Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι να πιάσει κώλους καλύτερα για να είναι σίγουρος ότι θα πετύχει. 
γιατί είναι καψούρης όπως λέει. γι αυτό. να δώσει χρόνο και ευκαιρία να την κερδίσει.

• Like 3
  • Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ποιά προσβολή μάνας ρε άνθρωπε. Κοίτα να συνέλθεις λίγο, σπρώξε και τίποτα να ξελαμπικάρεις γιατί τα νευράκια σου βλέπω να βαράνε κόκκινο.

Τα νευρα βαρανε κοκκινο οταν βλεπω πουστικες συμπεριφορές και το να αναφέρεις μανες σε εναν τσακωμο εστω και εμμεσα ειναι μια απο αυτές. Δεν μπορω να το αναλυσω άλλο. Φροντιστε να κρατησετε οντως ενα επιπεδο στη κουβεντα... αυτο ειναι ενα επιπεδο οχι τα άλλα.

όχι να πιάσει κώλους καλύτερα για να είναι σίγουρος ότι θα πετύχει. 

Αντρες ψάχνετε Μελισσα ή υποτακτικούς? πες μας να ξέρουμε :cry:

ακου εκει θα γελασει ακομα και αν δεν ειναι κατι αστειο τι ειναι ρε Μελισσα σκυλάκι? να του βαρανε τον ρυθμο και να χορευει?

ενα χάιδεμα χαμηλά στην πλάτη αφου την έχει φιλησει κιολας και έχει κατσει δεν ειναι και κατι τοσο τρομερο ουτε τακτικη βιασμου οπως ειπε το αλλο το τσιρκο του γιουτιουμπ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα νευρα βαρανε κοκκινο οταν βλεπω πουστικες συμπεριφορές και το να αναφέρεις μανες σε εναν τσακωμο εστω και εμμεσα ειναι μια απο αυτές. Δεν μπορω να το αναλυσω άλλο. Φροντιστε να κρατησετε οντως ενα επιπεδο στη κουβεντα... αυτο ειναι ενα επιπεδο οχι τα άλλα.

Αντρες ψάχνετε Μελισσα ή υποτακτικούς? πες μας να ξέρουμε :cry:

ακου εκει θα γελασει ακομα και αν δεν ειναι κατι αστειο τι ειναι ρε Μελισσα σκυλάκι? να του βαρανε τον ρυθμο και να χορευει?

Δεν σου προσέβαλε τη μητέρα σου ο defacer, ένα γενικό παράδειγμα έδωσε.

Όλοι το ειδανε εκτός από εσένα.

Κοίτα επίσης πρώτα να κρατάς εσύ το επίπεδο και μετά να επιζητας από τους άλλους να το κρατήσουν...

Σιγά καλέ, δεν είπε και να την πάρει στη πλάτη του και να την πάει βόλτα.

Έτσι κι αλλιώς οι καλοί τρόποι (σε τέτοιες καταστάσεις) λένε ότι και λίγο πρέπει να γελασεις με ένα ανέκδοτο και ας είναι κακό :)

Δημοσ.

μην κουράζεις τον κόσμο να χαρείς. ο καθένας λέει την άποψη του. μην πρήζεις όμως άτομα. από τις 13 συνολικές σελίδες οι 4,5 άνετα είναι με δικά σου ποστ και χωρίς να λες και κάτι ουσιαστικό. 

εγώ αυτά προτείνω είτε σου αρέσουν είτε όχι. το φλερτ είναι παιχνίδι. δεν είναι πιάνω ότι βρω και άμα μου κάτσει μου έκατσε. 
το παιδί θέλει αυτήν και έχει καψουρευτεί αυτή την κοπέλα. μικρή σε ηλικία από ότι κατάλαβα είναι και οι 2 τους. ας παίξει το παιχνίδι και όπου βγει. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σου προσέβαλε τη μητέρα σου ο defacer, ένα γενικό παράδειγμα έδωσε.

Όλοι το ειδανε εκτός από εσένα.

Κοίτα επίσης πρώτα να κρατάς εσύ το επίπεδο και μετά να επιζητας από τους άλλους να το κρατήσουν...

Σιγά καλέ, δεν είπε και να την πάρει στη πλάτη του και να την πάει βόλτα.

Έτσι κι αλλιώς οι καλοί τρόποι (σε τέτοιες καταστάσεις) λένε ότι και λίγο πρέπει να γελασεις με ένα ανέκδοτο και ας είναι κακό :)

Σε τυπισσες που κανουν λάικ σε κάποιον που με ειπε σιχαμενο χωρις λογο και μετα με αποκαλεσε έμμεσα οτι εχω γραψει τακτικες βιασμου εδω μεσα εγω δεν καθομαι να συζητησω αλλο επρεπε να τον κράξεις οχι να του κάνεις λάικ. Εχω σπαστει πολυ με αυτα που διάβασα. Η διωξη θα ενημερωθει παντως και ας κανει ο άλλος το κοροιδο. Μην με ξαναπαραθέσεις. Ουτε ο αλλος αμα δεν ζητησει συγγνώμη.

Δημοσ.

αμα δυσκολευεσαι μπορεις να της προτεινεις το εξης...

" Παμε να πιασουμε κανα Ποκεμον? " και μετα προσπαθεις να πιασεις τον βυζο-κιτσου :X

• Like 2
Δημοσ.

μην κουράζεις τον κόσμο να χαρείς. ο καθένας λέει την άποψη του. μην πρήζεις όμως άτομα. από τις 13 συνολικές σελίδες οι 4,5 άνετα είναι με δικά σου ποστ και χωρίς να λες και κάτι ουσιαστικό. 

εγώ αυτά προτείνω είτε σου αρέσουν είτε όχι. το φλερτ είναι παιχνίδι. δεν είναι πιάνω ότι βρω και άμα μου κάτσει μου έκατσε. 

το παιδί θέλει αυτήν και έχει καψουρευτεί αυτή την κοπέλα. μικρή σε ηλικία από ότι κατάλαβα είναι και οι 2 τους. ας παίξει το παιχνίδι και όπου βγει. 

Δεν κουραζω μια απορια εξεφρασα. Μου φανηκε πολυ θυματοποιηση του καψουρη το ολο ποστ. Και διατυπωσα καποιες αποριες απαγορευεται? επρεπε να παρω αδεια πρωτα? :-D

ειδικα το πρεπει να γελας ακομα και αν κατι δεν ειναι αστειο ουτε στο στρατο δεν μας το ειχαν πει αυτο.

αμα δυσκολευεσαι μπορεις να της προτεινεις το εξης...

" Παμε να πιασουμε κανα Ποκεμον? " και μετα προσπαθεις να πιασεις τον βυζο-κιτσου :X

Τέτοια γραψε και εσυ να σε πουν για τακτικες βιασμου χαχαχαχα ελεος

Δημοσ.

γιατί κακό είναι που γουστάρει το παιδί? άμα θες να κερδίσεις πρέπει να παίξεις και λίγο θέατρο. ειδικά άμα δεν έχεις και ιδέα τι σκέφτεται. 
άμα θες να ρήξεις κάποια σε ένα bar αλλουνού παπά ευαγγέλιο. 

άποψη σου άποψη μου. αυτό. so simple.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε τυπισσες που κανουν λάικ σε κάποιον που με ειπε σιχαμενο χωρις λογο και μετα με αποκαλεσε έμμεσα οτι εχω γραψει τακτικες βιασμου εδω μεσα εγω δεν καθομαι να συζητησω αλλο επρεπε να τον κράξεις οχι να του κάνεις λάικ. Εχω σπαστει πολυ με αυτα που διάβασα. Η διωξη θα ενημερωθει παντως και ας κανει ο άλλος το κοροιδο. Μην με ξαναπαραθέσεις. Ουτε ο αλλος αμα δεν ζητησει συγγνώμη.

Μπορώ να κάνω like σε όποιον θέλω, δεν θα σου ζητήσω την άδεια.

Ούτε θα μου κάνεις dictate τι θα παραθέτω και τι όχι.

Αυτές οι απειλές με τις διώξεις είναι για παιδάκια, έχουν να ασχοληθούν με πιο σοβαρά θέματα οι άνθρωποι...

Δημοσ.

Μην ακους κανενα απο εδω και θα τα πας καλυτερα 100%, μερικα πράγματα που γράφονται ειναι απλα για γελια λες και θα πας να δώσεις εξετάσεις η συνέντευξη ξέρω γω.. :P 

• Like 3
Δημοσ.

ΟΚ πάσο. Δηλαδή το γεγονός οτι πρέπει να κάτσεις και να την πιέσεις για να σου δώσει σημασία δεν σε ξενερώνει και ταυτόχρονα σε προειδεάζει για το ποιός πρόκειται να κάνει κουμάντο μεταξύ σας;

Αυτό ακριβώς!

Με παρακαλετό Γαμήσι  δεν ευχαριστήθηκε κανείς, δεν υπάρχει κανένα νόημα στην επιμονή αν δεν γουστάρει ο ένας από τους δύο!

Οκ υπάρχει και η περίπτωση να στο παίζει λιγάκι δύσκολη κάποια όμως αυτό και φαίνεται και ξεπερνιέται με χιούμορ και με μια ατάκα του στιλ 'κοίτα μην μου λες πολλά 'όχι' γιατί θα υποθέσω ότι τα εννοείς, θα φύγω και μετά θα λες τι χαζομαρα έκανα,τι εχασα' πάντα με χαμόγελο, χιούμορ και αυτοπεποίθηση όλα αυτά βέβαια!

Εντωμεταξύ κλαίω με την συζήτηση στις τελευταίες σελίδες με τις μηνύσεις και όλα αυτά Χαχαχα να είστε καλά ρε ..

• Like 1
Δημοσ.

Dating συμβουλές από το γραφείο συνοικεσίων D.D (Defacer+Ddevil).

Ewwwwwwwwwwwwwwwww μη μου το κάνεις αυτό να χαρείς.

Δεν σε συμφέρει να αναλυσουμε τι ειναι σιχαμένο πιστευω :-D βλεπεις εγω ειμαι κυριλέ απεναντι σου. Μη ξηγιέσαι σκουληκιάρικα. Το να πιάνεις το κώλο αυτης που γουστάρεις ειναι το σιχαμένο? ναι αν εισαι παρθένα μυγιάγκιχτη θεωρουμε ομως οτι η τυπισσα του θρεντ δεν ειναι τέτοια αμα ειναι κλάσιμο και δρομο. Δεν δινουμε συμβουλες για τέτοιες. Ειναι χάσιμο χρονου οπως ειπε και ενας φιλος πιο πάνω.

Για όνομα, το παιδί είναι καψούρης και βγαίνει πρώτο ραντεβού ever. Αμνησία έχεις πάθει ή δε σου συνέβη ποτέ αυτό; Δεύτερη αγκαλίτσα πιάσε κώλο λέει.

Τώρα το τι ακριβώς είναι σιχαμένο, νομίζω είναι αυταπόδεικτο ότι και να σου το εξηγήσουν δε θα το καταλάβεις. Τουλάχιστον δείξε λίγο σεβασμό στο παιδί, κατάλαβε πως η κατάστασή του είναι έτη φωτός μακριά από τη δική σου και σταμάτα να δίνεις συμβουλές για το πώς να γίνει γλοιώδης πέφτουλας, δεν είναι αυτός ο στόχος του.

Μην αγχωνεσαι. Εγω δεν ειπα κάτι παραλογο πάντως ειπα οτι δεν ειναι σωστο σε εναν τσακωμο να κάνει κάποιος υπαινιγμους για την μητέρα του άλλου. Που ξέρεις εσυ αν η μητέρα ή ο πατέρας κάποιου άλλου ζει και τον πιάνεις στο στομα σου?

Όταν με το καλό επιστρέψεις στην πραγματικότητα μπορεί να καταλάβεις ότι κανένας δεν έκανε υπαινιγμούς για τη μάνα κανενός, όπως π.χ. και όταν λέμε "αν η γκόμενά σου σε κερατώσει" δεν εννοούμε ότι η συγκεκριμένη γκόμενα με την οποία είσαι τώρα μπορεί να σε κερατώσει αλλά μιλάμε γενικά και αόριστα για το σενάριο.

Γενικά ο κόσμος υποθέτει πως όταν μιλάει σε ηλικίες μεγαλύτερες των 10 αυτό είναι κατανοητό, ΟΚ, μας απέδειξες ότι δεν είναι έτσι απαραίτητα αλλά δυστυχώς εσύ θα πρέπει να προσαρμοστείς στον πλανήτη γη και όχι το αντίστροφο.

Βέβαια εδώ είναι καταχρηστικό να πεις ακόμα και ότι έγινε αναφορά στη μάνα κανενός, αυτό που έγινε ήταν κάτι τέτοιο:

Defacer: "Αν σε φτύσει η γκόμενα, θα πάς να κλαίγεσαι στην αδερφή σου;"

DDevil: "ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΡΕ;;;;"

το οποίο είναι ανάξιο σχολιασμού και γι' αυτό δεν του έδωσα καμία σημασία πριν γίνει θέμα συζήτησης στις προηγούμενες σελίδες.

ΥΓ για να τσακωθεί κανείς πρέπει να παίρνει τον άλλο στα σοβαρά, μην ανησυχείς εδώ δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος.

Κάλεσε πίσω μόλις τώρα και κανονίσαμε προς το βράδυ να περάσει απο το σπίτι μου(μένει εκτός πόλης) και να πάμε περπατώντας προς όπου αποφασίσουμε. 

Σούπερ!

Μη παγιδεύσεις τον εαυτό σου σκεπτόμενος ότι πρέπει κάτι συγκεκριμένο (οτιδήποτε, δεν έχει σημασία) να γίνει απόψε και το μποτσάρεις στην προσπάθεια να πετύχεις το "πρέπει". Το μόνο που "πρέπει" να γίνει είναι να περάσετε ωραία μεταξύ σας.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...