Jastonas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Χρησιμοποιείτε κάποιον Password Manager στο κινητό; Εγώ είμαι εθισμένος στο Last Pass στο PC... και σκέφτομαι να το αγοράσω με 12 δολλάρια για ένα χρόνο για το κινητό, εκτός αν υπάρχει κάτι free αξιόλογο. Υπάρχει καμιά πρόταση;
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Στην δωρεάν μορφή του χρησιμοποιώ το dashlane δοκίμασε το 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Απτη στιγμη που αναφερεσαι σε δωρεαν: Keepass Το be fair παντως, τα 12$/year του LastPass ειναι τιποτα γι αυτα που προσφερει.
djuan1988 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εγώ πλήρωσα τη συνδρομή για το Lastpass και μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο παράπονο. Ακολουθώ όμως μια τακτική. Δεν αποθηκεύω κωδικούς τραπεζών, PayPal και του κυρίου Gmail μου, ώστε να είμαι καλυμμένος σε περίπτωση hacking.
marksk Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Keepass Όχι τόσο βολικό, αν χρησιμοποιείς last pass αλλά δωρεάν και με πολλές δυνατότητες και μεγάλη ασφάλεια
Jastonas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Θα δοκιμάσω Dashlane. Το keepass το δοκίμασα... αλλά μόνο και μόνο που δεν σου προσφέρει να αποθηκεύσει τον κωδικό, μου φάνηκε κακό. Δηλαδή πρέπει να βάζω manually στο keepass τους κωδικούς; Το lastpass το ξέρω ότι αξίζει... αλλά πριν τα δώσω τα 12, είπα να πειραματιστώ λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα