Lautrec Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Γενικά είμαι καθημερνά στο ιντερνετ, αλλά στις διακοπές αποσυνδέομαι τελείως για 1-2 εβδομάδες. Είναι η μόνη περίοδος του χρόνου που αγοράζω εφημερίδες για να ενημερωθώ. Μόνο πέρυσι το καλοκαίρι παρακολουθούσα τις ειδήσεις μέσω ιντερνετ επειδή φτάσαμε στην άκρη του γκρεμού. 1
Gigamestin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Γενικά είμαι καθημερνά στο ιντερνετ, αλλά στις διακοπές αποσυνδέομαι τελείως για 1-2 εβδομάδες. Είναι η μόνη περίοδος του χρόνου που αγοράζω εφημερίδες για να ενημερωθώ. Μόνο πέρυσι το καλοκαίρι παρακολουθούσα τις ειδήσεις μέσω ιντερνετ επειδή φτάσαμε στην άκρη του γκρεμού. Πολύ σωστα.Εμενα με χάνουν οι <φίλοι> και οι γνωστοί.Οποιος θέλει κατι ας πάρει τηλέφωνο 1
patrickdrd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 και σιγα μην παρουν, ειδικα αν εισαι με θηλυκη παρουσια, και καλα "για να μην σε ενοχλησουν" το εκανα κι εγω αυτο το τεστ καποτε και απετυχε παταγωδως
Gigamestin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 και σιγα μην παρουν, ειδικα αν εισαι με θηλυκη παρουσια, και καλα "για να μην σε ενοχλησουν" το εκανα κι εγω αυτο το τεστ καποτε και απετυχε παταγωδως Εχεις σκεφτεί το ανάπωδο?Οταν αυτή ειναι με την παρουσία να σε ξεχνάνε?Τοτε τι λες?Μενουν οσοι αξιζουν? Γενικά οι συμφεροντολογοι στις ημερες μας ειναι 9/10
patrickdrd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 μπα δεν παιζει παρουσια γι αυτους, ποτε και για κανενα λογο, ειναι γεννημενοι μπακουρια φορεβα
ADHD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 online 24/7 ειμαι ειτε στο κινητό/tablet ειτε σε laptop με 3g η χαζομαρα ειναι οτι δεν μπορω να παιξω online με το 3g λογο μεγάλου ping. Το συγγενικό περιβάλλον μου λεει οτι ειμαι εθισμένος και χρειάζομαι βοήθεια.. 1
Gigamestin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 online 24/7 ειμαι ειτε στο κινητό/tablet ειτε σε laptop με 3g η χαζομαρα ειναι οτι δεν μπορω να παιξω online με το 3g λογο μεγάλου ping. Το συγγενικό περιβάλλον μου λεει οτι ειμαι εθισμένος και χρειάζομαι βοήθεια.. Δοκίμασε να είναι 12/7 και βλέπουμε
Gigamestin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δεν γινεται δεν κοιμάμαι ποτε. Στο λεω επειδή και εγω ειμαι αρκετά συνδεδεμένος και προσπαθώ τελευταία να το κοψω
ADHD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Εγω δεν μπορώ, ακομα και στην παραλια τσεκαρω mail κτλπ, χθες πηγα να τρακάρω γιατι τσέκαρα με το κινητό και οδηγούσα γενικα αυτο ξερω οτι ειναι χαζομαρα και προσπαθω να μην το κανω αλλα επρεπε περιμενα mail..
Moderators Kercyn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Εγω δεν μπορώ, ακομα και στην παραλια τσεκαρω mail κτλπ, χθες πηγα να τρακάρω γιατι τσέκαρα με το κινητό και οδηγούσα γενικα αυτο ξερω οτι ειναι χαζομαρα και προσπαθω να μην το κανω αλλα επρεπε περιμενα mail.. Ε καλά άμα πάρεις και κανέναν μαζί σου δεν έγινε και τίποτα. Συμβαίνουν αυτά. Άμα περίμενες mail κιόλας... 2
ADHD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Σιγά εσύ προσεκτικέ αμεσως να πεις την εξυπναδα σου, δεν ημουν σε δρομο με πεζους το πολυ πολυ να εβρισκα λιγο τον μπροστινό με 20km, πες μου οτι δεν το εχει κανει κανεις αλλος αυτο τωρα δηλαδή.. Προφανως ξερω οτι ειναι λαθος δεν περιμενα τον ραντομα του insomnia να μου το πει..
Moderators Kercyn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Τώρα με το επιχείρημα "το κάνουν κι άλλοι" με αποστόμωσες. 2
ADHD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Τι με ενδιαφέρει να σε αποστομώσω lol, λεγε οτι θελεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα