Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για δώρα, σε 2 έφηβους/ες, κινητά περίπου 90-100 μεγιστο.

Τώρα, τι δυνατότητες να έχουν?

Και τα 2, το λιώνουν στον ίντερνετ, είτε ΦΒ είτε παιχνιδια, μουσική, κλπ.

Και χώρο τουλάχιστον 8Gb.

Τώρα, για μεγάλες οθόνες, ανάλυση, μνήμη, κλπ, εννοείται ότι καλύτερο γίνεται, αλλά δεν ξέρω τι μπορούμε να βρούμε.

Γενικά στο σκρουτζ είδα ότι παίζουν κάτι LG, αλλά δεν τα ξέρω σαν κινητά...

any opinion?

Δημοσ.

Απο ελλαδα για οικονομικο moto e.

Εαν κανεις υπερβαση κοιτας κ το moto g/samsung j5(γυρω στα ~130).

Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει τιποτα στο ενδιαμεσο εκτος ισως το lumia 550/640/650 αλλα προφανως δεν ειναι με android.

Δημοσ.

Εγω πρόσφατα πηρα του αδερφού μου το Doogee Galicia X5 στα 60ε μαζι με τα μεταφορικά , απο οτι βλέπω στο skroutz τωρα ξεκινάει απο 62 + 5ε μεταφορικά .  ειναι πολυ ευχαριστημενος , γρήγορη απόκριση στην αφη , δεν τρωει σκαλώματα και κανει τα πάντα άνετα! αλλα φυσικά δεν συγκρίνετε με ενα κινητό άξιας 150ε + αλλα ειναι τίμιο πολύ για τα λεφτά του .

specs : 

SIM: Dual, Οθόνη: 5"1280 x 720 pixels, CPU: 1300 MHz, Πυρήνες CPU: 4, RAM: 1 GB, Μνήμη Αποθήκευσης: 8 GB, Δίκτυο: 3G, Κάμερα: 5 MP, Λειτουργικό: Android, Μπαταρία: 2400 mAh , Κατασκευαστής: Doogee 

Δημοσ.

από ελλάδα, όχι από κίνα, θέλουν και τη μάρκα (τρομάρα τους ))

το moto e, με 1gb ram, παει γενικά? πως το βλεπεται? το εχεις χρησιμοποιησει?

Εγω πρόσφατα πηρα του αδερφού μου το Doogee Galicia X5 στα 60ε μαζι με τα μεταφορικά , απο οτι βλέπω στο skroutz τωρα ξεκινάει απο 62 + 5ε μεταφορικά .  ειναι πολυ ευχαριστημενος , γρήγορη απόκριση στην αφη , δεν τρωει σκαλώματα και κανει τα πάντα άνετα! αλλα φυσικά δεν συγκρίνετε με ενα κινητό άξιας 150ε + αλλα ειναι τίμιο πολύ για τα λεφτά του .

specs : 

SIM: Dual, Οθόνη: 5"1280 x 720 pixels, CPU: 1300 MHz, Πυρήνες CPU: 4, RAM: 1 GB, Μνήμη Αποθήκευσης: 8 GB, Δίκτυο: 3G, Κάμερα: 5 MP, Λειτουργικό: Android, Μπαταρία: 2400 mAh , Κατασκευαστής: Doogee 

not bad....

• Like 1
Δημοσ.

Το Moto E (αν μιλάμε πάντα για το 2015 LTE μοντέλο), το έχω δουλέψει και είναι πολύ καλό για τα χρήματα του.

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε το Moto E και 2 κάρτες μνήμης Class 10 που μπορούν να μπουν ως εσωτερικός χωρος και θα είναι οκ..

Δημοσ.

Για ενα 10ευρω παραπανω το moto E υστερει μονο στην απουσια flash(χρησιμο βεβαια ως φακος).

Απο εκει κ περα εχει τα ιδια specs με πολυ καλυτερο software, εγγυηση motorola και μια σιγουρια οτι θα αναβαθμιστει τουλαχιστων στο android 7.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ. Το lg g4c αξίζει; Θα πήγαινα σε moto e αλλά χρειάζομαι το flash και το budget και χρ΄ηση είναι αυτά που θέλει και ο ts,

Δημοσ.

10eur παραπανω σε σχεση με τι?

Με το Dogee..

Να ρωτήσω και εγώ. Το lg g4c αξίζει; Θα πήγαινα σε moto e αλλά χρειάζομαι το flash και το budget και χρ΄ηση είναι αυτά που θέλει και ο ts,

Με τίποτα. Καλύτερα δες το Κ7 που έχει Pure Android.

οτι θα αναβαθμιστει τουλαχιστων στο android 7.

Δεν νομίζω ότι θα αναβαθμιστεί στο 7..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...