Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειαστηκα χθες επιγοντως παθολογο μεσω ΕΟΠΠΥ .Με λιγη προσπαθεια βρηκα καποιον στα 3χλμ απο το σπιτι μου και πηγα . Ενοιωσα ντροπη που ασχοληθηκε 71 ετων ανθρωπος (φαινεται απο το ΑΜΚΑ του) ασχοληθηκε μαζι μου και τυπωσε 6-7 σελιδες για να παρει οταν παρει 10 ευρω μικτα .

• Like 2
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και οι γιατροι στα νοσοκομεία για αυτό ζητάνε τα φακελάκια. 6 χρόνια σπουδές + αγροτικό + ειδικότητα να μη τα εξαργυρώσεις; τι θα παίρνεις τα ίδια με τη κομμώτρια του ΙΕΚ;

Μην είσαι απόλυτος ,δεν ζητάνε όλοι οι γιατροί φακελάκια,το μάθαμε τώρα στην Ελλάδα,τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι και κάνουμε κριτική.

• Like 2
Δημοσ.

Οσοι δεν συμφωνούν με την σύμβαση που έχουν υπογράψει με τον ΕΟΠΥΥ μπορούν να συνεχίσουν χωρίς αυτή.

Το να χρεώνουν ή να γκρινιάζουν δεν είναι έντιμο.

Ο ΕΟΠΥΥ τους παρέχει τζάμπα διαφήμιση. Σιγά μην πήγαινε κανείς σε αυτούς αν δεν είχαν σύμβαση. Ο κόσμος τυχαία επιλέγει από την λίστα.

Γιατι εκτός από τα 200x10=2000 μικτά (που είναι σίγουρα λίγα), παίρνουν μαζί και μεγάλη επισκεψιμότητα. Μπορει να πας δωρεάν εξέταση σε οφθαλμίατρο και μετά να κάνεις επέβαση laser με 2000 ευρώ για παράδειγμα ή πολλές ακόμη επεμβάσεις που δεν καλύπτει το ταμείο.

Τους λυπάμαι για τις χαμηλές αμοιβές... αλλά και εμείς πληρώνουμε ασφάλεια στα δημόσια ταμεία και αναγκαζόμαστε να ξαναπληρώνουμε.

Οποιος θέλει να πάει σε καλό ιατρό με 50+, είναι επιλογή του... και όλοι το κάνουμε σε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

• Like 3
Δημοσ.

Άσχετο, αν θέλει κάποιος να κλείσει ραντεβού στα απογευματινά ιατρεία των νοσοκομείων με το 1535 από το τηλέφωνο που είναι αυτοματοποιημένο σύστημα, μπορείς να επιλέξεις την βαθμίδα του γιατρού; Βλέπω οτι κάθε βαθμίδα γιατρού έχει διαφορετικό κόστος επίσκεψης.

Δημοσ.

Άσχετο, αν θέλει κάποιος να κλείσει ραντεβού στα απογευματινά ιατρεία των νοσοκομείων με το 1535 από το τηλέφωνο που είναι αυτοματοποιημένο σύστημα, μπορείς να επιλέξεις την βαθμίδα του γιατρού; Βλέπω οτι κάθε βαθμίδα γιατρού έχει διαφορετικό κόστος επίσκεψης.

Επιλεγεις ονομα γιατρου οποτε πας και στην βαθμιδα του αλλα πολλα νοσοκομεια εχουν δικη τους τηλεφωνικη γραμμη για απογευματινα ιατρεια . Εγω πηγαινω στον Ευαγγελισμο.

Δημοσ.

Μην είσαι απόλυτος ,δεν ζητάνε όλοι οι γιατροί φακελάκια,το μάθαμε τώρα στην Ελλάδα,τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι και κάνουμε κριτική.

είπα πως όλοι οι γιατροί στα νοσοκομεία ζητάνε φακελάκια;

συγγνώμη που έκανα κριτική δε θα επαναληφθεί

Δημοσ.

Αυτοι που τα παιρνουν κατα κυριο λογο ειναι οι χειρουργοι με εξαιρεσεις βεβαια . Εχω δωσει αλλα κανεις εκτος απο ενα μια φορα στον πεθερο μου δεν  τα απαιτησε .

Αυτος που τα ζητησε  καπου το 1990 ειχε πει στο ΚΑΤ "Αυτη η ορθοπαιδικη εγχειρηση (ορθοπλαστικη ισχυου)  εξω κανει 700.000 δρχ και εδω 350.000 δρχ."

Εκανα σε αλλο νοσοκομειο Σπονδυλοδεσια (πολυ μεγαλη επεμβαση) και ηθελα και εδωσα καπου 700 ευρω το 2006

Δημοσ.

Το άφησες να εννοηθεί :) την επόμενη να είσαι πιο αναλυτικός.

Δημοσ.

Αυτοι που τα παιρνουν κατα κυριο λογο ειναι οι χειρουργοι με εξαιρεσεις βεβαια . Εχω δωσει αλλα κανεις εκτος απο ενα μια φορα στον πεθερο μου δεν  τα απαιτησε .

Αυτος που τα ζητησε  καπου το 1990 ειχε πει στο ΚΑΤ "Αυτη η ορθοπαιδικη εγχειρηση (ορθοπλαστικη ισχυου)  εξω κανει 700.000 δρχ και εδω 350.000 δρχ."

Εκανα σε αλλο νοσοκομειο Σπονδυλοδεσια (πολυ μεγαλη επεμβαση) και ηθελα και εδωσα καπου 700 ευρω το 2006

χωρις να έχω σκοπό να το βγάλω οφφ τόπικ γενικά προφανώς δε στο ζητάνε στεγνά το φέρνουν λίγο η κρίση, λίγο πως κοίταξε η δουλειά είναι δύσκολη κλπ αν και πλέον με τι μούτρα να σου ζητήσει ο άλλος οκ κόβουν προφίλ όπως διάβασα κι απ' το φίλο πιο πανω αν η άλλη έχει ας πούμε μαλλί κομωτηρίου κλπ όπως κι αυτός που θα κάνει ιδιαίτερα άλλα θα ζητήσει στον τυπά απ' το Ψυχικό κι άλλα στη Νίκαια ( ενώ θα κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά ) κρίνεις και προσωπικά κατά πόσο έχει ή αν αξίζει να τα σκάσει ο αλλος κατάλαβες ωραίες λογικές.

Βέβαια φταίει κι ο Έλληνας που θα πάει με το ζόρι να δώσει το κατιτίς του κι αν δεν έχει χρήματα έστω ένα κουτί φέτα ή ένα μπιτόνι λάδι απ' το χωριό ( το καλό ξέρει τούτος ) έτσι για το έθιμο, ε δε θέλει πολύ μετά.

Δημοσ.

Επιλεγεις ονομα γιατρου οποτε πας και στην βαθμιδα του αλλα πολλα νοσοκομεια εχουν δικη τους τηλεφωνικη γραμμη για απογευματινα ιατρεια . Εγω πηγαινω στον Ευαγγελισμο.

Και εγώ στον Ευαγγελισμό σκοπεύω να πάω.

Δημοσ.

Και εγώ στον Ευαγγελισμό σκοπεύω να πάω.

Τηλεφωνικό Κέντρο 213 - 2041000

Γενική Γραμματεία 213 - 2041201

Γραμματεία Πρωινών Εξωτερικών Ιατρείων 213 - 2041169

Γραμματεία Απογευματινών Ιατρείων 213 - 2041041, 213 - 2041050

Γραφείο Κίνησης Ασθενών 213 - 2041039

Γραφείο Προμηθειών 213 - 2041203

Εγω πηγαινω σε γαστροεντερολογο εκει .

• Like 2
Δημοσ.

τι εννοεις; το ιδιο δηλαδη;

απο τον ασθενη;

διαπιστωσα οτι κι αυτοι θελουν να "φουσκωνουν" την επεμβαση,

τυπου "καλυτερα με αναισθησιολογο παρα με τοπικη" και

"κατσε μεσα σημερα και βγαινεις αυριο" (βαλε και την νοσηλεια στο κοστολογιο),

αλλα τα παραπανω εχουν δυο εκδοχες:

ή τα κανουν για να ρουφηξουν πιο πολλα απ τις ασφαλιστικες

ή για να παρουν και το κατιτιτς τους (αναισθησιολογος)

και αλλη μια ερωτηση που προκυπτει ειναι:

δινεις το "εξτρα-κατιτιτς", οπως θες πες το,

σε γιατρο που δεν ξερεις και βρηκες τυχαια;

ή το δινεις σε συστημενο γιατρο;

Δημοσ.

Εγω εννοουσα να μην κοψουν ολοκληρη αποδεξη ή αν υπαρχει χειρουργος που δεν αμοιβεται από το νοσκομειο να μην κοψει αυτος και ετσι το τελικο κοστος να είναι μεγαλυτερο από την αποδειξη.

Για αυτά που λες παραπανω υπαρχει προσυννεοηση για το κοστος εκτος τις ημερες νοσηλείας που μπορει να υπαρξει διαφοροποιηση .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...