zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μεγαλη αληθεια αυτη φιλε. Είναι αυτό που λέμε, κάνουν αυτοί ότι μας πληρώνουν, κάνουμε κι εμείς ότι δουλεύουμε... 4
De@th L0rd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Επίσης τα HR που θέλουν πολλές μα πολλές σφαλιάρες είναι αυτοί που σε παίρνουν για συνέντευξη χωρίς να σου διευκρινίζουν για τι είδους εργασία σε θέλουν κ πας στη συνέντευξη κ δε κάθεσαι ούτε 3 λεπτά. 2
DDevil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Επίσης τα HR που θέλουν πολλές μα πολλές σφαλιάρες είναι αυτοί που σε παίρνουν για συνέντευξη χωρίς να σου διευκρινίζουν για τι είδους εργασία σε θέλουν κ πας στη συνέντευξη κ δε κάθεσαι ούτε 3 λεπτά. Δεν πας καν σε τέτοιες φιλε. Εσυ θα φταις σε αυτο. Που δεν το ξεκαθαρισες απο το τηλεφωνο. Το εγραψα και προχθες σε μια τυπισσα που στο τηλεφωνο μου τα μασουσε την πιεσα λιγο αλλα και παλι δεν μου ειπε οποτε της κανω αστο κοπελια δεν έρχομαι καν και μου λεει κανε οτι νομιζεις.
Gkostas2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Επίσης τα HR που θέλουν πολλές μα πολλές σφαλιάρες είναι αυτοί που σε παίρνουν για συνέντευξη χωρίς να σου διευκρινίζουν για τι είδους εργασία σε θέλουν κ πας στη συνέντευξη κ δε κάθεσαι ούτε 3 λεπτά.Το ειχα παθει με την Εθνικη Ασφαλιστικη, οπου η HRου με ζητησε να παω χωρις να μου πει για ποια θεση λεγοντας μου "υπαρχουν πολλες θεσεις ανοιχτες, ελατε απο δω και βλεπουμε". Τελικα μετα απο πιεση μου ειπε οτι η θεση αφορα κυριως "Συμβουλους Χρηματοπιστωτικων Προιοντων" ή σε απλα ελληνικα ασφαλιστη! Ολα τα λεφτα η αντιδραση της, οταν της ειπα οτι δεν ενδιαφερομαι... Μου την ειπε γιατι λεει δεν γινεται να κλεινω πορτες ετσι απλα χωρις να παω καν σε μια συναντηση! Ε σε θελουν τζαμπα (μιας και πληρωνεσαι με τα συμβολαια που θα κανεις), ε σε θελουν για σκατοδουλεια, στην λενε και στο τελος
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Καλα δεν ειναι και ετσι, ναι καποιοι εργοδοτες ενδιαφερονται για τον εργαζομενο. Θες επειδη αν ειναι ευχαριστημενος αποδιδει αρα δεν ειναι αλτρουιστικο? Μπορει. Παντως δεν ειναι ολοι σκαρτοι ή ολοι καλοι, υπαρχουν ολες οι διαβαθμισεις Πχ δεν εχω να προσαψω τιποτα στους πρωην εργοδοτες μου, μια χαρα ενδιαφερονταν για το προσωπικο, τοσο σε ανθρωπινο επιπεδο οσο σε επαγγελματικο. Man μην το κουράζουμε, δεν ξέρω τι έκαναν οι πρώην εργοδότες σου ούτε είπα να τους προσάψεις κάτι, αυτό που αφήνω να εννοηθεί εγώ είναι οτι υπάρχουν πολλοί εργοδότες πιθανόν και η πλειοψηφία που δεν ενδιαφέρονται για τον εργαζόμενο τις συνθήκες εργασίας του τον μισθό του την ασφάλισή του κτλ, που αν πεις το παραμικρό θα απολυθείς για να έρθει άλλος, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει λόγος και ο εργαζόμενος να ενδιαφέρεται για την δουλειά, οτι είπε και ο Dakoblackblade, δουλεύεις 12ώρες με έναν ψωρομισθό ή και καθόλου χωρίς ένσημα και απειλές? Αν χαλάει το μηχάνημα στα @@ μου, αν βρεθεί η ευκαιρία και δεν παρακολουθεί κανείς θα σταματήσω να δουλεύω, αν και οπου μπορώ θα πετάξω την δικαιολογία μου, αφού έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή δεν θα αντέξω και θα παραιτηθώ προτιμώ να κάτσω όσο με πάρει και να του προκαλέσω και ζημιά του άλλου παρά να παλέψω όσο γίνεται και τελικά να έχει επιτπώσεις και στην ψυχολογία μου να κερδίσει ο άλλος τα μέγιστα από εμένα και το αποτέλεσμα να είναι πάλι το ίδιο με πριν η απόλυση. Το οτι δεν είναι το 100% των εργοδοτών έτσι χαιρώ πολύ, το ξέρουμε, εγώ αναφέρομαι για αυτούς που κάνουν τις λαμογιές και οτι τους γουστάρει, δεν είπα οτι όλοι είναι έτσι. Αν θέλει ο εργοδότης να ενδιαφερθώ για την επιχείρησή του την επένδυσή του το κέρδος του και τον κόπο του να την στήσει να ενδιαφερθεί κι αυτός για τους εργαζόμενους, αν δεν ενδιαφέρεται δεν υπάρχει λόγος να ενδιαφερθεί και ο εργαζόμενος. Από τα παραπάνω εξαιρώ την περίπτωση λαμογιών γενικότερα και αχάριστων ανθρώπων που οπου και να πάνε να δουλέψουν απ'΄την καλύτερη μέχρι την χειρότερη ιδιωτική εταιρεία θα κοιτάξουν να γίνουν αχάριστοι να απαιτούν να φθείρουν και να προκαλέσουν ζημία στον άλλον με φθόνο. 3
DDevil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Πριν κάποιοι υποστηριξουν τους εργοδοτες ας ρωτησουν και κανεναν παλαιοτερο πως να υπογράψουν την 2-3μηνη συμβαση μην κάνουν κανα λάθος γιατι εισαι 5 ή 10 χρονια στην εταιρεια τα ιδια ακριβως υπογράφεις για να μην έχεις δικαιωματα και να μπορουν να σε πετάξουν γρηγορα χωρις αποζημιωση. 2
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μπορείς να μην την υπογράψεις και να μην έχεις καν μισθό. Είναι θέμα προοπτικής.
DDevil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μπορείς να μην την υπογράψεις και να μην έχεις καν μισθό. Είναι θέμα προοπτικής. Ειναι θεμα εκβιασμου ναι. Δε βαριεσαι καποια μέρα η ώρα της τιμωριας έρχεται για ολους και καθενας θα λογοδοτησει για αυτα που έκανε. Ειτε θα τον βρει η τυχη ειτε οι συγκυριες ειτε οι εχθροι του ειτε και ο θεος. Κανεις δεν ειναι αιωνιος. 2
mclein Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ειναι θεμα εκβιασμου ναι. Δε βαριεσαι καποια μέρα η ώρα της τιμωριας έρχεται για ολους και καθενας θα λογοδοτησει για αυτα που έκανε. Ειτε θα τον βρει η τυχη ειτε οι συγκυριες ειτε οι εχθροι του ειτε και ο θεος. Κανεις δεν ειναι αιωνιος. πολυ χριστιανικο και δεννννννν. 1
DDevil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 πολυ χριστιανικο και δεννννννν. H τυχη , οι συγκυριες και οι εχθροι ειναι κοινοι και για τους άθεους πάντως.Γενικα μιλώντας μη περιμενεις οτι θα εισαι παλιάνθρωπος φουλ αδικος και δεν θα σε ποδοπατησουν μολις έρθει η κακη σου στιγμη. Πάρτυ θα κανουν. 1
mclein Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 H τυχη , οι συγκυριες και οι εχθροι ειναι κοινοι και για τους άθεους πάντως.Γενικα μιλώντας μη περιμενεις οτι θα εισαι παλιάνθρωπος φουλ αδικος και δεν θα σε ποδοπατησουν μολις έρθει η κακη σου στιγμη. Πάρτυ θα κανουν. ενω αν εισαι τα αντιθετα, θα περασουν και δε θα ακουμπησουν ! μεγαλες κουβεντες κ δεν ειμαι για να τις ανοιγω. end of story 4 me. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα