Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 779
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είπε ο μόνιμος κάτοικος Αγγλίας :devil:

Βρίσκομαι από τον Ιούνιο για διακοπές Ελλάδα μέχρι νέο έτος. Και παρατήρησα απόψε ότι παρά το ότι είμαι 40, έχω ακόμα πράσινο φύλο πορείας για νησί.

Και δεν με τρομάζει τίποτα, ούτε είμαι κιότης. Έδωσα έναν όρκο πριν 21 χρόνια και θα τον κρατήσω.

Τραβάτε φύγετε σαν τα ποντίκια οι υπόλοιποι, και μείνετε εκεί....... :ph34r:

• Like 5
Δημοσ.

Πόσο χέστης πρέπει να είναι ένας ηγέτης για να κάνει 1 ώρα μετά διάγγελμα μέσω Facetime, καλώντας τον κόσμο να βγει στους δρόμους να τον υποστηρίξει και μάλιστα την ώρα που την κοπανάει ο ίδιος από τη χώρα...  :-(

Δημοσ.

Και πριν 3 μέρες έπιασα ξανά το Battlefield 4, τυχαίο;

Αν γίνει καμιά μαλακία και γίνει επιστράτευση θα έχω φύγει ήδη την προηγούμενη στην Ιταλία.

Δεν θα το ξέρεις και αν γίνει δεν θα μπορείς να φύγεις...

Αν μπορούν τα πρώην συντρόφια του Στάλιν να το κάνουν και να μην συμβαίνει τίποτα, γιατί όχι και εμείς;

Δεν ξέρω τι κάνανε εκεί να πω την αλήθεια!

Δημοσ.

Βρίσκομαι από τον Ιούνιο για διακοπές Ελλάδα μέχρι νέο έτος. Και παρατήρησα απόψε ότι παρά το ότι είμαι 40, έχω ακόμα πράσινο φύλο πορείας για νησί.

Και δεν με τρομάζει τίποτα, ούτε είμαι κιότης. Έδωσα έναν όρκο πριν 21 χρόνια και θα τον κρατήσω.

Τραβάτε φύγετε σαν τα ποντίκια οι υπόλοιποι, και μείνετε εκεί....... :ph34r:

It was nice knowing ya... :P

Δεν ξέρω τι κάνανε εκεί να πω την αλήθεια!

Όταν τους ήρθε χαρτάκι να πάνε να υπερασπιστούν τα ανατολικά σύνορα 2-3 χρόνια πριν, καίγαν τα χαρτάκια στο vk.

• Like 1
Δημοσ.

Τα livestream απο το facebook ειναι ανατριχιαστικα. Μεσω του χαρτη επιλεγεις ενα μερος στην τουρκια και ο κοσμος ειναι στους δρομους, επιλεγεις ενα αλλο 1000χλμ μακρυα και υποστηριζουν κατι αλλο

https://www.facebook.com/livemap/

• Like 1
Δημοσ.

Γίνονται μάχες έξω από την κρατική τηλεόραση

Ξαναέπεσε το σήμα του κρατικου καναλιού.

Έγινε τεράστια έκρηξη στην άγκυρα μέσα στη πόλη! Έξω από το κρατικό κανάλι!

Πέφτει και πιστολιδη στην πλατεία taxim

Δημοσ.

Πόσο χέστης πρέπει να είναι ένας ηγέτης για να κάνει 1 ώρα μετά διάγγελμα μέσω Facetime, καλώντας τον κόσμο να βγει στους δρόμους να τον υποστηρίξει και μάλιστα την ώρα που την κοπανάει ο ίδιος από τη χώρα...  :-(

Δεν τον πάω, αλλά καλά κάνει. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Από το μπουντρούμι δε θα φανεί πιο χρήσιμος για το σκοπό του.

Δημοσ.

Δεν θα το ξέρεις και αν γίνει δεν θα μπορείς να φύγεις...

Θα εφαρμόσω την μέθοδο Σύριος πρόσφυγας.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...