Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστά γιατί και εσένα όταν σου έρχεται καμιά θεά και σου ζητάει να βρεθείτε μόνοι σας, μπερδεύεσαι προς στιγμήν με την ερώτηση και... αντί για ναι λες όχι..;;

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπορεί εσύ απλά να δίνεις την εντύπωση ότι το "όχι" σου είναι "ναι" μέχρι να νευριάσεις. 

Πολυ δυσκολα να μην καταλαβει ο άλλος οτι δεν ενδιαφερεται η τυπισσα φιλε. Και παλι αμα του κάνει την δυσκολη για μενα ειναι χαμενος χρονος να παιξει θέλει οποτε δεν σου κανει ουτε εσενα. Διακριτικα παιρνεις πουλο και γεια σας. Φυσικα δεν καθεσαι να σε λυπηθουν ή να πιασεις περαιτερω συζητησεις για την κατασταση και για τις ασπλαχνες γυναικες. Δατς λάϊφ τρως άκυρα έχεις ριξει άκυρα κτλπ.

Δημοσ.

Αυτο βασικα δεν θα ηταν αγενές θα ηταν το άκρον άωτον της αντικοινωνικοτητας. Ρε κοπελια θα της ελεγα χαλαρωσε δεν σε ειπαμε και καμπουρα απο κανα κλουβι δραπέτευσες? οσοι ηταν γυρω και το ακουγαν θα έσκαγαν στα γέλια θα γινοταν ρεζιλι και θα έφευγα σε μενα θα κανε κακο νομιζεις? ή μηπως φαινομαι για τυπάκι που έχει ανασφαλειες με την εμφανιση του? με την εμφανιση ασχολειται ο μαρτάκης και ο ρουβας εγω ειπαμε εχω προτυπα τον Τσακωνα και τον Μουστακα :-D :-D :cry: :cry: επειδη ειναι θλιβερο ομως δεν το λέω συνεχεια μονο σε επιλεκτικούς φιλους που ξερω οτι θα εκτιμησουν την ιδιαιτεροτητα μου!

Σε πολλές περιπτώσεις το «δύσκολο» σημαίνει όχι. Απλά προτίμησε να πει δύσκολο αντί να πει όχι απευθείας, μάλλον το θεώρησε πιο ευγενικό. Όπως και να 'χει ασήμαντο γεγονός πιστεύω για να σε πειράξει τόσο! :)

Εν τω μεταξύ, αν δεν έκανε καμιά αναφορά, κάποιος άλλος θα μπορούσε να πει πως το κρύβει, για να έρχονται τ' αγοράκια και να αυτοεπιβεβαιώνεται. Come on, guyz. Κατ' εμέ, είναι πολύ τίμιο και ντόμπρο η άλλη κι ο άλλος να κάνει διακριτική αναφορά στο ότι υπάρχει κάποιος στη ζωή του. Γλιτώνει κι ο άλλος χρόνο, στην περίπτωση που ήταν άλλος ο σκοπός τής προσέγγισής του.

Δεν τη λες και διακριτική αναφορά...:P :D

• Like 2
Δημοσ.

Σωστά γιατί και εσένα όταν σου έρχεται καμιά θεά και σου ζητάει να βρεθείτε μόνοι σας, μπερδεύεσαι προς στιγμήν με την ερώτηση και... αντί για ναι λες όχι..;;

Θες να πεις ότι δεν έσπρωξε κανείς ποτέ με την κατάλληλη διεκδίκηση/επιμονή; 

Δημοσ.

Σε πολλές περιπτώσεις το «δύσκολο» σημαίνει όχι. Απλά προτίμησε να πει δύσκολο αντί να πει όχι απευθείας, μάλλον το θεώρησε πιο ευγενικό. Όπως και να 'χει ασήμαντο γεγονός πιστεύω για να σε πειράξει τόσο! :)

Δεν τη λες και διακριτική αναφορά... :P :D

Δεν τρεχει τιποτα φιλε εγω απλα το αναφερα στο θρεντ επειδη ειδα οτι ο τυπος προβληματιζεται αν τελικά του πει οχι τι θα γινει και τα σχετικά.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν τρεχει τιποτα φιλε εγω απλα το αναφερα στο θρεντ επειδη ειδα οτι ο τυπος προβληματιζεται αν τελικά του πει οχι τι θα γινει και τα σχετικά.

Έχει αρκετές πιθανότητες πιστεύω πάντως, φαίνεται να ενδιαφέρεται η κοπέλα!

Δημοσ.

Θες να πεις ότι δεν έσπρωξε κανείς ποτέ με την κατάλληλη διεκδίκηση/επιμονή; 

Σε φάση βγαίνω έξω και μιλάω σε άγνωστες πιστεύω πως όχι. Το 'όχι' είναι 'όχι' και όσο πιο πολύ επιμένεις τόσο πιο creepy γίνεσαι. Τώρα εάν υπάρχει κοινό περιβάλλον παρέα κτλ, μπορεί πραγματι πέσει κάνα χλιαρό σεξ της παρηγοριάς σε κάποια φάση. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχει αρκετές πιθανότητες πιστεύω πάντως, φαίνεται να ενδιαφέρεται η κοπέλα!

Μπορει να ειναι απλα κοινωνικη δεν το ξέρει ακομα θα φανει μολις της πει να βρεθουν οι 2 τους. Αυτο ειναι το βασικο. Σε οποιαδηποτε δυστροπια ή δυσκολια για να κανονιστει κάτι τετοιο πιστευω κατα 99.9% η αλλη δεν ενδιαφερεται. Εγω δεν θα εκανα καμια αλλη κινηση να την προσεγγισω εκτος και αν επαιρνε αυτη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τη λες και διακριτική αναφορά... :P :D

Σίγουρα το να το ξεφουρνίσεις μπραφ! είναι κάπως. Δεν πιστεύω, όμως, πως δεν μπορεί να βρεθεί το timing κι η ευκαιρία για να περάσεις το μήνυμα (γι' αυτό το είπα ως "διακριτική αναφορά"). Βέβαια, αυτό ισχύει στην περίπτωση που δεν γίνεται εξ αρχής η "κατά μέτωπο επίθεση" και πάει συζητητά.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι να μην του πει οτι έχει γκομενο ρε παιδια αμα αυτος την εφερε? αυτο ειναι το ντομπρο που εγω προσωπικα θα εκτιμούσα και φυσικά θα εκτιμουσε και ο γκομενος της αμα το μαθαινε. "Η δικια μου ειναι μονο δικια μου και το λεει αμεσως οτι εχει γκομενο στους επιδοξους..."  αλλιως ειναι αυτα που λεμε ερασιτεχνες κερατάδες και εππαγελματιες προσεχώς :cry: :cry:

το "δυσκολο" μπορει να σημαινει δυσκολο για σενα αλλα ευκολο για κανεναν άλλον. Αμα το σκεφτεις ισως το εχω γκομενο να ειναι και το πιο σωστο γιατι δινει την εντυπωση στον αλλον οτι απορριπτεται επειδη υπάρχει γκομενος και οχι επειδη ειναι μπάζο ή σκατοφατσα οπως ειπατε πριν.

Παντως το μπάζο αμα κάποια το πει θα ειναι τυχερη αμα δεν πέσει σε μη παρατηρητικο γιατι αμα πχ πεσει σε κανενα που έχει βρει τις πιθανες ατελειες που έχει μπορει να πονέσει απο αυτο που θα ακουσει εφοσον σκοπος της ειναι να πονέσει και τον άλλον λεγοντας τον μπάζο. Δικαιο ματσάκι. "Κτυπάς" - "κτυπιεσαι" :cry:

εγω ειμαι έτοιμος παιδια να με αποκαλέσει κάποια μπαζο. Αμα ετσι νιωθει ας το κάνει.

Δημοσ.

Σε φάση βγαίνω έξω και μιλάω σε άγνωστες πιστεύω πως όχι. Το 'όχι' είναι 'όχι' και όσο πιο πολύ επιμένεις τόσο πιο creepy γίνεσαι. Τώρα εάν υπάρχει κοινό περιβάλλον παρέα κτλ, μπορεί πραγματι πέσει κάνα χλιαρό σεξ της παρηγοριάς σε κάποια φάση. 

Τότε λάθος πιστεύεις, μπορεί να ισχύει για εσένα αυτό (ή και για άλλες) αλλά υπάρχουν και μπόλικες (λαοθάλασσα για την ακρίβεια) που λένε "όχι" για να σε "δοκιμάσουν" πόσο πολύ γουστάρεις. Κάποιες το κάνουν για λόγους ματαιοδοξίας και κάποιες υποτίθεται ανένδοτες "πέφτουν" για Χ, Ψ λόγους.

Αν ήταν να τα παρατούσαμε με το πρώτο "όχι" που ακούγαμε από γυναίκα τότε άστα βράστα.  

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι να μην του πει οτι έχει γκομενο ρε παιδια αμα αυτος την εφερε? αυτο ειναι το ντομπρο που εγω προσωπικα θα εκτιμούσα και φυσικά θα εκτιμουσε και ο γκομενος της αμα το μαθαινε. "Η δικια μου ειναι μονο δικια μου και το λεει αμεσως οτι εχει γκομενο στους επιδοξους..."  αλλιως ειναι αυτα που λεμε ερασιτεχνες κερατάδες και εππαγελματιες προσεχώς :cry: :cry:

το "δυσκολο" μπορει να σημαινει δυσκολο για σενα αλλα ευκολο για κανεναν άλλον. Αμα το σκεφτεις ισως το εχω γκομενο να ειναι και το πιο σωστο γιατι δινει την εντυπωση στον αλλον οτι απορριπτεται επειδη υπάρχει γκομενος και οχι επειδη ειναι μπάζο ή σκατοφατσα οπως ειπατε πριν.

Εγώ για το «διακριτική αναφορά» της astrosunnefo είχα ένσταση! :D

Δημοσ.

Αν ήταν να τα παρατούσαμε με το πρώτο "όχι" που ακούγαμε από γυναίκα τότε άστα βράστα.  

ΟΚ πάσο. Δηλαδή το γεγονός οτι πρέπει να κάτσεις και να την πιέσεις για να σου δώσει σημασία δεν σε ξενερώνει και ταυτόχρονα σε προειδεάζει για το ποιός πρόκειται να κάνει κουμάντο μεταξύ σας;

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ για το «διακριτική αναφορά» της astrosunnefo είχα ένσταση! :D

Τελικα υποκειμενικα ειναι αυτα εμενα δεν θα με πειραζε να ακουσω οτι εχει γκομενο. Και θα ελεγα κιολας οτι για να με αποφυγει μου το λεει εξαρχης αρα μην συνεχισω.

ΟΚ πάσο. Δηλαδή το γεγονός οτι πρέπει να κάτσεις και να την πιέσεις για να σου δώσει σημασία δεν σε ξενερώνει και ταυτόχρονα σε προειδεάζει για το ποιός πρόκειται να κάνει κουμάντο μεταξύ σας;

Μεγαλη αληθεια αυτο. Ακριβως επειδη δεν θα γουσταρα να κανει κουμαντο η άλλη δεν θα το συνεχιζα. Ωστοσο υπάρχει η αποψη οτι μολις μετα την φτυσεις γινεται σκυλάκι αφου στην αρχη νομιζε οτι εχει την "εξουσια" :-D

Ισχυει αυτο ?

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθε η ώρα να ανοίξω κι εγώ ένα απο αυτά τα θρεντ.

Να ξεκινήσω λέγοντας πως irl είμαι αρκετά εσωστρεφής τύπος και μου παίρνει λίγο καιρό αν ανοιχτώ σε άτομα που δεν γνωρίζω καλά. Ωστόσο έχω κάνει παρέες και έχω σε ένα βαθμό καλούς φίλους και κοινωνική ζωή(όχι όμως σχέσεις).

Απο παλιά μου άρεσε μια κοπέλα απο οικογένεια φιλων της δικής μου και καμιά φορά που μαζεύονταν κάναμε καλή παρέα και φαινόταν να με συμπαθεί πολύ κι αυτή.

Ωστόσο με τις Πανελλήνιες και μετά το Πανεπιστήμιο που περάσαμε σε διαφορετικές πόλεις χαθήκαμε και είχα να της μιλήσω κάπου 3 χρόνια.

Τις προάλλες είχαμε πάει οικογενειακώς για φαγητό και έτυχε να έρθει στο ίδιο μαγαζί και αυτή με την οικογένειά της. Φάνηκε χαρούμενη που με βλέπει, ρώτησε τι κάνω και πρότεινε να κανονίσουμε να βγούμε κάποια φορά και με άλλους 2 φίλους που κάναμε παρέα απο παλιά, αλλά εγώ μπήκα στο autist spaghetti spiller mode μου και της μίλησα ελάχιστα.

Από τότε όμως την (ξανα)τσίμπησα μαζί της.

Έτσι είπα να προσπαθήσω να το σώσω.

Έκανα στα γρήγορα emergency facebook λογαριασμό(μέχρι τότε δεν είχα λολ) και πρόσθεσα στα γρήγορα γύρο στους 40 φίλους-γνωστούς("Γιατί έχεις 0 Φίλους Παναγιώτη;"  :X ).

Την άλλη μέρα την συνάντησα "τυχαία" στην πόλη. Μιλήσαμε για λίγο φιλικά, τη ρώτησα πως πέρασε σε μια συναυλία που είχε πει πως θα πήγαινε μπλα μπλα κλπ και της είπα πως την έκανα add στο facebook να κανονίσουμε αυτό που είχε πει. Συμφώνησε και είπε φεύγοντας ξανα πως ήταν χαρούμενη που με είδε.

Σκέφτομαι λοιπόν να κανονίσουμε να βγούμε μια φορά με παρέα όπως είπαμε και μετά να της ζητήσω να βγούμε και οι 2 μας να κεράσω μια μπύρα.

Από τα παραπάνω πως το βλέπετε; Μπορεί και αυτής να της αρέσω και να το βλέπει θετικά το πράγμα; 

Θα στο πω λίγο χύμα αλλά παπάρια το κόβω , ενθουσιάζεσαι χωρίς να έχεις ελπίδες,άμα η γκόμενα γούσταρε θα στο έδειχνε και δεν θα σου έλεγε να βγει με άλλους δύο μαντράχαλους,δεν πειράζει τράβα παρακάτω.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...