aGka8l Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Καλησπερα . εδω και καιρό ψάχνω για ψυγείο , καταπροτίμηση ντουλάπα , αλλα λογω χώρου στις καλές μάρκες samsung , lg ειναι 10 ποντους μεγαλύτερα στο πλάτος απο αυτο που ψάχνω .Βρηκα αυτο το οποιο στις διαστάσεις μου ειναι κουτί , και η τιμή του ειναι κατα 250-300ευρώ λιγότερα απο αυτά που ηθελα να δώσω... αλλα σαν μάρκα μου ειναι "αγνωστη" με μια γρηγορη ματιά ειδα οτι το σερβις ειναι της ιντεσιτ , αλλα επειδή με προβληματίζει το γεγονος γιατι θα δώσω και αλλα 100ευρώ να το σηκώσει γερανός στο σπίτι δε θελω να χω το αγχος για χοντρές ζημιές οπου θα απαιτούν τον ενδεχόμενο να πρεπει να πληρώνω ανέβα κατέβα γερανούς και ταλαιπωρία αν δεν πάρω τελικλα ντουλάπα ελεγα για αυτό
Liverpool89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Να μην ανοιγω αλλο θεμα. Εχω εναν ψυγειοκαταψυκτη aeg, οταν ανοιγω την πορτα το φως αναβει στις πεμτε φορες μια, αν πατησω το κουμπι αναβει κανονικά. Αλλα οσα πρεπει να δουλευον οταν ανοιγω την πορτα, λειτουργουν κανονικα, πχ ρυθμιση θερμοκρασιας(ειναι ηλεκτρονική). Τι μπορει να φταιει; μηπως η λαμπα τα παιξε. Χρόνια πολλα σε ολους
Liverpool89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Το κανα ευχαριστω... Ηθελε βιδωμα η πορτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα