Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλισεδιαρικες παπαριες οι ρακετες.Πετα ρε Δημε δυο τρια τραπεζια πινγκ πονγκ στην παραλια  :( .Εστω δυο τρια τραπεζια στην θαλασσα για σκακι 

• Like 1
Δημοσ.

Κλισεδιαρικες παπαριες οι ρακετες.Πετα ρε Δημε δυο τρια τραπεζια πινγκ πονγκ στην παραλια  :( .Εστω δυο τρια τραπεζια στην θαλασσα για σκακι 

Και 2 με τσόχες για μπλακ τζακ, και μια ρουλέτα.

• Like 1
Δημοσ.

Για την.. ρουλετα δεν ξερω αλλα ενα στρογυλλο μπαρακι, μερικες τεραστιες ψαθινες ομπρελες και μερικα τραπεζια για μπριτζ δεν θα ηταν ασχημα  :P

Δημοσ.

Ενοχλητικές όσο δεν πάει. Όταν μάλιστα μου έρχεται το μπαλάκι στην κεφαλή, ή ακόμα χειρότερα, πετυχαίνει τον καφέ, μου έρχεται να πάρω τη ρακέτα και κοπανήσω μ' αυτήν κάνα "άλλο" μπαλάκι απ' αυτούς που παίζουν. Και μετά να τους βάλω το χερούλι μεσ' το σιγμοειδές.

• Like 3
Δημοσ.

Ενοχλητικές όσο δεν πάει. Όταν μάλιστα μου έρχεται το μπαλάκι στην κεφαλή, ή ακόμα χειρότερα, πετυχαίνει τον καφέ, μου έρχεται να πάρω τη ρακέτα και κοπανήσω μ' αυτήν κάνα "άλλο" μπαλάκι απ' αυτούς που παίζουν. Και μετά να τους βάλω το χερούλι μεσ' το σιγμοειδές.

Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό, πόσες φορές μπορεί το μπαλάκι από τις ρακέτες να πέτυχε τον καφέ σου; :P :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...