Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι να μην του πει οτι έχει γκομενο ρε παιδια αμα αυτος την εφερε?

Υπενθυμίζω ότι είμαστε στο thread που λίγο πριν σαν αντίδραση στην αποκάλυψη ότι υπάρχει γκόμενος γράφτηκε "α κατάλαβα, άλλη μια που νομίζει ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το τέτοιο της"...

Όταν είσαι γυναίκα έχεις συχνά την ευχαρίστηση ο,τι κι αν κάνεις κάποιος να παρεξηγηθεί μ' αυτό και να σε κακοχαρακτηρίσει or worse επειδή δεν του άρεσε αυτό που έκανες. Κι αν αντί να αναφέρεις γκόμενο σου πει ο άλλος πάμε date και του πεις "μπα, δε σε βλέπω ερωτικά" πάλι θα σε κακοχαρακτηρίσουν επειδή "νομίζεις ότι όποιος σου μιλάει στην πέφτει". Το οποίο κιόλας δεν απέχει πολύ από την αλήθεια, γιατί από τη στιγμή που το κάνεις αυτό για να διώξεις κόσμο de facto βέβαια έχεις το πρόβλημα ότι σου την πέφτουν και δε μπορείς να τους διώξεις. Αλλιώς δε θα έμπαινες στη διαδικασία να πεις για γκόμενους χωρίς λόγο.

Μου έχει συμβεί και μένα βέβαια να μου αναφέρουν γκόμενο "από το πουθενά" χωρίς να βλέπω ερωτικά την κοπέλα ο ίδιος. Δεν ξέρω πώς θα το έπαιρνα άλλοτε, τώρα απλά σκέφτομαι ότι νιώθει την ανάγκη να βάλει γρήγορα τα όρια γιατί βλέπει deja vu καταστάσεις που δεν εξελίχθηκαν καλά στο παρελθόν.

Δε θέλω βέβαια να πω ότι "είναι δικαιολογημένο επειδή ΧΥΖ", εφόσον είναι κάτι που δε χρειάζεται δικαιολόγηση εξ αρχής. Το είπε γιατί της άρεσε, δεν προσέβαλε κανέναν, και δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε κάποιον που δε ξέρουμε από αυτό το γεγονός. Να το πει λοιπόν άσχετα αν την έφερε ο γκόμενος ή αν απλά έτσι αποφάσισε.

Just for fun, έχω πει και γω το "δύσκολα" σε χυλόπιτα. Φεύγοντας από το κάμπινγκ χαιρετούσαμε (η ευγένεια των αντικοινωνικών :P) κάτι γειτόνισσες που δεν είχαμε πάρε δώσε μαζί τους όσο είμασταν εκεί. Η μια απ' αυτές αρχίζει από πού είστε κλπ και στο τέλος μου κάνει "μπορεί λοιπόν κάποια στιγμή να σας δούμε στη Θεσσαλονίκη". Ε και μέσα στην καφρίλα της εποχής εκείνης της απάντησα "λίγο δύσκολο, είναι μεγάλη πόλη"...

For extra fun:

Και όντως με πέτυχε κατά τύχη στη Θεσσαλονίκη. Για την ακρίβεια περπατούσα και με χαιρετάει ένας γνωστός που καθόταν σε παρακείμενη καφετέρια (άκουγα μουσική), πλησιάζω του λέω έλα ρε συ τι γίνεται και μου λέει "βασικά σε σταμάτησα γιατί είναι μια κοπέλα εκεί που σε φωνάζει και δεν τη βλέπεις". DOING! :D

Και βγήκαμε όντως μερικές φορές because πλέον why not, χωρίς να γίνει τίποτα, μέχρι που αραιώσαμε και χαθήκαμε τελείως. Σίγουρα το να βγεις με κάποιον δε σημαίνει από μόνο του πως κάτι παίζει.

• Like 1
  • Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Good luck Pankar,η κοπέλα από ότι μας είπες φαίνεται cool οπότε θα είσαι οκ

• Like 1
Δημοσ.

Θα στο πω λίγο χύμα αλλά παπάρια το κόβω , ενθουσιάζεσαι χωρίς να έχεις ελπίδες,άμα η γκόμενα γούσταρε θα στο έδειχνε και δεν θα σου έλεγε να βγει με άλλους δύο μαντράχαλους,δεν πειράζει τράβα παρακάτω.

Ίσως αλλά όταν την πρωτοείδα ξανά είμασταν μπροστά στις οικογένειές μας. Πόσο πιθανό ήταν να έλεγε η ίδια πάμε κάπου να βρεθούμε οι 2 μας; Και ούτε εγώ φυσικά θα μπορούσα να το προτείνω εκείνη τη στιγμή.

Επίσης με τα άλλα 2 παιδιά ήταν συμμαθητές καθ'όλη τη διάρκεια Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο και μπορεί όντως να θέλει να τους ξαναδεί.

Θα μπορούσε να μπει μπροστά τώρα και το σενάριο να γουστάρει κάποιον απο αυτούς.

Δεν θα κάτσω να το αναλύσω, αλλά το θεωρώ σχεδόν απίθανο οπότε ας μην το πάρουμε για τώρα σαν παράμετρο.

Εν τω μεταξύ, της μίλησα πριν λίγη ώρα και είχε προτείνει αυτή να βρεθούμε αύριο βράδυ. Οι άλλοι 2 είπαν ότι δεν μπορούσαν και να το αφήναμε για την άλλη βδομάδα. Και επειδή όταν γυρίζω απο Αθήνα με αυτούς είμαστε σχεδόν κολλητοί απ' ότι έχω καταλάβει δεν ενθουσιάζονται και τόσο με την παρέα της.

Οπότε αυτό νομίζω μου αφήνει τις εξίς επιλογές:

1)Περιμένω από βδομάδα αμα το αποφασίσουν αυτοί και τους βάζω προς το τέλος να μας αφήσουν μόνους καθώς θα γυρίζουμε απο τη βόλτα. Δεν ξέρω αν είναι ότι καλύτερο γιατί μιλάμε μάλλον για αρκετές μέρες μετά.

2)Τις λέω μέσω fb ότι αντί αυτό που είχε πει αρχικά να βγούμε αύριο βράδυ οι δυό μας αντί με παρέα.

Άμα πάει στραβά δεν περιμένω πως οι άλλοι δύο θα ενδιαφερθούν να κανονίσουν τελικά την αρχική έξοδο χωρίς να τους σπρώξω λίγο κι εγώ, αλλά και να το κάνουν λέω ένα "I got some business to attend to" και το αποφεύγω.

Επίσης δεν είναι περίπτωση που έχεις γνωρίσει μια γκόμενα πριν 2 μέρες και πρέπει να της το πεις απο κοντά για να κάνεις καλή εντύπωση μιας και γνωριζόμασταν απο παλιά. Άρα ίσως δεν είναι και τόσο τραγικό αυτό το "να κανονίσω απο facebook", σωστά;

3) Βρίσκω το τηλέφωνο μέσω γνωστού ή κάτι τέτοιο, που δεν ξέρω πόσο καλό θα ήταν όμως.

Κάτι άλλο;

Οσο για μου έχουν δημιουργηθεί ψεύτικες ελπίδες κλπ και δεν με βλέπει κάπως, μπορεί να είναι αλήθεια. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το πως πρέπει να το πάω εγώ έτσι δεν είναι; 

• Like 1
Δημοσ.

Το 2 καρφωτό. Μη το πιέσεις πολύ, αν δεις ότι δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα στρατηγική υποχώρηση και μετά βγες με τους όλους μαζί, μόνο να κερδίσεις έχεις. Worst case scenario περνάς καλά στην έξοδο.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν το κόβω αρχηγέ να καταφέρεις να την ξεμοναχιάσεις , αν ήτανε δεν θα σου ακύρωνε το αυριανό,θα σου έλεγε ας βγούμε οι 2 μας αύριο αφού το κανονίσαμε και θα βγούμε άλλη φορά με τα άλλα δύο παιδιά.

Κάνε το 2 κόψε αντιδράσεις αλλά δεν τα βλέπω ενθαρρυντικά τα πράγματα :P

Δημοσ.

Δεν το κόβω αρχηγέ να καταφέρεις να την ξεμοναχιάσεις , αν ήτανε δεν θα σου ακύρωνε το αυριανό,θα σου έλεγε ας βγούμε οι 2 μας αύριο αφού το κανονίσαμε και θα βγούμε άλλη φορά με τα άλλα δύο παιδιά.

Οι άλλοι 2 το ακύρωσαν. Με την ίδια δεν έχω ξαναμιλήσει ακόμα.

Και η ίδια όμως δεν χρησιμοποιεί πολύ συχνά το fb πραγμα που δεν βοηθάει και πολύ στην επικοινωνία.

• Like 1
Δημοσ.

Και η ίδια όμως δεν χρησιμοποιεί πολύ συχνά το fb

η κοπέλα από ότι μας είπες φαίνεται cool 

QFE

Δημοσ.

Και η ίδια όμως δεν χρησιμοποιεί πολύ συχνά το fb πραγμα που δεν βοηθάει και πολύ στην επικοινωνία.

Οπότε μια από τις πρώτες σου δουλειές είναι να αλλάξεις τηλέφωνα.

• Like 1
Δημοσ.

Γράψε λάθος,στείλε μήνυμα στο fb και να μην το δει νωρίς εσένα θα σου αρκεί η απάντηση.

Κι εγώ το 2 είχα ως πιο βέβαιο να κάνω. Νομίζω πως μια και δεν μιλάμε για εντελώς "φρέσκια" γνωριμία δεν θα αλλάξει την απάντησή της λόγω μέσου τουλάχιστον.

Και η ίδια όμως δεν χρησιμοποιεί πολύ συχνά το fb

Στο απο κάτω έχεις δίκαιο ότι και να γίνει τελικά δηλαδή δεν νομίζω πως θα το κάνει θέμα συζήτησης με άλλους και τέτοια.

η κοπέλα από ότι μας είπες φαίνεται cool 

QFE  
Δημοσ.

Και μόνο που δεν ασχολείται με fb είναι ένα συν...εκτός και αν το έχει σαν news feed.

Δημοσ.

Καλά δεν μπορούμε να ξέρουμε πως το χρησιμοποιεί,το ο,τι δεν ανεβάζει πολλές φωτογραφίες για να παίρνει κλασσικά likes δε σημαίνει πως δεν μιλάει με πολλούς στο τσατ γενικά και αόριστα..:P

Δημοσ.

Και μόνο που δεν ασχολείται με fb είναι ένα συν...εκτός και αν το έχει σαν news feed.

Δεν ξέρω και στα σίγουρα πόσο το χρησιμοποιεί. Αυτό που βλέπω είναι πως ανεβάζει μια στο τόσο φώτος με τις φιλες της και δεν loggάρει πολύ συχνά (εκτός αν είναι έτσι μόνο αυτες τις 2 μέρες που την έχω προσθέσει για να με αποφύγει  :ph34r: )

Επίσης αν τελικά πει ναι ίσως είναι και καλύτερα που έγινε χωρίς να έχουμε βγει πρώτα με παρέα γιατί έτσι θα έχουμε απο την αρχή να συζητήσουμε νέα, πως τα περνάμε στις στις πόλεις που σπουδάζουμε κλπ.

Και r8 αυτή την ιδέα για το μήνυμα:

Μιας και μας έκλασαν ο Σταυρονικόλας(έτσι λένε τους 2 φίλους μου που είναι και διδύμοι) άκου τι σκέφτηκα. Ας βγούμε για μπύρες οι 2 μας, aka a date όπως θα έλεγαν και στη σχολή σου(γιατί σπουδάζει στο Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας). Προϋπόθεση πως θα κεράσω. Τι λες;

Χαριτωμένο; Μπορώ να διακοσμήσω και με κανα δυο εμοτικονς.

• Moderators
Δημοσ.

Μιας και μας έκλασαν ο Σταυρονικόλας(έτσι λένε τους 2 φίλους μου που είναι και διδύμοι) μπορουμε να παμε οι δυο μας αυριο για μπυρες αν θελεις.

Φιξντ

Οχι πως το ειχες και ασχημο δηλαδη, αλλα δεν υπαρχει και λογος για πολλες φιοριτουρες. Αν σου πει ναι, τοτε χωσε το it's a date και τελειωσε. Το οτι θα κερασεις αστο, δεν εχει νοημα να αρχισετε συζητηση απο το φουμπου για το ποιιος θα κερασει. Οταν ερθει ο λογαριασμος κερνας και τελειωσε :)

Γνωμη μου ε.

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...