defacer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ν-ναι Λοιπόν, φιλική συμβουλή. Αν πας να αναλύσεις το τι συμβαίνει όπως κάνουμε εδώ θα καταλήξεις χιλιόμετρα εκτός γηπέδου γιατί δεν έχεις εμπειρία. Αν πας να "κλείσεις τη συμφωνία" με συνταγές και κόλπα θα γίνει επίσης το ίδιο πράγμα. Να είσαι ο εαυτός σου, have fun, αν δεις ότι κι αυτή το βρίσκει fun τότε μπορούμε να μιλάμε για ενδεχόμενο επιτυχίας. Πάνω απ' όλα don't overthink it. 7
Pankar95 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Λοιπόν, φιλική συμβουλή. Αν πας να αναλύσεις το τι συμβαίνει όπως κάνουμε εδώ θα καταλήξεις χιλιόμετρα εκτός γηπέδου γιατί δεν έχεις εμπειρία. Αν πας να "κλείσεις τη συμφωνία" με συνταγές και κόλπα θα γίνει επίσης το ίδιο πράγμα. Να είσαι ο εαυτός σου, have fun, αν δεις ότι κι αυτή το βρίσκει fun τότε μπορούμε να μιλάμε για ενδεχόμενο επιτυχίας. Πάνω απ' όλα don't overthink it. Μάλιστα, το πιασα Και τώρα το thread παίρνει αναβάθμιση και πάμε σε γενικά τιπς και Κέρασμα στο πρώτο, υπέρ ή κατά; 1
*nenya* Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ωωωωχ οχι παλι αυτο το θεμα του κερασματος χαχαχ! Δεν θα καταληξουμε πουθενα! Πραγματικα κανε ο,τι σου φαινεται σωστο και δες αντιδραση της κοπελας. Ε αν σου πει 'Ασε τα κερασματα, φιλοι ειμαστε!' τοτε καταλαβαινεις αμεσα τι παιχτηκε μολις :Ρ
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μάλιστα, το πιασα Και τώρα το thread παίρνει αναβάθμιση και πάμε σε γενικά τιπς και Κέρασμα στο πρώτο, υπέρ ή κατά; Ανάλογα το άτομο.Σε ραντεβού πάντα πληρώνω εγώ τα δικά μου.
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ξέρουμε αν έχει γκόμενο; Seriously τώρα?
cosmos000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Πολύ το ζάλισες το θέμα....έφτιαξες φβ...σκέφτεσαι πώς θα της πεις να σου δώσει το τηλ της και τελικά γράφεις για κλανίδια ... Τίποτα δεν θα γίνει και να βγείτε....θα σε ζαλίσει με την πόλη που μένει...με τις σπουδές της και τις παρεες της.Άσε που μπορεί να χει και ήδη κανα γκόμενο.Οπότε για μένα κράτα μικρό καλάθάκι...βγες και διασκέδασε και γελάστε να περάσετε όμορφα...και μην έχεις το μυαλό σου στο χώσιμο γτ πρώτον θα σε κάνει να φαίνεσαι μαλ@κας και δεύτερον θα απαγοητευτείς. Επίσης το να βγείτε και 2 και 3 και 1013 μαζί παρέα δεν λέει τίποτα...αμα είσαι οκ και γουστάρει η κοπέλα θα στο δώσει να το καταλάβεις. Με το καλό από μένα και καλή επιτυχία...αλλά μην τα πολυσκέφτεσαι τα πράγματα και δημιουργείς σενάρια στο μυαλό σου... Τα πάντα είναι απλά.... Να είσαι ο εαυτός σου και αν της κάνεις κλικ....θα στο δείξει!!
DDevil Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Λοιπόν... phone number acquired Έστειλα ακριβώς αυτό και έλαβα Χμμμ πέρασε το μήνυμα λέτε; Λοιπον Oι άλλοι 2 είπαν πως δεν μπορούν... Λοιπόν, μιας και μάλλον μας έκλασαν ο Σταυρονικόλας μπορουμε να παμε οι δυο μας αυριο για μπυρες. Αν θελεις δώσε το τηλέφωνό σου να το κανονίσουμε. και έλαβα Quote χαχαχα.. εχει γενεθλια η κυρια ____(η μητέρα τους)... γι"αυτο δεν μπορουν... το τηλεφωνο μου ειναι _________... κανε μου αναπαντητη.. Ειναι σαν να κατηγορεις τους άλλους. Κακως ειπες οτι σας έκλασαν. Γενικα ξεχνα τους αυτους δεν σε ενδιαφερουν μην τους σχολιάζεις καν δεν δειχνει καλη εικονα. Για μενα πηγαιντε για μπυρα και σκεψου τροπους να την ξεμοναχιάσεις. Πες της μετα την μπυρα ή και πριν να πατε καμια βολτιτσα καπου πιο απομερα.... καμια καλη καβατζα ξέρεις? μην ρωτησεις καν για γκομενο ουτε αυτο σε ενδιαφέρει. Δοκιμασε να της πιάσεις κανα χεράκι ταχα τυχαια να δεις πως θα αντιδράσει.
AntiCambeR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αν θέλει να σε κρατήσει σε «απόσταση» εκεί που θα τα λέτε αργά η γρήγορα θα σου αναφέρει πρόταση που θα περιέχει « ο δικός μου »... ΥΓ:-Θέλω να κάνουμε σεξ -Περιμένω πονοκέφαλο 1
gdriver Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αν θέλει να σε κρατήσει σε «απόσταση» εκεί που θα τα λέτε αργά η γρήγορα θα σου αναφέρει πρόταση που θα περιέχει « ο δικός μου »... so fucking true!!!!!!!!
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 ΟΚ πάσο. Δηλαδή το γεγονός οτι πρέπει να κάτσεις και να την πιέσεις για να σου δώσει σημασία δεν σε ξενερώνει και ταυτόχρονα σε προειδεάζει για το ποιός πρόκειται να κάνει κουμάντο μεταξύ σας; Πιστεύεις ότι αν ο άλλος γουστάρει πολύ τον ενδιαφέρει πραγματικά για το "ποιος κάνει κουμάντο"; Αφού το μείζον θέμα είναι να γίνει μια πρώτη επαφή, να σπάσει ο πάγος, να μπεις στο οπτικό της πεδίο ρε αδερφέ πως το λένε; Δεν έχει ξαναγίνει; Αυτό που εσύ λες "πίεση" ο άλλος το λέει "διεκδίκηση" ή "πολιορκία" και ναι υπάρχει ακόμα αυτό (ευτυχώς). Αυτό το πράγμα του να βάζετε κάποιου είδους εμπόδια ανάμεσα σε ανθρώπινες σχέσεις που είναι τέρμα ρευστές και αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.
elenit24 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 καλό θα ήταν να την κάνεις να ενδιαφερθεί να βγείτε ( δεν έχω διαβάσει όλα τα σχόλια ) αν προφανώς δεν έχει υπάρξει σημάδι απο καμιά πλευρά υπάρχει η πιθανότητα, ή αλλη να ξενερώσει που δεν βγήκατε όλοι, να το δεί σαν ραντεβουδάκι , και απο αυτά τα βαρετά που θα έλεγε μακάρι να πάω σπίτι. υπάρχει και η πιθανότητα να σε είδε μετά απο χρόνια προφανώς που θα έχεις αλλάξει και να της έλαμψε το μάτι ( γίνεται συχνά αυτό με παιδικούς φίλους ) αν πάλι βγείτε με την άλλη παρέα,και είναι και άλλα αγόρια μειώνεις τις πιθανότητες ειδικά αν έχει να τους δει χρόνια.μπορεί να δει κάποιον άλλον που να της κεντρίσει (ανταγωνισμός, συμβαίνει στη γυναικεία φύση ) ,αν τελικά βγείτε μόνοι σας (κατα τη γνώμη μου ) προφανώς θα κάνεις κίνηση να κεράσεις, αν εκείνη κάνει το ναζιάρικο σιγά τώρα και κίνηση για πορτοφόλι θα της πείς την επόμενη φορά, αν πει ότι είπε καποιος εδώ οτι "αστο ρε φιλαράκι" τότε την αφήνεις .Σημάδια που θα δείξουν οτι ενδιαφέρετε, γυναικείες κινήσεις, βλέμματα όλα είναι στο κόλπο, προφανώς αν αυτή σου μιλάει χαλαρά κάθετε σαν αντράκι και είναι ολίγον αγενής για γυναίκα ( χωρις να κολλάω στα πρότυπα απλά σε περίπτωση ραντεβού ) τότε μειώνονται οι πιθανότητες, αν αυτή κάνει αστειάκια πέφτει πάνω σου στην πλάκα και να σε κοιτάει με βλέμμα λίγο πιο αφοσιωμένο ( να το πω ?) τότε είσαι μια χαρά. Μπορεις να δοκιμάσεις και την βόλτα μετα την μπύρα και να πάτε σε καμιά καβάτζα, αρκεί στη διαδρομή να μην είστε στα δέκα μέτρα,αλλά εκεί είναι μια καλή ευκαιρία ( μετα την μια μπύρα ) να της πιάσεις την μέση ( στην πλάκα ) και να δεις την αντίδραση της.να γίνεις πιο τρυφερός δηλαδή. ολα αυτά αρκεί να είναι διαθέσιμη η κοπέλα για το περπάτημα ή να έχει δείξει σημάδια ενδιαφέροντος.επίσης μη φανεί οτι το κάνεις προγραμματισμένα οτι θες να τη πας στη συγκεκριμένη καβάτζα,απλά περπατήστε και πέστης"θες να κάτσουμε εδώ?" 1
Pankar95 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Απο χτες είχαμε πει για σήμερα το βράδυ αλλά χωρίς τις λεπτομέριες. Της τηλεφώνησα μια φορά τώρα το πρωί να συμφωνίσουμε για ώρα και δεν απάντησε... Περιμένω να μιλήσουμε μεσα στη μέρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις