Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα να ανοίξω κι εγώ ένα απο αυτά τα θρεντ.

Να ξεκινήσω λέγοντας πως irl είμαι αρκετά εσωστρεφής τύπος και μου παίρνει λίγο καιρό αν ανοιχτώ σε άτομα που δεν γνωρίζω καλά. Ωστόσο έχω κάνει παρέες και έχω σε ένα βαθμό καλούς φίλους και κοινωνική ζωή(όχι όμως σχέσεις).

Απο παλιά μου άρεσε μια κοπέλα απο οικογένεια φιλων της δικής μου και καμιά φορά που μαζεύονταν κάναμε καλή παρέα και φαινόταν να με συμπαθεί πολύ κι αυτή.

Ωστόσο με τις Πανελλήνιες και μετά το Πανεπιστήμιο που περάσαμε σε διαφορετικές πόλεις χαθήκαμε και είχα να της μιλήσω κάπου 3 χρόνια.

Τις προάλλες είχαμε πάει οικογενειακώς για φαγητό και έτυχε να έρθει στο ίδιο μαγαζί και αυτή με την οικογένειά της. Φάνηκε χαρούμενη που με βλέπει, ρώτησε τι κάνω και πρότεινε να κανονίσουμε να βγούμε κάποια φορά και με άλλους 2 φίλους που κάναμε παρέα απο παλιά, αλλά εγώ μπήκα στο autist spaghetti spiller mode μου και της μίλησα ελάχιστα.

Από τότε όμως την (ξανα)τσίμπησα μαζί της.

Έτσι είπα να προσπαθήσω να το σώσω.

Έκανα στα γρήγορα emergency facebook λογαριασμό(μέχρι τότε δεν είχα λολ) και πρόσθεσα στα γρήγορα γύρο στους 40 φίλους-γνωστούς("Γιατί έχεις 0 Φίλους Παναγιώτη;"  :X ).

Την άλλη μέρα την συνάντησα "τυχαία" στην πόλη. Μιλήσαμε για λίγο φιλικά, τη ρώτησα πως πέρασε σε μια συναυλία που είχε πει πως θα πήγαινε μπλα μπλα κλπ και της είπα πως την έκανα add στο facebook να κανονίσουμε αυτό που είχε πει. Συμφώνησε και είπε φεύγοντας ξανα πως ήταν χαρούμενη που με είδε.

Σκέφτομαι λοιπόν να κανονίσουμε να βγούμε μια φορά με παρέα όπως είπαμε και μετά να της ζητήσω να βγούμε και οι 2 μας να κεράσω μια μπύρα.

Από τα παραπάνω πως το βλέπετε; Μπορεί και αυτής να της αρέσω και να το βλέπει θετικά το πράγμα; 

• Like 1
  • Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Από τα παραπάνω πως το βλέπετε; Μπορεί και αυτής να της αρέσω και να το βλέπει θετικά το πράγμα; 

Είναι ξεκάθαρο από τα παραπάνω πως η κοπέλα είναι αλλού φίλε μου, δυστυχώς. Είναι επίσης ξεκάθαρο πως πέρασε κάποιες παιδικές αρρώστιες σε πολύ μικρή ηλικία, κάποιες από τις οποίες τις έχουν αφήσει μερικά σημάδια στο πρόσωπο. Αχνοφένεται επίσης στο βάθος της πλούσιας περιγραφής και των ουσιωδών πληροφοριών που μας έδωσες, πως δεν έχει δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, οπότε ετοιμάσου να οδηγήσεις σε περίπτωση που πάτε για καφέ/μπύρα.

Ρε φίλε, sorry για το παραπάνω, αλλά που θες να ξέρει ο καθένας μας πως το βλέπει μία random κοπέλα με εσένα? Πάνε όρμα της εκεί να μάθεις και εσύ, να μάθουμε και εμείς και αν γουστάρει η φάση, καλά να περνάτε. Μην το ψάχνεις τόσο πολύ.

• Like 18
Δημοσ.

Είναι ξεκάθαρο από τα παραπάνω πως η κοπέλα είναι αλλού φίλε μου, δυστυχώς. Είναι επίσης ξεκάθαρο πως πέρασε κάποιες παιδικές αρρώστιες σε πολύ μικρή ηλικία, κάποιες από τις οποίες τις έχουν αφήσει μερικά σημάδια στο πρόσωπο. Αχνοφένεται επίσης στο βάθος της πλούσιας περιγραφής και των ουσιωδών πληροφοριών που μας έδωσες, πως δεν έχει δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, οπότε ετοιμάσου να οδηγήσεις σε περίπτωση που πάτε για καφέ/μπύρα.

Ρε φίλε, sorry για το παραπάνω, αλλά που θες να ξέρει ο καθένας μας πως το βλέπει μία random κοπέλα με εσένα? Πάνε όρμα της εκεί να μάθεις και εσύ, να μάθουμε και εμείς και αν γουστάρει η φάση, καλά να περνάτε. Μην το ψάχνεις τόσο πολύ.

Ε οκ απο τόσα παρόμοια θρεντ που γίνονται σε αυτο εδώ το μέρος δεν χάνω κάτι να κάνω κι εγώ για το δικό μου  :-D

Επίσης μπορεί να προκύψουν και χρήσιμες γενικές συμβουλές.

Πχ.

Είναι καλύτερο να της πω "Θέλω να βγούμε οι δυό μας να κεράσω μπύρα" ή να ξεκαθαρίσω πως μου αρέσει και το εννοώ σαν ραντεβού;

Δημοσ.

Ε οκ απο τόσα παρόμοια θρεντ που γίνονται σε αυτο εδώ το μέρος δεν χάνω κάτι να κάνω κι εγώ για το δικό μου  :-D

Επίσης μπορεί να προκύψουν και χρήσιμες γενικές συμβουλές.

Πχ.

Είναι καλύτερο να της πω "Θέλω να βγούμε οι δυό μας να κεράσω μπύρα" ή να ξεκαθαρίσω πως μου αρέσει και το εννοώ σαν ραντεβού;

μιληστε πρωτα απο το fb να δεις αν εχεις ανταποκριση και να σπασει ο παγος και μετα κανεις το μπασιμο αλα σλουκα.. B)

Δημοσ.

Εγω θα της ελεγα να βγουμε οι 2 μας.Και αφου ειναι και τοσο προσχαρη κινητο απευθειας οχι φβ.

Εγώ σκεφτόμουν ότι κάνω να είναι όταν βρω την ευκαιρία απο κοντά, και άμα έχουμε θετική συνέχεια θα μου δώσει κιν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι fb και π@π@ρι3ς προτείνετε ρε παιδιά; Μετά τι θα της πεί "έλα να κάνουμε cyber sex";

Όταν πρόκειται για διαπροσωπικές επαφές/σχέσεις μην αποξενώνεστε πίσω απο μια οθόνη.

Τράβα μίλα της στα ίσια. Και να πείς καμιά μ@λ@κ!@ δεν τρέχει και τίποτα, το πιο πιθανό είναι οτι και αυτή θα έχει την ίδια αμηχανία με εσένα.

Το πολύ-πολύ να σου πεί οτι δεν θέλει. Ε, και;

Στην τελική, όπως είπε και ο φίλος μου ο Κομφούκιος προχθές που πίναμε καφέ κάτω στο Θησείο, "Δεν απέτυχε ποτέ αυτός που δεν προσπάθησε".

Άντε και καλή επιτυχία.

Επεξ/σία από e-tic
  • Like 3
Δημοσ.

Τι fb και π@π@ρι3ς προτείνεται ρε παιδιά; Μετά τι θα της πεί "έλα να κάνουμε cyber sex";

Όταν πρόκειται για διαπροσωπικές επαφές/σχέσεις μην αποξενώνεστε πίσω απο μια οθόνη.

Τράβα μίλα της στα ίσια. Και να πείς καμιά μ@λ@κ!@ δεν τρέχει και τίποτα, το πιο πιθανό είναι οτι και αυτή θα έχει την ίδια αμηχανία με εσένα.

Το πολύ-πολύ να σου πεί οτι δεν θέλει. Ε, και;

Στην τελική, όπως είπε και ο φίλος μου ο Κομφούκιος προχθές που πίναμε καφέ κάτω στο Θησείο, "Δεν απέτυχε ποτέ αυτός που δεν προσπάθησε".

Άντε και καλή επιτυχία.

Σύμφωνοι. Γι'αυτό και όπως έγραψα θέλω να της το πω απο κοντά. 

Αλλά δεν γινόταν να της το πω με τη μία όταν την πρωτοείδα λόγω και της

autist spaghetti spiller mode

στιγμής που είχα οπότε χρειάστηκε το φβ για να έχω κάπου να ξεκινήσω.

• Like 1
Δημοσ.

Την άλλη μέρα την συνάντησα "τυχαία" στην πόλη. 

πιο πολύ κόλλησα με αυτό. γιατί έβαλες το τυχαία σε εισαγωγικά ;  troll mode on - are you a stalker? troll mode off. πλακίτσα κάνω.

Στο θέμα μας τώρα. άσε fb και τα λοιπά ηλεκτρονικά μέσα και κάντο με τον παλιό πατροπαράδοτο τρόπο. προτεινε της το. Εφόσον είναι φιλική , τί θα κάνει ; θα σε φάει με το που το προτείνεις ; φυσικά και όχι. πάντως όταν το προτείνεις μην το κάνεις σε φάση εντελώς «χαζό παιδί , χαρά γεμάτο» γιατί είναι ο προθάλαμος της ζώνης του λυκόφωτος (friend zone). 

Δημοσ.

Ήξερα ότι κάποιες φορές το πρωί πηγαίνει στο γραφείο της μάνας της που είναι 200 μέτρα απ' το σπίτι μου.

Έτσι αφού τότε καθόμουν σπίτι και βαριόμουν τη ζωή μου σκέφτηκα ας πάω προς τα εκεί περπατώντας. Δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω και ποτέ δεν ξέρεις. Και όντως την πέτυχα να βγαίνει οπότε ήταν και σε μεγάλο βαθμό τύχη.

Πόσο πιθανό ήταν να την πετύχω ακριβώς αυτη την ώρα την συγκεκριμένη μέρα που βόλευε το σχέδιό μου ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ζητα της να βγειτε εξω ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ, οχι παρεες και μ^&(κιες. Εκει θα δεις τι παιζει. FB το θεωρω χαζομαρα, και απ'οτι ακουω/βλεπω απο αυτους που προσπαθουν μεσω κοινωνικων δικτυων να βρουν σχεση η σεξ το 98% φαινεται να αποτυγχανει παταγωδως. Παρε το τηλεφωνο της ASAP, εκει θα φανει, αν σου πει παρτο και οταν την καλεσεις συμφωνησει να βγειτε, τα πραγματα ειναι σε καλο δρομο, αν σε αποφευγει (δεν μπορω σημερα/αυριο/μεθαυριο, εχω δουλεια/διαβασμα/babysitting,ψαρεμα κτλ.), χεστο και μην ασχολεισαι.

• Like 2
Δημοσ.

"Θέλω να βγούμε να κεράσω μπύρα"

Και κει κάνεις κίνηση. Αλλά στο θέλω να βγούμε να είσαι συγκεκριμένος στο "οι δυο μας", μην πλακώσουν τίποτα άλλοι νοματαιοι κρεμανταλαδες και βγείτε όλοι μαζί φιλικά.

• Like 4
Δημοσ.

σε συνέχεια του σωστού δημοσιεύματος του KNSM απλώς να συμπληρώσω πως ακόμη και να δεκτεί να βγεί , τα πράγματα θα δεις πως πάνε καλά όταν μετά το πρώτο ραντεβού , δεν αρνηθεί και για δεύτερο. πάρα πολλοί άνθρωποι μετά το πρώτο ραντεβού δε θέλουν δεύτερο και εκεί η ξενέρα είναι κάπως.  

Δημοσ.

Πες της να βγείτε οι δυο σας, μόνοι σας. Όχι "να κεράσω" και μαλακίες. "Πάμε για μπύρα?"

Ή της αρέσεις ή δεν της αρέσεις... αν ισχύει το δεύτερο μην μπεις στην διαδικασία να κυνηγάς και να κάνεις τον μαλάκα. 

Κα(υ)λή επιτυχία!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...