Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως χειρίζονται τα αντίστοιχα περιστατικά με str8 που προσεγγίζουν ανήλικους. Τι, δεν τα κάνουν αυτά οι str8;

Σε περίπτωση που str8 άντρας κακοποιήσει αγόρι ή κορίτσι μπορούν να προκύψουν ιατρικά ευρήματα,στο λεσβιακό τι θα αποδεiκνύει ότι έγινε κάτι παράνομο ειδικά όταν και τα 2 μέρη το αρνηθούν;

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν μπορώ να απαντάω σε βλακείες.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να απαντάω σε βλακείες.

Από πότε η αγωνία των γονιών για το παιδί τους είναι βλακεία;

Μπορεί για εσένα να είναι βλακεία αλλά αυτή τη στιγμή που σου γράφω υπάρχουν γονείς που έχουν "τρελαθεί" και προσπαθούν  να προλάβουν τα χειρότερα για το ανήλικο παιδί τους.

Το παιδί δεν είχε δώσει δείγματα L αλλά της άρεσαν τα αγόρια μέχρι πρόσφατα και οι γονείς φυσικά δεν εγκρίνουν αυτές τις παρέες.

Είναι πραγματικό γεγονός και όχι προϊόν φαντασίας,το παιδί έχει υποστεί "πλύση εγκεφάλου"  έχει αλλάξει ντύσιμο,κούρεψε κοντό το μαλλί και από εκεί που δεν έβγαινε καθόλου βρήκε ξαφνικά παρέα.

Εγώ σε άλλη περίπτωση ,όχι τέτοιου είδους,  απευθύνθηκα σε ψυχολόγο για τον δικό μου πιτσιρικά.

Δημοσ.

Τι γίνεται σε περίπτωση που ενήλικες L πλησιάζουν 15χρονες που ακόμη αναζητούν τη σεξουαλική τους ταυτότητα,πως το χειρίζονται οι γονείς;

Δεν το χειρίζονται οι γονείς. Ο εισαγγελέας το χειρίζεται. :D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το χειρίζονται οι γονείς. Ο εισαγγελέας το χειρίζεται. :D

Το ζητούμενο είναι να μη φτάσουμε στα άκρα και να το προλάβουμε γιατί όπως έγραψα πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις και υπάρχουν συνέπειες στη σχέση παιδιού γονιών.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν υπάρχει υποψία κακοποίησης οι γονείς της θα πρέπει να κινηθούν νομικά και όχι να κάθονται και να κοιτάνε το παιδί τους φοβούμενοι την αντίδραση του.

Βέβαια το ότι κουρεύτηκε και άλλαξε ντύσιμο δεν σημαίνει ότι και κακοποιείται.

Είναι μόλις 15 είναι φυσιολογικό να μην γνωρίζει ακόμη τη σεξουαλική της ταυτότητα και να ψάχνεται.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Από πότε η αγωνία των γονιών για το παιδί τους είναι βλακεία;

Μπορεί για εσένα να είναι βλακεία αλλά αυτή τη στιγμή που σου γράφω υπάρχουν γονείς που έχουν "τρελαθεί" και προσπαθούν  να προλάβουν τα χειρότερα για το ανήλικο παιδί τους.

Το παιδί δεν είχε δώσει δείγματα L αλλά της άρεσαν τα αγόρια μέχρι πρόσφατα και οι γονείς φυσικά δεν εγκρίνουν αυτές τις παρέες.

Είναι πραγματικό γεγονός και όχι προϊόν φαντασίας,το παιδί έχει υποστεί "πλύση εγκεφάλου"  έχει αλλάξει ντύσιμο,κούρεψε κοντό το μαλλί και από εκεί που δεν έβγαινε καθόλου βρήκε ξαφνικά παρέα.

Εγώ σε άλλη περίπτωση ,όχι τέτοιου είδους,  απευθύνθηκα σε ψυχολόγο για τον δικό μου πιτσιρικά.

Όλη η αμορφωσιά του έλληνα συμπυκνωμένη σε ένα μήνυμα.

"Το παιδί δεν είχε δώσει δείγματα". Γιατί προφανώς ήταν ανήλικη και πειραματιζόταν. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι μικρόβιο να κολλήσεις, γενιέσαι με αυτό. Η πιτσιρίκα προφανώς ήταν λεσβία κι απλά δεν το είχε καταλάβει.

"Οι γονείς δεν εγκρίνουν αυτές τις παρέες". Από πότε η σεξουαλικότητα είναι θέμα γονιών;

Δημοσ.

Το ζητούμενο είναι να μη φτάσουμε στα άκρα και να το προλάβουμε γιατί όπως έγραψα πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις και υπάρχουν συνέπειες στη σχέση παιδιού γονιών.

Έχει διαφορά αν οι ενήλικες είναι 18 και 19 χρονών και απλά κάνουν παρέα όλοι μαζί, ή αν είναι 30 και προσπαθούν να αποπλανήσουν την 15χρονη.

Από την μια λες η μικρή κούρεψε κοντό το μαλλί και βγαίνει μαζί τους και από την άλλη ρωτάς τι αποδείξεις βιασμού θα μπορούσαν να υπάρχουν σε περίπτωση λεσβιακού σεξ.

Προσωπικά δηλαδή, δεν έχω καταλάβει αν είναι οι γονείς υπερβολικοί και απλά δεν εγκρίνουν τις παρέες της 15χρονης ή αν υπάρχει όντως κάποιο ποινικό αδίκημα στην ιστορία. Μάλλον προς το πρώτο κλίνω.

Edit: Όλοι μαζί τα ίδια γράψαμε.

Δημοσ.

Βασικά τα πάντα είναι θέμα γονιών στα ανήλικα παιδιά,επίσης αυτό αναρωτιέμαι και εγώ πως αποδεικνύεται τέτοιου είδους ερωτική επαφή μεταξύ θηλυκών και επίσης πάντα είναι κακοποίηση-βιασμός όταν υπάρχει ανήλικο στη μέση είτε γίνεται με τη θέλησή του είτε όχι.

Δημοσ.

Φίλε μου @opera δεν συμμερίζομαι το πέσιμο που σου κάνουν.

Από την άλλη όμως δεν χρειάζονται υστερίες από τους γονείς.

Μια ειλικρινής και ήρεμη συζήτηση μεταξυ γονιων-κοπέλας πιστεύω ότι θα βγάλει στην επιφάνεια την αλήθεια.

Ίσως να πρόκειται για μια "μαγκιά" της ηλικίας , ίσως όντως ο προσανατολισμός να είναι προς τα εκεί. Στη δεύτερη περίπτωση η κόντρα και ο τσακωμός μόνο κακό θα κάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου @opera δεν συμμερίζομαι το πέσιμο που σου κάνουν.

Από την άλλη όμως δεν χρειάζονται υστερίες από τους γονείς.

Μια ειλικρινής και ήρεμη συζήτηση μεταξυ γονιων-κοπέλας πιστεύω ότι θα βγάλει στην επιφάνεια την αλήθεια.

Ίσως να πρόκειται για μια "μαγκιά" της ηλικίας , ίσως όντως ο προσανατολισμός να είναι προς τα εκεί. Στη δεύτερη περίπτωση η κόντρα και ο τσακωμός μόνο κακό θα κάνουν.

Πολύ σωστά,στη δική μου περίπτωση έφτασα μέχρι τη δίωξη για να πάρω συμβουλές,το μόνο που μπορεί να κάνει δυστυχώς η αστυνομία είναι κάπως άκομψο και τραυματικό (να τους καλέσει στο τμήμα για εκφοβισμό στη δική μου περίπτωση) ή να το παραπέμψει στον εισαγγελέα όταν υπάρχουν αποδείξεις.

Τελικά δε χρειάστηκε γιατί ο μικρός ξέκοψε,διαφορετικά είχα τις αποδείξεις για να το φτάσω στα άκρα.

Η εφηβεία είναι πολύ δύσκολη.

Δημοσ.

Νομίζω πάντως και σου εύχομαι το καλύτερο για το παιδί σου ότι η δικιά σου περίπτωση διαφέρει από αυτή που συζητάμε.

Δημοσ.

Σε περίπτωση που str8 άντρας κακοποιήσει αγόρι ή κορίτσι μπορούν να προκύψουν ιατρικά ευρήματα,στο λεσβιακό τι θα αποδεiκνύει ότι έγινε κάτι παράνομο ειδικά όταν και τα 2 μέρη το αρνηθούν;

Για αλλη μια φορα κανεις αλματα λογικης και ντριμπλες για να οδηγησεις τη συζητηση στο συμπερασμα που θες. Για να το ληγουμε:

Παραβλεπω οτι στην πρωτη σου προταση μιλας για κακοποιηση ενω στη δευτερη αναφερεσαι εμμεσα σε συγκαταθεση και των 2 πλευρων (κοινως, συγκρινεις ντοματες με πατατες-ανεξαρτητως αν ειναι νομιμο ή παρανομο) και παω στο πρακτικο του θεματος.

Τα "ιατρικα ευρηματα" δεν προκυπτουν ποτε αν δεν υπαρξει καταγγελια απο την μερια του θυματος. Εσυ στο συλλογισμο θετεις ως δεδομενο οτι δεν θα υπαρξει καταγγελια απο το θυμα, αρα ειτε η σχεση ειναι ομοφυλοφιλικη, ειτε ετεροφυλοφιλικη, δεν προκειται να βρεθουν σημαδια στο σωμα κανενος καθως δεν θα υπαρξει καταγγελια. Συνεπως ο διαχωρισμος των περιπτωσεων ειναι ατοπος και αστοχος.

Αντιστοιχα, σε κακουργηματικες υποθεσεις κακοποιησης ανηλικων τα ιατρικα ευρηματα δεν ειναι απαραιτητα για την καταδικη του θυτη. Πολλες φορες λαμβανονται υποψιν μονο οι μαρτυριες, καθως τα ιατρικα ευρηματα δεν ειναι παντα δεδομενα. Οποτε, παλι ειναι ατοπος και αστοχος ο διαχωρισμος των περιπτωσεων βαση σεξουαλικης ταυτοτητας...

Αλλωστε τα σεξουαλικα αδικηματα που "δεν αφηνουν ιατρικες αποδειξεις" στο θυμα, ειναι πολλα. Αλλα οι ποινες πεφτουν μια χαρα οταν υπαρχουν αξιοπιστες μαρτυριες (πχ του θυματος).

Δημοσ.

Για αλλη μια φορα κανεις αλματα λογικης και ντριμπλες για να οδηγησεις τη συζητηση στο συμπερασμα που θες. Για να το ληγουμε:

Παραβλεπω οτι στην πρωτη σου προταση μιλας για κακοποιηση ενω στη δευτερη αναφερεσαι εμμεσα σε συγκαταθεση και των 2 πλευρων (κοινως, συγκρινεις ντοματες με πατατες-ανεξαρτητως αν ειναι νομιμο ή παρανομο) και παω στο πρακτικο του θεματος.

Τα "ιατρικα ευρηματα" δεν προκυπτουν ποτε αν δεν υπαρξει καταγγελια απο την μερια του θυματος. Εσυ στο συλλογισμο θετεις ως δεδομενο οτι δεν θα υπαρξει καταγγελια απο το θυμα, αρα ειτε η σχεση ειναι ομοφυλοφιλικη, ειτε ετεροφυλοφιλικη, δεν προκειται να βρεθουν σημαδια στο σωμα κανενος καθως δεν θα υπαρξει καταγγελια. Συνεπως ο διαχωρισμος των περιπτωσεων ειναι ατοπος και αστοχος.

Αντιστοιχα, σε κακουργηματικες υποθεσεις κακοποιησης ανηλικων τα ιατρικα ευρηματα δεν ειναι απαραιτητα για την καταδικη του θυτη. Πολλες φορες λαμβανονται υποψιν μονο οι μαρτυριες, καθως τα ιατρικα ευρηματα δεν ειναι παντα δεδομενα. Οποτε, παλι ειναι ατοπος και αστοχος ο διαχωρισμος των περιπτωσεων βαση σεξουαλικης ταυτοτητας...

Αλλωστε τα σεξουαλικα αδικηματα που "δεν αφηνουν ιατρικες αποδειξεις" στο θυμα, ειναι πολλα.

Καμιά συμβουλή για τους γονείς δε βλέπω αυτό είναι το "συμπέρασμα που θέλω" κάποιο όπλο στα χέρια τους σε περίπτωση που φτάσει στα άκρα το θέμα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πως να υπάρξουν μαρτυρίες,στη πλατεία του χωριού θα γίνει το κακούργημα;

Συγκατάθεση μεταξύ ανήλικου και ενήλικου δεν υπάρχει.

Παρακαλώ όποιος μπορεί να δώσει συμβουλή χρήσιμη προς τους γονείς του παιδιού ας τη δώσει τα υπόλοιπα περισσεύουν,ευχαριστώ τον HALF EVIL για την υπεύθυνη στάση του.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καμιά συμβουλή για τους γονείς δε βλέπω αυτό είναι το "συμπέρασμα που θέλω" κάποιο όπλο στα χέρια τους σε περίπτωση που φτάσει στα άκρα το θέμα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πως να υπάρξουν μαρτυρίες,στη πλατεία του χωριού θα γίνει το κακούργημα;

Συγκατάθεση μεταξύ ανήλικου και ενήλικου δεν υπάρχει.

Παρακαλώ όποιος μπορεί να δώσει συμβουλή χρήσιμη προς τους γονείς του παιδιού ας τη δώσει τα υπόλοιπα περισσεύουν,ευχαριστώ τον HALF EVIL για την υπεύθυνη στάση του.

Όταν έχεις κλείσει τα 15 υπάρχει συναίνεση πλην εξαιρέσεων όπως με καθηγητές, κληρικούς κτλ. Αν μια 19χρονη πάει με μια 15χρονη δεν υπάρχει αποπλάνηση ούτε βιασμός αν υπάρχει συγκατάθεση του ανηλίκου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...