέρασμα για χιλιάδες κόσμο που πήγε και ασε μας ήσυχους!
  • Like 1
Δημοσ.

Κρίνε από πέντε φωτο, βγάλε συμπέρασμα για χιλιάδες κόσμο που πήγε και ασε μας ήσυχους!

Εμεις ησυχους σας έχουμε αφημενους,εσείς μαζευεστε κάνετε τις καγκουριες σας και τσαντιζεστε που δε λεμε μπραβο στη πιο ντεκαντανς φαση της γκει κουλτουρας,σορυ μπρο!
  • Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδή ήμουν χθες στο pride, το 90+% των ατόμων ήταν καθημερινοί άνθρωποι όπως όλοι μας. Οι φωτογραφίες σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτικές του συνόλου.

Δημοσ.

Εμεις ησυχους σας έχουμε αφημενους,εσείς μαζευεστε κάνετε τις καγκουριες σας και τσαντιζεστε που δε λεμε μπραβο στη πιο ντεκαντανς φαση της γκει κουλτουρας,σορυ μπρο!

Ναι... Ναι... σε πήραμε από το χεράκι και σου είπαμε ότι θα σε πάμε βόλτα στο πάρκο, αλλα εμείς οι εξαποδώ σου είπαμε ψέματα... Εγώ δεν ασχολουμε με κάτι που δεν γουστάρω, εσύ γιατί ασχολείσαι και γιατι μπηκες σε αυτο το θεμα?

Επειδή ήμουν χθες στο pride, το 90+% των ατόμων ήταν καθημερινοί άνθρωποι όπως όλοι μας. Οι φωτογραφίες σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτικές του συνόλου.

Έλα... ψέματα λες για να τους βγάλεις ψεύτες...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...