Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

θα ηθελα να φτιαξω ενα καναπε που οταν βγαζω το πισω μαξιλάρι να μπορει να γινει ενα μικρο κρεβατακι./..

σκεφτομαι απο παλετες...παρακαλω πολυ οποιος γνωριζει ας με βοηθησει ...

μην τρολλαρετε ειναι κριμα ..ΜΙΛΑΩ σοβαρα δεν κανω πλακα ουτε εχω ορεξω να παιζω  με τον χρονο σας

Δημοσ.

εχω ολα τα εργαλεια .. πονο τριβειο μενε να παρω 

εχω ξαναφτιαηει στο εργαστηριο μου την ντουλάπα που εχω βαλει μεσα τους υπολογιστες

Δημοσ.

Ωραια φτιάξε λοιπον ενα ξύλινο πλαίσιο γυρο γυρο απο μελαμίνη, βαλε μέσα σανίδες κρεβατιού ενα στρώμα και πλάτη δυο μαξιλάρια από αφρολεξ  και είσαι ετοιμος

Δημοσ.

μου ειπανε οτι εαν παρω παλετες θα ειναι και πιο νεανιικο και πιο φθηνο και πιο ευκολο αλλα δεν ξερω !

Δημοσ.

Τι σημαίνει παλέτες, δηλαδή τι θα κάνεις με αυτες θα τις βάλεις στην σειρα και απο πανω το στρώμα; οι παλέτες ειναι κατι παλιόξυλα καρφωμένα μεταξύ τους με κατι παλιόκαρφα, σε τι θα σε διευκολυνουν

Δημοσ.

γιατι ??? υπαρχει καποιο προβλημα ? εχω φιλους που το εχουν μεσ αστο σαλονι τους

εχω ακουσει οτι εχει 8 ευρω η μια ... και θα χριεαστω γυρω στις 4 

θα χρειαστω γωνιες για να τα ενωσω

και ξυλοβιδες..δεν ξερω τι αλλο μπορει να χ ρειαστω !

Δημοσ.

https://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%B9+%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B1&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwik4vS37PfNAhUBXRoKHcVwAAUQ_AUICCgB&biw=1024&bih=639#tbm=isch&q=%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%82+%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B1

γιατι ??? υπαρχει καποιο προβλημα ? εχω φιλους που το εχουν μεσ αστο σαλονι τους

εχω ακουσει οτι εχει 8 ευρω η μια ... και θα χριεαστω γυρω στις 4 

θα χρειαστω γωνιες για να τα ενωσω

και ξυλοβιδες..δεν ξερω τι αλλο μπορει να χ ρειαστω !

Τιποτα αλλο.Παρε μερικες βαρεως τυπου,να ειναι καθαρες, μην ειναι τιποτα μαπες και εισαι ετοιμος.Ενα τριψιμο-βαψιματακι θελουν

Μπορεις να προσθεσεις και μια εξτρα πινελια αν θες..

http://www.soulouposeto.gr/2013/09/blog-post_17.html

Δημοσ.

Τι σημαίνει παλέτες, δηλαδή τι θα κάνεις με αυτες θα τις βάλεις στην σειρα και απο πανω το στρώμα; οι παλέτες ειναι κατι παλιόξυλα καρφωμένα μεταξύ τους με κατι παλιόκαρφα, σε τι θα σε διευκολυνουν

Όχι απαραίτητα. Αν πάρεις μια της προκοπής μόνο με παλιόξυλα και παλιόκαρφα δεν είναι κατασκευασμένη, ΕPAL για παράδειγμα. 5-10€ κάνουν συνήθως.

Δημοσ.

Νομίζω μια είναι η κλασσική, με τα 5 ξύλα επάνω 120Χ80, από κει και πέρα υπάρχουν πολλές παραλλαγές. Ξεκίνα να ψάχνεις από επιχειρήσεις που προμηθεύονται προιόντα πάνω σε παλέτες ή δες αν τις πετάν κάπου να τις πάρεις από κει. Μπορεί να σου βγουν και τζάμπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...