Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την τελευταία θα έλεγα,αλλά πρέπει να έχεις υπόψην σου ότι σε αυτή την τιμή δύσκολα θα βρεις κάτι πραγματικά καλό. Απλώς θα κάνεις την δουλειά σου και όσο κρατήσει.

Δημοσ.

στο Ικέα έχει μια άλλη στα 59 που την έχω εγώ κι είναι καλή με έχει βολέψει. δες την κι αυτήν.

Την "TORKEL" εννοεις?

Για την τελευταία θα έλεγα,αλλά πρέπει να έχεις υπόψην σου ότι σε αυτή την τιμή δύσκολα θα βρεις κάτι πραγματικά καλό. Απλώς θα κάνεις την δουλειά σου και όσο κρατήσει.

Λεω να ανεβασω το budget λιγο και να παω σε αυτην http://www.homemarkt.gr/00009ECD.el.aspx

Αυτη που εχω τωρα την ειχα παρει πριν 4 χρονια απο μαγαζι γειτονιας στα 50ε.Δεν μπορω να πω οτι ηταν ανετη αλλα κρατησε 4 χρονια.

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/karekles/karekla-chair/Torre-Chair-Mesh.htm

Αυτή σε αυτή τη τιμή. Έχω παρόμοια , συστήνω στην Ελλάδα παρόμοιες. Η πλάτη και μόνο αξίζει για να μην καίγεσαι. Οι φτηνές διευθυντικές απλά ξεφλουδίζουν με τον καιρό, φθείρονται πολύ εύκολα. Μετάνιωσα που πήρα παλιότερα, πάλιωσε πολύ γρήγορα.

Bonus η μεταλλική βάση. Οι πλαστικές απλά σπάνε.

Δημοσ.

Την "TORKEL" εννοεις?

ναι. πάντως μη πάρεις καρέκλα χωρίς να την δοκιμάσεις πρώτα. από μια φωτο ΔΕ καταλαβαίνεις τίποτα. είναι στον άνθρωπο ποια καρέκλα θα τον βολέψει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την "TORKEL" εννοεις?

ναι. πάντως μη πάρεις καρέκλα χωρίς να την δοκιμάσεις πρώτα. από μια φωτο ΔΕ καταλαβαίνεις τίποτα. είναι στον άνθρωπο ποια καρέκλα θα τον βολέψει.

Μενω επαρχια.Δυσκολα να βρω παρομοια και να δοκιμασω.Δοκιμασα στα Πρακτικερ,με βολεψαν καποια αλλα ηταν ακριβα.

Edit : Τελικα πηρα την TORKEL απο ΙΚΕΑ . Πολλα τα μεταφορικα απο αλλα καταστηματα.

Επεξ/σία από Amix

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...