Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν σε συμφέρει να αναλυσουμε τι ειναι σιχαμένο πιστευω :-D βλεπεις εγω ειμαι κυριλέ απεναντι σου. Μη ξηγιέσαι σκουληκιάρικα. Το να πιάνεις το κώλο αυτης που γουστάρεις ειναι το σιχαμένο? ναι αν εισαι παρθένα μυγιάγκιχτη θεωρουμε ομως οτι η τυπισσα του θρεντ δεν ειναι τέτοια αμα ειναι κλάσιμο και δρομο. Δεν δινουμε συμβουλες για τέτοιες. Ειναι χάσιμο χρονου οπως ειπε και ενας φιλος πιο πάνω.

Δεν ειναι ολες έτσι αλλα ειναι μερικές άστα να πάνε γεροντοκορες μέχρι αηδιας και ανοργασμικες. Μακρυα και αλαργα απο τέτοιες. Το έχουν ριξει στη φιλοσοφια και την εσωτερική αναζητηση. :shock: :eek: Στα 70 που θα έχουμε τα ιδια ενδιαφεροντα θα βγουμε για κάνα τσάι!!!

Τι έχει η φιλοσοφία και η εσωτερική αναζητηση;;;;;;

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατί τι θα μας κάνεις; Παλικαράκι χαλάρωσε λίγο γιατί σε βλέπω τον τελευταίο καιρό την έχεις δει πολύ γαμάω-μάω. Ξεφούσκωσε τα μπράτσα, πιες το γαλατάκι σου και μάθε τι είναι αυτά που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου.

χαχα φιλε ολοι απο το Ιντερνετ μάγκες ειναι. Μην αγχωνεσαι. Εγω δεν ειπα κάτι παραλογο πάντως ειπα οτι δεν ειναι σωστο σε εναν τσακωμο να κάνει κάποιος υπαινιγμους για την μητέρα του άλλου. Που ξέρεις εσυ αν η μητέρα ή ο πατέρας κάποιου άλλου ζει και τον πιάνεις στο στομα σου? και με παραθετεις να μου την πεις κιολας? οτι πινω γαλατάκι εγω και δεν ξέρω τι κουβαλάω. Καιγεσαι εύκολα. Προσεξε το. 

Η προσβολη νεκρου ειναι ποινικο αδίκημα. Και οπως εχω ξαναπει εδω μεσα για κάποιους βαρυμαγκες που με εβρισαν πριβε (κξαι δεν ξεχνάω ποιοι ειναι) δεν ειναι δυσκολο να βρεθει κάποιος και να επιβληθουν εναντιον του κυρώσεις. Οποτε απο το να αναλωνομαστε σε συγγνωμες μετα και δεν ηξερα δεν εκανα... καλο ειναι να ειμαστε πιο προσεκτικοι σε αυτα που γράφουμε. Δεν μπηκα να τσακωθω στο θρεντ τη γνωμη μου ειπα κάποιοι αλλοι θελουν να τσακωνονται που έχουν ιδιωμα να σχολιάζουν γνωμες που δεν τους αρέσουν. Προσπερνάς απλα και νο δράμα. :-) οπως προσπερνάω και εγω αποψεις που δεν μου αρέσουν και δεν μου ταιριάζουν.

Δεν γινεται να ταιριαζουν ολων οι αποψεις με ολους. Και επισης δεν γινεται να ειναι τοσο εγωιστες κάποιοι ωστε να νομιζουν οτι μονο οι δικες τους αποψεις θα ακουγονται. Να χαλαρώσουμε λιγο. Εγω σε συζητηση που ειδα οτι θα καταληξει σε τσακωμους και ειρωνιες δεν απαντησα περαιτερω. Αλλοι ομως δεν έχουν αυτου του ειδους την αυτοσυγκράτηση αυτο βλέπω.

Δημοσ.

παιδια τα @@ του ντιντεβιλ είναι ο,τι μεγαλυτερο και ο,τι πιο σημαντικο υπαρχει, δεν εχει χρονο παρα μονο να τα αδειαζει σε γυναικες της επιλογης του, κατι τιμητικο, για οσους δεν το ηξεραν.
φυσικα και οσοι διαφωνουν με αυτό η οσοι και οσες δεν ανηκουν στο φασμα του γουστου του είναι β διαλογης ανθρωποι οι οποιοι θα οφειλαν να προσπαθησουν να καταφερουν να προσαρμοστουν στην ιδεατη κατασταση του ντιντεβιλ.

ελεος με τις φεμινες που θεωρουν ότι μπορουν να εχουν δικαίωμα ανενόχλητης υπαρξης φτανει πια δηλαδή με την κουλτουρα

χαχα φιλε ολοι απο το Ιντερνετ μάγκες ειναι. Μην αγχωνεσαι. Εγω δεν ειπα κάτι παραλογο πάντως ειπα οτι δεν ειναι σωστο σε εναν τσακωμο να κάνει κάποιος υπαινιγμους για την μητέρα του άλλου. Που ξέρεις εσυ αν η μητέρα ή ο πατέρας κάποιου άλλου ζει και τον πιάνεις στο στομα σου? και με παραθετεις να μου την πεις κιολας? οτι πινω γαλατάκι εγω και δεν ξέρω τι κουβαλάω. Καιγεσαι εύκολα. Προσεξε το. 

Η προσβολη νεκρου ειναι ποινικο αδίκημα. Και οπως εχω ξαναπει εδω μεσα για κάποιους βαρυμαγκες που με εβρισαν πριβε (κξαι δεν ξεχνάω ποιοι ειναι) δεν ειναι δυσκολο να βρεθει κάποιος και να επιβληθουν εναντιον του κυρώσεις. Οποτε απο το να αναλωνομαστε σε συγγνωμες μετα και δεν ηξερα δεν εκανα... καλο ειναι να ειμαστε πιο προσεκτικοι σε αυτα που γράφουμε. Δεν μπηκα να τσακωθω στο θρεντ τη γνωμη μου ειπα κάποιοι αλοι θελουν να τσακωνονται που έχουν ιδιωμα να σχολιάζουν γνωμες που δεν τους αρέσουν. Προσπερνάς απλα και νο δράμα. :-)

Δεν γινεται να ταιριαζουν ολων οι αποψεις με ολους.

και οι τακτικες βιασμου που εχεις αναφερει πολλακις είναι ποινικα αδικήματα αλλα δε μας βλέπεις να μιλαμε για νομικες κυρωσεις. τωρα αν εσυ χρειαζεσαι μπατσο και νομους πανω απ το κεφαλι σου για να λειτουργεις σαν ανθρωπος αυτό είναι άλλο πρόβλημα.
εσυ προσβαλλεσαι από αναφορα σε μανες, άλλοι προσβαλλονται από τις δικες σου αναφορες με το πως φερεσαι στους συνανθρωπους σου, κυριως αν ειναι γυναικες η αν ανηκουν σε καποια μειωνοτητα.
πολύ θα θελα να σε δω να σκας 200αρι για παραβολο επειδή καποιος μιλησε για μαναδες, παντως.

Ας παιξει ένα Kanye Famous παρακαλω, η εστω ένα κλειστε μου το στομα/καντε μου μηνυση από μηδενιστη :')

• Like 5
Δημοσ.

παιδια τα @@ του ντιντεβιλ είναι ο,τι μεγαλυτερο και ο,τι πιο σημαντικο υπαρχει, δεν εχει χρονο παρα μονο να τα αδειαζει σε γυναικες της επιλογης του, κατι τιμητικο, για οσους δεν το ηξεραν.

φυσικα και οσοι διαφωνουν με αυτό η οσοι και οσες δεν ανηκουν στο φασμα του γουστου του είναι β διαλογης ανθρωποι οι οποιοι θα οφειλαν να προσπαθησουν να καταφερουν να προσαρμοστουν στην ιδεατη κατασταση του ντιντεβιλ.

ελεος με τις φεμινες που θεωρουν ότι μπορουν να εχουν δικαίωμα ανενόχλητης υπαρξης φτανει πια δηλαδή με την κουλτουρα

και οι τακτικες βιασμου που εχεις αναφερει πολλακις είναι ποινικα αδικήματα αλλα δε μας βλέπεις να μιλαμε για νομικες κυρωσεις. τωρα αν εσυ χρειαζεσαι μπατσο και νομους πανω απ το κεφαλι σου για να λειτουργεις σαν ανθρωπος αυτό είναι άλλο πρόβλημα.

εσυ προσβαλλεσαι από αναφορα σε μανες, άλλοι προσβαλλονται από τις δικες σου αναφορες με το πως φερεσαι στους συνανθρωπους σου, κυριως αν ειναι γυναικες η αν ανηκουν σε καποια μειωνοτητα.

πολύ θα θελα να σε δω να σκας 200αρι για παραβολο επειδή καποιος μιλησε για μαναδες, παντως.

Τακτική βιασμου ειναι να χουφτώσεις μια γυναικα που βγαινει μαζι σου και κάθεται να την αγκαλιάσεις και να την φιλήσεις? τελικα εσυ θα γινεις όντως διάσημος στο Ιντερνετ με τα μαργαριτάρια που πετάς. Στο τελος θα σε φωνάξουν και στην Ανιτα σαν τον άλλον με τα φουστάνια :cry:

Εγω εχω αναφέρει τακτικές βιασμου? για εισαγγελέα εισαι με αυτα που γράφεις. Οχι για παραβολο των 200 ευρώ αμα κρατησω το ποστ αυτο ξέρεις τι τρέξιμο θα φας? πρεπει να ανακαλέσεις.

Σε προκαλώ αμα έχεις τα κοτσια να μου κάνεις μηνυση για αυτα που έχω γραψει αλλιως ζητα συγγνωμη και ανακαλεσε τις ανοησιες που γράφεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί όλοι εδώ μιλάτε για μηνύσεις ενώ δεν ξέρετε καν τι είναι; :S

Δημοσ.

Τακτική βιασμου ειναι να χουφτώσεις μια γυναικα που βγαινει μαζι σου και κάθεται να την αγκαλιάσεις και να την φιλήσεις? τελικα εσυ θα γινεις όντως διάσημος στο Ιντερνετ με τα μαργαριτάρια που πετάς. Στο τελος θα σε φωνάξουν και στην Ανιτα σαν τον άλλον με τα φουστάνια :cry:

Εγω εχω αναφέρει τακτικές βιασμου? για εισαγγελέα εισαι με αυτα που γράφεις. Οχι για παραβολο των 200 ευρώ αμα κρατησω το ποστ αυτο ξέρεις τι τρέξιμο θα φας? πρεπει να ανακαλέσεις.

Σε προκαλώ αμα έχεις τα κοτσια να μου κάνεις μηνυση για αυτα που έχω γραψει αλλιως ζητα συγγνωμη και ανακαλεσε τις ανοησιες που γράφεις.

δε δεχομαι προκλησεις, δεν είναι θεμα κοτσιων και δεν καταλαβαίνω το διπολο μηνυση η ανακληση. Οι τοποθετήσεις σου είναι συστηματικα προβληματικότατες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδια κρίμα να κλειδωθεί εδώ που φτάσαμε...

Ανοίγεις καινούργιο :D
Δημοσ.

δε δεχομαι προκλησεις, δεν είναι θεμα κοτσιων και δεν καταλαβαίνω το διπολο μηνυση η ανακληση. Οι τοποθετήσεις σου είναι συστηματικα προβληματικότατες.

Κατσε περιμενε και εννοια σου θα σου πω εγω ποιον υπαινισσεσαι οτι ειναι βιαστης απο εδω μέσα και οταν σε προκαλέι του πουλάς τρελα αυτα ειναο σοβαρα δεν ειναι "Πως να γινετε διασημος απο το γιουτιουμπ" τσίρκο. Θα σου έρθει το πεσκέσι συντομα σπιτι εισαι και επωνυμος με φωτογραφια και ο "διασημος" του γιουτιουμπ.

Παιδια κρίμα να κλειδωθεί εδώ που φτάσαμε...

Εγω σταματάω εδω τα υπολοιπα θα τα πουμε απο κοντα με τον "κυριο" εκτος και αν ανακαλέσει εντος 5λεπτου οτι εγραψε ανοησιες και ψέμματα και να ζητησει συγγνωμη εδω δημοσια για να αρει την δυσφημηση εναντιον μου.

Δημοσ.

Ποιά προσβολή μάνας ρε άνθρωπε. Κοίτα να συνέλθεις λίγο, σπρώξε και τίποτα να ξελαμπικάρεις γιατί τα νευράκια σου βλέπω να βαράνε κόκκινο.

• Like 5
Δημοσ.

To dating με ελληνιδες, ειναι χαμενος κοπος/χρονος/χρημα/whatever.

Οσο νωριτερα το καταλαβει κανεις, τοσο θα γλυτωσει τον εαυτο του απο πολλους μπελαδες στο μελλον...

Στηρίζω την τοπική αγορά, εκτός εάν βρεθεί καμία ιταλίδα κροτίδα

• Like 1
Δημοσ.

Κάλεσε πίσω μόλις τώρα και κανονίσαμε προς το βράδυ να περάσει απο το σπίτι μου(μένει εκτός πόλης) και να πάμε περπατώντας προς όπου αποφασίσουμε. 

Λοιπόν προσπάθησε να ακούς ότι σου λέει, μην δείξεις ότι βαριέσαι. φυσικά και θα γελάσεις άμα πει κάτι αστείο είτε είναι είτε όχι, να έχεις πάντα οπτική επαφή μην κωλώνεις και κοιτάς αλλού. και εσύ πρέπει να προσπαθήσεις να την κάνεις να γελάσει. και να τις κάνεις ερωτήσεις διάφορες. έτσι ώστε άμα παίξει πάγωμα να σπάσεις τον πάγο με ερωτήσεις πχ για τις σπουδές τις κλπ. 

κάποια τυχαία αγγίγματα θα βοηθήσουν να σπάσει ο πάγος όπου μπορέσεις. αγγίγματα στα χέρια ώμους κλπ να δεις και αντιδράσεις. και καλά την δίνεις κάτι και την ακουμπάς και στο χέρι με τα δάχτυλά σου τυχαία. 

δεν θα σκαλίζεις το κινητό όσο είστε μαζί, ελπίζω αυτή να μην το σκαλίζει μόνο. να κεράσεις την μπύρα δεν είναι κακό, δεν διάβασα και όσα είπες, καλύτερα να μην είπες εξαρχής πάμε να σε κεράσω μια μπύρα. καλύτερα να το κάνεις πράξη χωρίς να το έχεις πει. ελπίζω να μην σου λέει όχι όχι και τέτοια. αλλά και μια φορά να πει όχι στο κέρασμα δεν λέει κάτι. αυτό το όχι πολλές φορές είναι τυπικό και καλά αλλά το κέρασμα είναι δεκτό :P

μελέτησε και λίγο όσο μπορείς την συμπεριφορά της. αν είναι και αυτή αγχωμένη, νευρική κλπ. αν βαριέται για να δεις και πως θα το πας. φυσικά εσύ εφόσον γουστάρεις σίγουρα περισσότερο δεν θα σε νοιάξει αν πέρασες τόσο καλά όσο θα ήθελες, όπως και να έχει λες ότι πέρασες πολύ όμορφα και θα ήθελες να ξαναβγείτε. δεν πιέζεις όμως.

Αν η φάση την μπύρας φαίνεται λίγο ουδέτερη τότε μην επιμείνεις την επόμενη μέρα να βγείτε αλλά άστο για μεθεπόμενη μέρα κλπ. 

Φυσικά συζήτηση για πρώην κλπ μην κάνεις την μαλακία και ανοίξεις. 

γενικά τώρα αν κατάλαβα καλά σπουδάζετε σε διαφορετικές πόλεις ? αυτό είναι μεγάλο θέμα. αλλά οκ. ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Melissa τις παντοφλες της κυριας να της φέρει στο 1ο ραντεβου και την εφημεριδα ή απο το 2ο? :cry: :cry:

Λοιπόν προσπάθησε να ακούς ότι σου λέει, μην δείξεις ότι βαριέσαι. φυσικά και θα γελάσεις άμα πει κάτι αστείο είτε είναι είτε όχι, να έχεις πάντα οπτική επαφή μην κωλώνεις και κοιτάς αλλού. και εσύ πρέπει να προσπαθήσεις να την κάνεις να γελάσει. και να τις κάνεις ερωτήσεις διάφορες. έτσι ώστε άμα παίξει πάγωμα να σπάσεις τον πάγο με ερωτήσεις πχ για τις σπουδές τις κλπ. 

κάποια τυχαία αγγίγματα θα βοηθήσουν να σπάσει ο πάγος όπου μπορέσεις. αγγίγματα στα χέρια ώμους κλπ να δεις και αντιδράσεις. και καλά την δίνεις κάτι και την ακουμπάς και στο χέρι με τα δάχτυλά σου τυχαία. 

δεν θα σκαλίζεις το κινητό όσο είστε μαζί, ελπίζω αυτή να μην το σκαλίζει μόνο. να κεράσεις την μπύρα δεν είναι κακό, δεν διάβασα και όσα είπες, καλύτερα να μην είπες εξαρχής πάμε να σε κεράσω μια μπύρα. καλύτερα να το κάνεις πράξη χωρίς να το έχεις πει. ελπίζω να μην σου λέει όχι όχι και τέτοια. αλλά και μια φορά να πει όχι στο κέρασμα δεν λέει κάτι. αυτό το όχι πολλές φορές είναι τυπικό και καλά αλλά το κέρασμα είναι δεκτό :P

μελέτησε και λίγο όσο μπορείς την συμπεριφορά της. αν είναι και αυτή αγχωμένη, νευρική κλπ. αν βαριέται για να δεις και πως θα το πας. φυσικά εσύ εφόσον γουστάρεις σίγουρα περισσότερο δεν θα σε νοιάξει αν πέρασες τόσο καλά όσο θα ήθελες, όπως και να έχει λες ότι πέρασες πολύ όμορφα και θα ήθελες να ξαναβγείτε.

Αμα δεν περασε καλα γιατι να υποκριθει οτι πέρασε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...