Προς το περιεχόμενο

How NOT to give a fuck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πώς γίνεται αυτό; Η καθημερινότητά μου γίνεται δύσκολη με όλους τους λαλάκες που κυκλοφορούν (στη σχολή, στα μέσα μεταφοράς, στην οικογένεια....)

Θέλω να το πάρω αλλιώς και δεν μου βγαίνει....

• Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι στον άνθρωπο αυτό. Μπορεί κάποια στιγμή κάτι να γίνει και να μη σε νοιάζει από κει και πέρα αλλά συνήθως αν είσαι έτσι, μένεις έτσι..

• Like 1
Δημοσ.

Η πρώτη φράση που είπα σαν μωρό ήταν αυτή. Δεν μπορούν ολοι να το εφαρμόσουν. Είναι τέρμα επίπονο. Και για λίγους. Και για πραγματικούς άντρες. Και τραβάτε πνιγείτε.

Δημοσ.

Είναι μέχρι να γίνει αυτόματα. Εγώ μια μέρα ας πουμε σιχάθηκα τους πάντες τόσο πολύ ,που απλά σταμάτησε να με νοιάζει απο τοτε. Υπαρχουν πολλα ζωάκια δίποδα εκεί έξω εξ άλλου ,θα φτάσεις σε αυτό το σημείο μην ανησυχείς.

• Like 2
Δημοσ.

για να σε πειράξει η γνώμη κάποιου πρέπει αυτός ο κάποιος να σημαίνει κάτι για εσένα 

σκέψου τι είναι αυτός για εσένα ? είναι κάποιος γονιός που θα σε κρίνει ? κάποιος καθηγητής που θα σου βάλει τις φωνές ή θα σε κόψει ?
κάποιος φίλος που θα σε ξεγράψει ? μια γκόμενα που θα σε φτύσει ? σε ενδιαφέρει πραγματικά η γνώμη τους? κάνε ένα ξεσκαρτάρισμα μέσα σου

εγώ δίνω σημασία σε όσους γουστάρω και όλος ο άλλος κόσμος δεν υπάρχει  , θα μπορούσα να είμαι με μια γκόμενα που γουστάρω πραγματικά σε ένα χώρο γεμάτο κόσμο που κάνουν βαβούρα και να μην τους βλέπω
focus σε αυτό που έχει σημασία και μετράει για εσένα κ όλοι οι άλλοι στα @@ σου 

• Like 1
Δημοσ.

Δες το απο την δική τους οπτική γωνία.

Πές οτι εκεί που γυρνούσες σπίτι έγινε κάτι, ήρθες σε αντιπαράθεση με κάποιον άγνωστο και τσαντίστηκες. Και περνάς την υπόλοιπη μέρα έχοντας στο μυαλό σου, μεταξύ άλλων, τι έγινε, τι θα μπορούσες να του πείς για να τον ταπώσεις κπλ. Εκείνος όμως θα καθίσει άραγε να κάνει τους ίδιους συλλογισμούς με εσένα ή θα σε έχει ξεχάσει μέσα στην εβδομάδα? Και γράψει το συμβάν στα τέτοια του, εσύ τι ακριβώς κάνεις με το να σκέφτεσαι τι έγινε? Ουσιαστικά βασανίζεις τον εαυτό σου χωρίς λόγο. Άρα ξέχνα το και πηγαινε παρακάτω

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασε ένα ζευγάρι καλά ακουστικά και φόρα τα μονίμως όταν είσαι έξω. Να παίζει η μουσική που γουστάρεις και αν σου λένε μαλακιες απλά δεν ακούς τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Δες το απο την δική τους οπτική γωνία.

Πές οτι εκεί που γυρνούσες σπίτι έγινε κάτι, ήρθες σε αντιπαράθεση με κάποιον άγνωστο και τσαντίστηκες. Και περνάς την υπόλοιπη μέρα έχοντας στο μυαλό σου, μεταξύ άλλων, τι έγινε, τι θα μπορούσες να του πείς για να τον ταπώσεις κπλ. Εκείνος όμως θα καθίσει άραγε να κάνει τους ίδιους συλλογισμούς με εσένα ή θα σε έχει ξεχάσει μέσα στην εβδομάδα? Και γράψει το συμβάν στα τέτοια του, εσύ τι ακριβώς κάνεις με το να σκέφτεσαι τι έγινε? Ουσιαστικά βασανίζεις τον εαυτό σου χωρίς λόγο. Άρα ξέχνα το και πηγαινε παρακάτω

Ακριβώς αυτό, αλλά είναι θέμα ανθρώπου όπως είπα. Εμένα πχ μπορεί να με απασχολεί ή να σκέφτομαι ένα φαινομενικά ασήμαντο γεγονός ακόμα και για χρόνια, τι έκανα, τι δεν έκανα, τι θα μπορούσα να πω ή να κάνω κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...