Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τύπος του επεξεργαστή μου είναι Celeron® M CPU 520 @ 1.60GHz και έχω 1 gb ram. Από ότι βλέπω όταν δουλεύει το youtube π.χ. ή το facebook η ραμ που χρησιμοποιείται είναι γύρω στα 700mb ενώ ο επεξεργαστής πάει στα 100% ενώ όταν δεν κάνει τίποτα δουλεύει στα γύρω 15%.
Είναι θέμα επεξεργαστή ή ραμ το ότι ο υπολογιστής σέρνεται και με απλές διεργασίες;

Δημοσ.

flash got προσθετο στον mozila

μπαινεις στο βιντεο που θες να δεις. δεξι κλικ μεσα καπου στην σελιδα και "πολυμεσα flashgot" και πατα καποιο "video/mp4" το οποιο δεξια στο ονομα στο τελος να λεει medium

κλεινεις την σελιδα του youtube και κρατας ανοιχτο τον browser πχ στο homepage.

πας downloads και ανοιγεις το βιντεο με κανα vlc. οσο κατεβαινει μπορεις να το βαλεις να παιξει.

δεν εχω ιδεα αν δουλεψει καλύτερα η χειρότερα by the way :mellow:

μονο για σενα, αν και παλι, δεν εχω να το τεσταρω σε κανα παρόμοιο hardware με το δικο σου, give it a try

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τώρα που το είδα είναι PPGA478 ίσως αλλάζει, αλλά μάλλον δεν αξίζει.

Ετυχε να βαλω σε λαπτοπ με pga478 εναν dual core απο celeron 560 που φορουσε .Σιγουρα λιγο καλυτερα με τον dual core.Ειχα και εναν core 2 duo p7450 http://ark.intel.com/m/products/36734/Intel-Core2-Duo-Processor-P7450-3M-Cache-2_13-GHz-1066-MHz-FSB#@product οπου με αυτον δεν ποσταρε το λαπτοπ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...