Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πηραν τηλ απο την wind και μου ειπαν για μια καινούρια προσφορά που εψον στα 18€ για 24μηνες και δωρο το συγκεκριμένο tablet.

To εχει παρει κανεις ειναι 3g? Αξιζει το tablet? Οι προσφορα ειναι σχετικα καλη γιατί εχει 300'λεπτα προσ ολους 300 προσ wind και απεριόριστα αστικα υπεραστικα και 24mb ιντερνετ.

• Like 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο τάμπλετ είναι από τα χειρότερα...τώρα για την προσφορά δεν ξέρω,αλλά νομίσω ότι είναι καλή.

• Like 1
Δημοσ.

Με πηραν τηλ απο την wind και μου ειπαν για μια καινούρια προσφορά που εψον στα 18€ για 24μηνες και δωρο το συγκεκριμένο tablet.

To εχει παρει κανεις ειναι 3g? Αξιζει το tablet? Οι προσφορα ειναι σχετικα καλη γιατί εχει 300'λεπτα προσ ολους 300 προσ wind και απεριόριστα αστικα υπεραστικα και 24mb ιντερνετ.

Bitmore colortab 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά θα είναι ενα υπερσκουπίδι που δεν θα βλεπεις υπό γωνία 60 μοιρών και δεν θα πατιεται τίποτα .

Επεξ/σία από drdedus
  • Like 5
Δημοσ.

Έκανα αίτηση και αν προχωρήσει θα το πάρω.

Προσπάθησα να τους πείσω να μου κανουν κάποια άλλη έκπτωση αντί για αυτό αλλά δεν..

Προτείνω να κλειδώσει το θέμα τονίζοντας οτι ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙ για να μην πάρουμε κανένα στον λαιμό μας.

Δημοσ.

Παραλίγο να την πάταγα και εγώ με αυτήν την δήθεν προσφορά... Ο πρώτος χρόνος είναι στα 21€ και ο δεύτερος στα 26. Το tablet που δίνουν είναι της τάξης των 40€

Δημοσ.

Παραλίγο να την πάταγα και εγώ με αυτήν την δήθεν προσφορά... Ο πρώτος χρόνος είναι στα 21€ και ο δεύτερος στα 26. Το tablet που δίνουν είναι της τάξης των 40€

Nope...  Μπήκα στην προσφορά και λέει ξεκάθαρα 21,50€ για 24 μήνες, +300" Cosmote & Vodafone, +300" Wind & Q, +1Gb ιντερνετ σε μια sim που σου δίνουν για όποιο tablet έχεις, + 120" σε ένα free2go που έχεις ή κάποιου συγγενή σου ή σου δίνουν δικό τους (νέο) νούμερο, + το tablet (7" 3g 4πύρηνο και προφανώς μέτριο ως σύνολο). Not bad, αν βγει αξιόπιστο το Internet στην περιοχή σου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...