Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ 

θα κανει την ερευνα μου αυτη την βδομαδα  και θα ξανα ενημερωσω

οποιες παρατηρησεις  η αποψεις ειναι δεκτες

καλο σας βραδυ 

Δημοσ.

Εχεις δει παλέτες να καίγονται; Εχεις δει το μαύρο καπνό που βγάζουν; Εχεις αναρωτηθεί γιατί δεν σαπίζουν στη βροχή;

Ένας θεός ξέρει με τι χημικά ειναι ποτισμένα και εσύ θέλεις να κοιμηθείς απάνω τους;

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις δει παλέτες να καίγονται; Εχεις δει το μαύρο καπνό που βγάζουν; Εχεις αναρωτηθεί γιατί δεν σαπίζουν στη βροχή;

Ένας θεός ξέρει με τι χημικά ειναι ποτισμένα και εσύ θέλεις να κοιμηθείς απάνω τους;

http://www.supereverything.gr/2014/04/kataskeves-paletes.html

Χρήσιμες πληροφορίες για την κατασκευή τους. Άμα την πατήσεις ένα καλό καθάρισμα και τη βάψεις 2-3 χέρια δε νομίζω να υπάρχει θέμα. Τραπέζι/γραφείο κι εγώ σίγουρα δε θα την έκανα αλλά βάση για κρεβάτι γιατί όχι; Τις καλύπτεις και με ένα νάυλον εκεί που ακουμπάει το στρώμα και κανένα πρόβλημα. Άλλωστε ξέρουμε τα ξύλα των κρεβατιών από τι επεξεργασία προέρχονται;

Δημοσ.

http://www.supereverything.gr/2014/04/kataskeves-paletes.html

Χρήσιμες πληροφορίες για την κατασκευή τους. Άμα την πατήσεις ένα καλό καθάρισμα και τη βάψεις 2-3 χέρια δε νομίζω να υπάρχει θέμα. Τραπέζι/γραφείο κι εγώ σίγουρα δε θα την έκανα αλλά βάση για κρεβάτι γιατί όχι; Τις καλύπτεις και με ένα νάυλον εκεί που ακουμπάει το στρώμα και κανένα πρόβλημα. Άλλωστε ξέρουμε τα ξύλα των κρεβατιών από τι επεξεργασία προέρχονται;

διάβασα ότι οι ευρώπαλετες δεν έχουν υποστεί χημική επεξεργασία .οπότε είναι καλές.άρα και ακριβές!δεύτερον έχω ακούσει κάτι για βερνίκι.τρίτον θα ζητήσω χρώμα για ξύλο;
Δημοσ.

Αν τις πάρεις από κάποια επιχείρηση και όχι κατευθείαν από τον εισαγωγέα/κατασκευαστή ίσως να είναι πολύ πιο φθηνές.

Εγώ έχω την απορία, ακόμα και αν έχει υπάρξει χημική επεξεργασία αν το περάσεις με χρώμα και βερνίκι δε θα δημιουργήσει ένα στρώμα προστασίας;

Δημοσ.

Αν τις πάρεις από κάποια επιχείρηση και όχι κατευθείαν από τον εισαγωγέα/κατασκευαστή ίσως να είναι πολύ πιο φθηνές.

Εγώ έχω την απορία, ακόμα και αν έχει υπάρξει χημική επεξεργασία αν το περάσεις με χρώμα και βερνίκι δε θα δημιουργήσει ένα στρώμα προστασίας;

και εγώ αυτό λέω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...