Rafsonic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Λοιπών θέλω να κάνω host αλλά δεν μπορώ να επιλέξω από τις τόσες επιλογές....! Επειδή όμως δεν μένω Ελλάδα, θέλω να αποφύγω τα ελληνικά papaki κτλ. Χρειάζομαι να είναι γρήγορο στο άνοιγμα της ιστοσελίδας, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ικανοποιητική εταιρία? Επίσης έχω τις εξής ερωτήσεις: 1) Γίνετε να επιλέξω Cloud Hosting για μια απλή ιστοσελίδα αντί για web Hosting? Ποια η διαφορά? 2)Κάπου είδα για servers σε Linux & Windows. Ποια είναι η ποιο safe επιλογή? 3)Σε άλλη εταιρία μου είχε να επιλέξω plan "Up to 600 MB RAM", "Up to 1.2 GB RAM" και σε άλλα sites περισσότερα.... Σε τι χρησιμεύει η RAM και ποια είναι η ιδανική επιλογή. Διάβασα ότι υπάρχει κάποιο παρόμοιο post παρακάτω και να με συγχωρέσετε που το επαναλαμβάνω αλλά θέλω να μου διευκρινιστούν οι ερωτήσεις μου. Ελπίζω να με συγχωρέσετε !! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Dr_Michael Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 1. To cloud είναι σχετικά νέα τεχνολογία και ακόμα δεν έχει εδραιωθεί. Θα πρότεινα να ξεκινήσεις με το παραδοσιακό web hosting. 2. Δεν έχεις λόγο να επιλέξεις Windows παρά μόνο αν οι σελίδες που φτιάχνεις απαιτούν τεχνολογίες Microsoft όπως .Net studio κλπ. 3. Όσο περισσότερη RAM, τόσο το καλύτερο προφανώς. Μιλάς για VPS να υποθέσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα