jimex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Αν εσένα σου αρέσει εμένα μου περισσεύει. Πάντως είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο χωρις touch pad και extra μπαταρία για το iPad εκτός αν δε βλέπω καλά. Όσο για το όνομα του razer περισσότερο με ανησυχεί το όνομα του insomnia που αντι για αυτό το έκτρωμα δεν μας κάνει review κανένα glass keyboard με δυνατότητες touch Pad που πιστεύω είναι το μέλλον στα πληκτρολόγια. Τώρα η γνώμη μου αν κάποιος χρειάζεται πληκτρολόγιο με το tablet του είναι όχι, εκτός και αν είσαι συγραφέας και θες να πας διακοπές σε κανά βουνό να γράψεις βιβλίο. Το ίδιο λέμε. Προφανώς και δεν θα το πάρω γιατί δε βρίσκω προσωπικά το λόγο για μηχανικό πληκτρολόγιο σε tablet. Από κει και πέρα η τιμή του για μηχανικό πληκτρολόγιο και μάλιστα με κάτι καινούργιο που είναι οι low profile διακόπτες και όλα αυτά από τη razer, είναι αναμενόμενη. Εϊναι το αντίστοιχο ότι η swarovski μπορεί να βγάλει θήκη για το iPad η οποία να κοστίζει 1000€ και η τιμή της για τους κρυστάλους που έχει πάνω να είναι λογική. Από κει και πέρα αν έχει νόημα μια θήκη των 1000€ είναι άλλο πράγμα. Πάντως για να κυκλοφορούν τέτοια προϊόντα, σημαίνει ότι για οποιοδήποτε λόγο σε κάποιους είναι χρήσιμα...
freegr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Αρκετά βολικό και πλέον το μετατρέπει σε υπολογιστή...
Antretng Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ωραια. Τωρα θα μπορω να απολαυσω το Call of Duty με μηχανικο πληκτρολογιο. Oh wait...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα