Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σασ παιδια εχω ενα 8αματακι εχω παρει το doogee f5 κινεζικο καλο κινητακι μ το προτηνανε ολοι και ειχανε δικιο για τα λεφτα του παταει πολα διασημα αλλα εχει ενα προβληματακι οτι οπωσ το χρησημοποιω (πραγμα σπανιο γτ λογο δουλειασ δεν προλαβαινω) κλεινιε καποιεσ φορεσ μονο του και 8α ξανα ανοικσει μονο αν το συνδεσω στην πριζα και πατησω το κουμπι τ σμρ μ το εκανε 3 φορεσ απανωτεσ και δεν ξερω τη φταια καμια βοη8εια να μου πει καποιοσ κατι. τ εκανα ενα update σμρ που μ ειχε βγαλει για optimization system kai minor bug fixes ελπιζω να ητανε αυτο του εσβησα κια εφαρμογεσ που του ειχα και απλωσ ητανε μεσα ..... λιγη βοη8εια παιδια να δω τη μπορω να κανω

Δημοσ.

3 φορές μόνο? Δούλεψε το λίγο, παρακολουθησε το. Ασ'το μια-δυο βδομάδες να δεις.

Μετά, αν συνεχίσει τα ίδια, πες μας ποιοί στο προτεινανε. Μπας και δώσουνε καμιά αποζημίωση.

Δημοσ.

3 φορές μόνο? Δούλεψε το λίγο, παρακολουθησε το. Ασ'το μια-δυο βδομάδες να δεις.

Μετά, αν συνεχίσει τα ίδια, πες μας ποιοί στο προτεινανε. Μπας και δώσουνε καμιά αποζημίωση.

Δίδαξε με ,αφέντη.

Δεν μιλώ την  "καταφέρνω να γράψω ακαταλαβίστικα,σε κινητό που μπορεί να με διορθώσει."

Δημοσ.

Δίδαξε με ,αφέντη.

Δεν μιλώ την  "καταφέρνω να γράψω ακαταλαβίστικα,σε κινητό που μπορεί να με διορθώσει."

Σήμερα έχεις δώσει ρεσιταλ. Με πέθανες στα γέλια. Χαλάμε όμως το thread του ανθρώπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...