livefreeordie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εγω ανατριχιασα με καποια. Αραγε ειναι ολα αληθινα; Ειδικα το 1,2 και 4 ειναι πολυ ανατριχιαστικα! Κυριως το 2! Να βρεθηκαν οντως οπως λενε ;
Vapir Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Παρακολουθώ κ εγώ top 5 creepy videos κτλ , έχει φάσηδεν μου κάνει καμία εντύπωση αν είναι αληθινά όσα είναι απο συγκεντρώσεις κτλ , τώρα τα άλλα με το περίεργο edit κτλ μου κάνουν φτιαχτά. Το βίντεο με τον μπάτσο και την Bjork είναι πραγματικό και κυκλοφορούσε παλιά και το ολόκληρο , δεν ξέρω τώρα και δεν με νοιάζει κιόλας Αν σε σοκάρουν αυτά πάντως μην κάνεις το λάθος και μπεις deep web , what is seen cannot be unseen, μπορεί να μπεις απο περιέργεια και να δεις απο σπόντα πράγματα που θα σου φέρνουν εμετό στη σκέψη τους χρόνια μετά 1
livefreeordie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Παρακολουθώ κ εγώ top 5 creepy videos κτλ , έχει φάση δεν μου κάνει καμία εντύπωση αν είναι αληθινά όσα είναι απο συγκεντρώσεις κτλ , τώρα τα άλλα με το περίεργο edit κτλ μου κάνουν φτιαχτά. Το βίντεο με τον μπάτσο και την Bjork είναι πραγματικό και κυκλοφορούσε παλιά και το ολόκληρο , δεν ξέρω τώρα και δεν με νοιάζει κιόλας Αν σε σοκάρουν αυτά πάντως μην κάνεις το λάθος και μπεις deep web , what is seen cannot be unseen, μπορεί να μπεις απο περιέργεια και να δεις απο σπόντα πράγματα που θα σου φέρνουν εμετό στη σκέψη τους χρόνια μετά κι εγω λιγο το 2 και το 4 τα αμφισβητω αλλα με κανουν να σκεφτομαι πως και να μην ειναι αυτα αληθινα,σιγουρα θα εχουν γινει τετοια πραγματα στον κοσμο! υπαρχουν τετοιο βιντεο δηλαδη;; θελω να δω,πες κανενα site ή κατι παρομοιο. χαχα ειμαι αρρωστη
Vapir Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 κι εγω λιγο το 2 και το 4 τα αμφισβητω αλλα με κανουν να σκεφτομαι πως και να μην ειναι αυτα αληθινα,σιγουρα θα εχουν γινει τετοια πραγματα στον κοσμο! υπαρχουν τετοιο βιντεο δηλαδη;; θελω να δω,πες κανενα site ή κατι παρομοιο. χαχα ειμαι αρρωστη το τι έχει γίνει και γίνεται στον κόσμο δεν χωράει εύκολα στο μυαλό μας , αλλα συνήθως τα extreme πράγματα κυκλοφορούν στο deep web ,που προσωπικά το αποφεύγω γιατι μπορεί να δεις καταλάθος και άλλης άρρωστης φύσης βίντεο και να ξερνάς. το ανθρώπινο είδος είναι πολύ fucked up , γιαυτό όσοι φοβούνται δαίμονες και αγιους βασιληδες είναι χαζοί , γιατι ακόμα και αν υπήρχαν ο άνθρωπος είναι το ποιο άρρωστο και επικίνδυνο πλάσμα ever Αν πάντως τα βρήκες τώρα αυτά τα βίντεο έχει πολλά ακόμα , ψάξε στο youtube top 5-10 creepy κτλ τα ποιο συγκλονιστικά βέβαια είναι τα footage απο δολοφονίες όπως πχ με δυο πιτσιρικάδες που την έστηναν με σφυρί το οποίο είχαν κριμένο σε μια τσάντα και σκοτώνανε τυχαίους περαστικούς που σταματούσαν να τους βοηθήσουν με την υποτιθέμενη βλάβη στο αμάξι τους. Είχαν σκοτώσει μέρα μεσημέρι ποδηλάτη που βρέθηκε σε λάθος μέρος την λάθος στιγμή και ο τρόπος που μιλάγανε πριν και μετά ήταν λες και έκαναν κάποια φάρσα , τόσο χαλαρά . Φυσικά όλα αυτά τα κατέγραφαν σε βίντεο δεν είσαι άρρωστη κ εγώ έχω τεράστια περιέργεια και είμαι κομπλέ αχχα
livefreeordie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 το τι έχει γίνει και γίνεται στον κόσμο δεν χωράει εύκολα στο μυαλό μας , αλλα συνήθως τα extreme πράγματα κυκλοφορούν στο deep web ,που προσωπικά το αποφεύγω γιατι μπορεί να δεις καταλάθος και άλλης άρρωστης φύσης βίντεο και να ξερνάς. το ανθρώπινο είδος είναι πολύ fucked up , γιαυτό όσοι φοβούνται δαίμονες και αγιους βασιληδες είναι χαζοί , γιατι ακόμα και αν υπήρχαν ο άνθρωπος είναι το ποιο άρρωστο και επικίνδυνο πλάσμα ever Αν πάντως τα βρήκες τώρα αυτά τα βίντεο έχει πολλά ακόμα , ψάξε στο youtube top 5-10 creepy κτλ τα ποιο συγκλονιστικά βέβαια είναι τα footage απο δολοφονίες όπως πχ με δυο πιτσιρικάδες που την έστηναν με σφυρί το οποίο είχαν κριμένο σε μια τσάντα και σκοτώνανε τυχαίους περαστικούς που σταματούσαν να τους βοηθήσουν με την υποτιθέμενη βλάβη στο αμάξι τους. Είχαν σκοτώσει μέρα μεσημέρι ποδηλάτη που βρέθηκε σε λάθος μέρος την λάθος στιγμή και ο τρόπος που μιλάγανε πριν και μετά ήταν λες και έκαναν κάποια φάρσα , τόσο χαλαρά . Φυσικά όλα αυτά τα κατέγραφαν σε βίντεο δεν είσαι άρρωστη κ εγώ έχω τεράστια περιέργεια και είμαι κομπλέ αχχα ψαχνω συχνα αλλα σπανια πετυχαινω κατι που να αξιζει οντως και να μην ειναι ψευτικο ή εστω να σε αφηνει με την αμφιβολια! αυτο που λες δε το εχω δει,θα το ψαξω! ειχα δει ενα αλλο μια φορα , με στοιχειωμενα βιντεο games και καλα και μου ειχε τραβηξει κι αυτο την προσοχη. αλλα τι να πιστεψεις κιολας απο το ιντερνετ. σιγουρα ειμαστε πολυ αρρωστα κι επικινδυνα πλασματα ,αλλα οταν βλεπεις αυτην την αρρωστια να ξεδιπλωνεται μπροστα σου ,μονο τοτε σε ταραζει ειμαστε λιγο fucked up πιστευω για να μας αρεσει να βλεπουμε τετοια χαχαχα,εγω τα ψαχνω κιολας μανιωδως καποιες φορες που εχω χρονο. μετα τα σκεφτομαι για ωρα,μπορει και μερες καμια φορα αλλα δε με νοιαζει
Vapir Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 ψαχνω συχνα αλλα σπανια πετυχαινω κατι που να αξιζει οντως και να μην ειναι ψευτικο ή εστω να σε αφηνει με την αμφιβολια! αυτο που λες δε το εχω δει,θα το ψαξω! ειχα δει ενα αλλο μια φορα , με στοιχειωμενα βιντεο games και καλα και μου ειχε τραβηξει κι αυτο την προσοχη. αλλα τι να πιστεψεις κιολας απο το ιντερνετ. σιγουρα ειμαστε πολυ αρρωστα κι επικινδυνα πλασματα ,αλλα οταν βλεπεις αυτην την αρρωστια να ξεδιπλωνεται μπροστα σου ,μονο τοτε σε ταραζει ειμαστε λιγο fucked up πιστευω για να μας αρεσει να βλεπουμε τετοια χαχαχα,εγω τα ψαχνω κιολας μανιωδως καποιες φορες που εχω χρονο. μετα τα σκεφτομαι για ωρα,μπορει και μερες καμια φορα αλλα δε με νοιαζει μια απ τα ίδια , μ αρέσει να ψάχνω τέτοιου είδους βίντεο και evidence απο περιέργεια αλλα το θεωρώ φυσιολογικότατο, όποιος δεν έχει την περιέργεια πρέπει να είναι πολύ βαρετός για να νιώσεις ποιο normal θα σου πω για εμένα , έχω δοκιμάσει ότι occult stuff είχε warning label "do not do this" απο περιέργεια και μόνο οχι οτι απαραίτητα πιστεύω είναι διασκεδαστικό το μυστήριο και το άγνωστο
livefreeordie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 μια απ τα ίδια , μ αρέσει να ψάχνω τέτοιου είδους βίντεο και evidence απο περιέργεια αλλα το θεωρώ φυσιολογικότατο, όποιος δεν έχει την περιέργεια πρέπει να είναι πολύ βαρετός για να νιώσεις ποιο normal θα σου πω για εμένα , έχω δοκιμάσει ότι occult stuff είχε warning label "do not do this" απο περιέργεια και μόνο οχι οτι απαραίτητα πιστεύω είναι διασκεδαστικό το μυστήριο και το άγνωστο χαχαχα σοβαρα; μαλλον εμεις που ειμαστε ετσι το θεωρουμε μονο νορμαλ,οι φιλοι μου ας πουμε με δουλευουν ενω δεν αντεχουν να βλεπουν τετοια συνηθως χαχαχα. να κι αυτην η υποθεση ειναι μια απο αυτες που με εχει εντυπωσιασει http://crimenet.gr/%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B2%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-elisa-lam-2/
Vapir Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 χαχαχα σοβαρα; μαλλον εμεις που ειμαστε ετσι το θεωρουμε μονο νορμαλ,οι φιλοι μου ας πουμε με δουλευουν ενω δεν αντεχουν να βλεπουν τετοια συνηθως χαχαχα. να κι αυτην η υποθεση ειναι μια απο αυτες που με εχει εντυπωσιασει περίεργη περίπτωση, ακόμα και αν πεις οτι είχε ψυχολογικά προβλήματα για το οτι μίλαγε μόνη της , το οτι βρέθηκε νεκρή στην δεξαμενή που δεν είχε με κανένα τρόπο πρόσβαση ήταν όντως περίεργο όσο για τους φίλους μια απ τα ίδια , αλλα δεν ξέρουν τι χάνουν αχχαχα
livefreeordie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 περίεργη περίπτωση, ακόμα και αν πεις οτι είχε ψυχολογικά προβλήματα για το οτι μίλαγε μόνη της , το οτι βρέθηκε νεκρή στην δεξαμενή που δεν είχε με κανένα τρόπο πρόσβαση ήταν όντως περίεργο όσο για τους φίλους μια απ τα ίδια , αλλα δεν ξέρουν τι χάνουν αχχαχα Γιατι το ολο βιντεο με αυτα που γινονται στο ασανσερ λιγο πριν πεθανει;; κι οι κινησεις που κανει... creepy... Θα τα τσεκαρω το βραδακι. God help us!!! χαχα καλη τυχη! 1
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εγω ανατριχιασα με καποια. Αραγε ειναι ολα αληθινα; Ειδικα το 1,2 και 4 ειναι πολυ ανατριχιαστικα! Κυριως το 2! Να βρεθηκαν οντως οπως λενε ; https://en.wikipedia.org/wiki/Men_Behind_the_Sun αν θες να δεις επισης διαφορα true events. 1
livefreeordie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 https://en.wikipedia.org/wiki/Men_Behind_the_Sun αν θες να δεις επισης διαφορα true events. ααα θα το δω σίγουρα , thnx! Deep web και εμετός ανά 2 λεπτα! ρε παιδιά τι είναι το deep web ακριβώς και πως μπαίνεις ;
Grim Ripper Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Στο deep web πιάνονται τα site που δεν τα βρίσκεις μέσω search engines. π.χ έχεις εσύ ένα website με συνταγές, αλλά δεν το έχεις βάλει να το βρίσκει κάποιος μέσω Google ας πούμε. Μόνο αν ξέρει τη διεύθυνση/url του site θα μπει κάποιος. Το site σου είναι μέρος του deep web. Δυστυχώς μέρος του deep web είναι και το Dark Web όπου παίρνουν μέρος αλλά διαφορά πράγματα, παράνομα πράγματα.
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 ααα θα το δω σίγουρα , thnx! ρε παιδιά τι είναι το deep web ακριβώς και πως μπαίνεις ; Υπαρχουν αρκετα κειμενα για να διαβασεις για deep web and dark web.απο εκει και περα εξαρτατε τι σου "αρεσει" να βλεπεις για να σου προτεινουμε πραγματα.θες να βλεπεις μεχρι που μπορει να φτασει πχ το αθρωπινο μυαλο?θες να δεις τι πραγματα γινονται εκει εξω που δεν βγαινουν στην φορα?θες να δεις ποσα ζωα ειμαστε αν και ετσι βριζω τα ζωα αδικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα