Ablaoublas_542 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Πολυ ωραια. Αρα δεν θα εχουμε καμια παρελαση μετα αφου θα εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια δικαιωματα με τους υπολοιπους πολιτες της χωρας. Εκτος και αν το προβλημα ειναι η αντιμετωπισει απο καποιους .Τι να κανουμε.Δεν αρεσουν ολοι σε ολους. Και δεν ειναι λογος για να γινεται τετοιος ντορος. Σιγα τον ντορο μια μερα απο τις 365 ειναι Δωσε παραδειγμα γιατι δε καταλαβαινω τι εννοεις με επιροη και νομιζω ουτε εσυ καταλαβαινεις. Βασικα ουτε αντρες εχουν επιροη πανω μου, δεν ειμαι πιτσιρικας πλεον να "βλεπω" αλλους και να αντιγραφω. Αν εχει μια μικρη επιροη καποιος ειναι οι γονεις μου που σε μερικα θεματα ακουω τη μανα μου και σε αλλα τοπ πατερα μου αλλα στο τελος αποφασιζω μονος. Απο που κ ως που πρεπει σοι και καλα να με κανει κουμαντο/να εχει επιροη καποιος πανω μου; Αν εχεις αφεντικο που δεν εχει επιρροη πανω σου, δεν εχεις αφεντικο. Νομιζω μια σχετικη αναζητηση στο google για το τι σημαινει επιρροη θα βοηθουσε
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ναι και εμένα μπορεί να μην μου αρέσουν αυτοί που είναι στα κινέζικα ζώδια μαϊμούδες (τυχαίο παράδειγμα), αλλά ούτε τους βρίζω δημοσίως, ούτε τους ξεφτυλίζω, ούτε χειροδικώ εναντίον τους, ούτε θεωρώ ότι είναι ψυχικά άρρωστοι.
defacer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Αν εχεις αφεντικο που δεν εχει επιρροη πανω σου, δεν εχεις αφεντικο. Νομιζω μια σχετικη αναζητηση στο google για το τι σημαινει επιρροη θα βοηθουσεΑυτό ακριβώς το από επάνω εννοώ. Συν φυσικά φίλους κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Και χαζες ειστε ναι. το προβλημα το εχω με οσες εχουν κομπλεξ, τα ριχνουν ολα στους αντρες κτλ ενα μικρο ποσοστο γυναικων ειναι αυτο που δε παω. Λίγο οξύμωρο ε;
Hellaslover Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Σιγα τον ντορο μια μερα απο τις 365 ειναι Αν εχεις αφεντικο που δεν εχει επιρροη πανω σου, δεν εχεις αφεντικο. Νομιζω μια σχετικη αναζητηση στο google για το τι σημαινει επιρροη θα βοηθουσε Γιατι να εχει επιροη το αφεντικο πανω μου; πανω στη δουλεια που κανω ασφαλως εχει αλλα πανω σε μενα και στη προσωπικοτητα μου γιατι να εχει και πως; πρεπει να ειναι καποιος πολυ ανωριμος για να γινετε influenced απο αλλους. Και αυτο τι εχει να κανει με μενα και το φεμινισμο; αν ειχα φιλες φεμινιστριες στο τελος θα συμφωνουσα μαζι τους δηλαδη; εγω νομιζω το αντιθετο Ναι και εμένα μπορεί να μην μου αρέσουν αυτοί που είναι στα κινέζικα ζώδια μαιϊμούδες (τυχαίο παράδειγμα), αλλά ούτε τους βρίζω δημοσίως, ούτε τους ξεφτυλίζω, ούτε χειροδικώ εναντίον τους, ούτε θεωρώ ότι είναι ψυχικά άρρωστοι. Αποτυχημενο παραδειγμα. Υπαρχουν πολλων ειδων ανθρωπων που θεωρουμαι "αρρωστους" και ακομα και συ τοσο ανοιχτομυαλη που θεωρεις οτι εισαι θα συμφωνουσες-απο την αλλη αυτοι οι ανθρωπου αισθανονται οτι ειναι εντελος νορμαλ
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ψυχικά άρρωστοι είναι αυτοί που ορίζουν οι επιστήμες της Νευρολογίας και της Ψυχιατρικής. Οπότε καθόλου αποτυχημένο παράδειγμα. Υ.Γ Περί του πόσο ανοιχτόμυαλη είμαι άσε με να το γνωρίζω καλύτερα εγώ.
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δικαίωμα στον γάμο, δικαίωμα στην υιοθεσία, και δικαίωμα στην τεχνητή γονιμοποίηση (λεσβίες) είναι μερικά. Απαγορεύεται η τεχνητή γονιμοποίηση στην Ελλάδα; Γιατί με μια γρήγορη αναζήτηση το αντίθετο βλέπω.
AtiX Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Θα ήθελα πάρα πολύ όλοι όσοι συμμετέχουμε σε αυτήν την συζήτηση να μπορούσαμε να εκφράσουμε τις απόψεις ή της γνώμες μας πάνω σε κάποια ερωτήματα: τι μπορείς να πεις σε ένα gay παιδί, που οι νταήδες του σχολείου το κλείνουν στις τουαλέτες και το ξεφτιλίζουν ουρώντας πάνω του? τι μπορείς να πεις σε μια κοπέλα, που την βιάζουν για να μην γίνει λεσβία? τι μπορείς να πεις σε έναν ομοφυλόφιλο νέο, που τον κλειδώνουν μέσα στο σπίτι γιατί οι γονείς του ντρέπονται την γειτονιά? τι μπορείς να πεις σε ένα trans άτομο, που όλη η κοινωνία βλέπει μια ιερόδουλη? Αν όλα αυτά σας φαίνονται ιστορίες, παραμυθάκια, ακόμα και κάτι μακρινό... μπορείτε άνετα να πάρετε μέρος σε μια οποιαδήποτε ομάδα υποστήριξης LBGT ατόμων... εκεί πραγματικά, θα μπορέσετε να εκφράσετε την οποιαδήποτε ένσταση που έχετε πάνω στην αισθητική, ευπρέπεια, την προκλητικότητα ακόμα και την ανησυχία σας πάνω στο πως το επόμενο pride μπορεί να γίνει καλύτερο και με μεγαλύτερη αποδοχή... Επίσης θα ήθελα να έρθει και να μας πει κάποιος... Φίλε μου σε αυτό είσαι λάθος, όχι φιλενάδα είσαι λάθος!!! 2
odettelle Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Basketballfan ανεβασε μια τοπλες φωτο σου και θα ανεβασω και γω. Ισα δικαωματα εχουμε αλλωστε και σε στηριζω. Ξερω δε θα το κανεις γιατι και εσυ και ολες οι φεμινιστριες μονο να διαμαρτυρονται ξερουν και να προκαλουν, και σε μερη (πχ παραλιες) που μπορουν να κανουν τοπλες δε κανουν γιατι εχουν κομπλεξ και δεν εχει να κανει με δικαιωματα. Στην νεα γιορκι που επιτρεπετε δε θα δεις ποτε γυναικα τοπλες, αλλα για τις διαμαρτυριες μαζευονται ολες. Tο θέμα δεν είναι να κάνεις απαραίτητα κάτι, αλλά να έχεις την επιλογή αν γουστάρεις να το κάνεις. Τι προσπαθουν να δειξουν; δηλαδη δε θελετε πραγματικα να εχετε το ελευθερο του τοπλες; καλη ιδεα, θα πω στο παππου μου να βγαλει το πουλι του εξω ετσι συμβολικα για να διαμαρτυρηθει τις μειωσεις των συνταξεων Το πουλί του παππού σου και ένα γυναικείο στήθος... Εξαιρετική αναλογία! Μόνο που το δεύτερο δεν είναι γεννητικό όργανο. Έλα να αρχίσουμε να πιάνουμε τις διαφορε΄ς σιγά σιγά. Εχεις 2 επιλογες γιατι δε μπορεις να τα χεις ολα. Η θεωρεις το γυναικειο στηθος σεξουαλικο οργανο και το κρυβεις η δε το θεωρεις, και το θεωρεις ισο με το αντρικο στηθος, και πας τοπλες οπου πανε και οι αντρες. Οτι θες κανεις αλλα πρεπει να αποφασισεις Και χαρη στη πατριαρχεια εχουμε φτασει εδω που φτασαμε τεχνολογικα ιατρικα κτλ. Με γυναιμες στο τιμονι θα ειμασταν 2017 προ Χριστου Δεν έχεις ιδέα πού θα ήμασταν με γυναίκες στο τιμόνι ακριβώς επειδή δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να το αποδείξουν. Μπδγ κάτι Υπατίες και Κιουρί τις έχεις ακουστά; 1
HALF EVIL Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Θα ήθελα πάρα πολύ όλοι όσοι συμμετέχουμε σε αυτήν την συζήτηση να μπορούσαμε να εκφράσουμε τις απόψεις ή της γνώμες μας πάνω σε κάποια ερωτήματα: τι μπορείς να πεις σε ένα gay παιδί, που οι νταήδες του σχολείου το κλείνουν στις τουαλέτες και το ξεφτιλίζουν ουρώντας πάνω του? τι μπορείς να πεις σε μια κοπέλα, που την βιάζουν για να μην γίνει λεσβία? τι μπορείς να πεις σε έναν ομοφυλόφιλο νέο, που τον κλειδώνουν μέσα στο σπίτι γιατί οι γονείς του ντρέπονται την γειτονιά? τι μπορείς να πεις σε ένα trans άτομο, που όλη η κοινωνία βλέπει μια ιερόδουλη? Αν όλα αυτά σας φαίνονται ιστορίες, παραμυθάκια, ακόμα και κάτι μακρινό... μπορείτε άνετα να πάρετε μέρος σε μια οποιαδήποτε ομάδα υποστήριξης LBGT ατόμων... εκεί πραγματικά, θα μπορέσετε να εκφράσετε την οποιαδήποτε ένσταση που έχετε πάνω στην αισθητική, ευπρέπεια, την προκλητικότητα ακόμα και την ανησυχία σας πάνω στο πως το επόμενο pride μπορεί να γίνει καλύτερο και με μεγαλύτερη αποδοχή... Επίσης θα ήθελα να έρθει και να μας πει κάποιος... Φίλε μου σε αυτό είσαι λάθος, όχι φιλενάδα είσαι λάθος!!! 1)Αυτό που θα έλεγα και σε ένα έγχρωμο παιδί που το σαπίζουν στο ξύλο στις τουαλέτες 3,4 ξανθοί νταήδες σε ένα βλαχοχώρι στον Νότο στην Αμερική. 2) Αυτό που θα έλεγα και σε μια straight κοπέλα που την πήραν παρτούζα 5,6 γιατί φόραγε κάτι το οποίο ήταν προκλητικό, άρα τα θέλει ο κ...της. 3) Αυτό που θα έλεγα και σε ένα δύσμορφο πλάσμα που το έχουν κλειδωμένο στο υπόγειο γιατί ντρέπονται να το παρουσιάσουν στον κόσμο. 4) Αυτό που θα έλεγα σε μια κανονική ιερόδουλη στην οποία ο πελάτης φέρεται σαν πατσαβούρα επειδή πληρώνει. Και ούτε αυτά είναι παραμυθάκια ΦΙΛΕ.
AtiX Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 1)Αυτό που θα έλεγα και σε ένα έγχρωμο παιδί που το σαπίζουν στο ξύλο στις τουαλέτες 3,4 ξανθοί νταήδες σε ένα βλαχοχώρι στον Νότο στην Αμερική. 2) Αυτό που θα έλεγα και σε μια straight κοπέλα που την πήραν παρτούζα 5,6 γιατί φόραγε κάτι το οποίο ήταν προκλητικό, άρα τα θέλει ο κ...της. 3) Αυτό που θα έλεγα και σε ένα δύσμορφο πλάσμα που το έχουν κλειδωμένο στο υπόγειο γιατί ντρέπονται να το παρουσιάσουν στον κόσμο. 4) Αυτό που θα έλεγα σε μια κανονική ιερόδουλη στην οποία ο πελάτης φέρεται σαν πατσαβούρα επειδή πληρώνει. Και ούτε αυτά είναι παραμυθάκια ΦΙΛΕ. δεν μας λες όμως τι θα έλεγες...
HALF EVIL Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Να σου πω. Θα τους έλεγα ότι η ανθρώπινη φύση είναι κατά βάση τερατώδης και ότι αυτό που μας διαχωρίζει από τα κτήνη είναι αδιόρατο . Επίσης να είσαι σίγουρος ότι θα έκανα ότι μπορούσα, αν μπορούσα για να βοηθήσω και αυτούς που αναφέρεις εσύ και αυτούς που αναφέρω εγώ. 3
AtiX Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Να σου πω. Θα τους έλεγα ότι η ανθρώπινη φύση είναι κατά βάση τερατώδης και ότι αυτό που μας διαχωρίζει από τα κτήνη είναι αδιόρατο . Επίσης να είσαι σίγουρος ότι θα έκανα ότι μπορούσα, αν μπορούσα για να βοηθήσω και αυτούς που αναφέρεις εσύ και αυτούς που αναφέρω εγώ. Και στην περίπτωση που σου έλεγαν ότι αυτή η ζωή δεν τους αρέσει, ότι αυτοί δεν είναι υπεύθυνοι για ότι ζούνε και ότι έχουν το δικαίωμα να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, χωρείς φόβο όπως όλοι οι άλλοι... τι θα τους απαντούσες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις