DDevil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Θα στο πω λίγο χύμα αλλά παπάρια το κόβω , ενθουσιάζεσαι χωρίς να έχεις ελπίδες,άμα η γκόμενα γούσταρε θα στο έδειχνε και δεν θα σου έλεγε να βγει με άλλους δύο μαντράχαλους,δεν πειράζει τράβα παρακάτω. Α καλα εντάξει δεν το προσεξα καν αυτο .... καλα το σκεφτηκα οτι ειναι κοινωνικη και χα χα και χουχου καλα κρασιά αμα σου ειπε για αλλους 2 μαντραχαλαρεους ζησε μάη μου να φάς τριφυλλι. Δεν ξερω αλλα απο τέτοιες συνευρεσεις και γνωριμιες οικογενειακες δεν έχω φαει ποτε εγω προσωπικα. Μπορει καποιος αλλος να ειναι πιο τυχερος ομως. Χαχα και χουχου και ειμαστε μια ωραια παρέα και τι βγαινει? βγηκα να "περασω καλα" ηπια ενα καφε ειπα και 2 μαλακιες! Αμα ηταν να περναμε καλα ετσι οι άντρες θα ηταν ολοι ευτυχισμενοι :-D 2
alxlightning Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 @TS όταν προτείνεις να βρεθείτε και απαντησει θετικα μπορεις παντα να κανεις μια εξερευνητικη δηλωση τυπου "it's a date", εγω τουλάχιστον ετσι το κανω. Τις περισσοτερες φορες γινεται επι τοπου η διευκρινιση για το αν είναι η όχι ραντεβού. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 @TS όταν προτείνεις να βρεθείτε και απαντησει θετικα μπορεις παντα να κανεις μια εξερευνητικη δηλωση τυπου "it's a date", εγω τουλάχιστον ετσι το κανω. Τις περισσοτερες φορες γινεται επι τοπου η διευκρινιση για το αν είναι η όχι ραντεβού. Πες τα. Λες και επειδή βγαίνεις με κάποιον μόνος/η είναι και αυτόματα date :S
dionisis1925 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εντάξει αλλά αν σου πετάει από την αρχή "α ναι να βγούμε και να πούμε και στους άλλους 2 που κάναμε τότε παρέα" ε βρωμάει από το κεφάλι το ψάρι. 3
alxlightning Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Πες τα. Λες και επειδή βγαίνεις με κάποιον μόνος/η είναι και αυτόματα date :S Δεν ξερω, δε νιώθω την αναγκη να βγαινω μονος μου με κοσμος, δεν πολυκαταλαβαινω καν την ιδιωτικοτητα όμως, μαλλον. φαση και χθες που ηρθε γκομενακι για σεξ απ το σπιτι, με την κολλητη μου τον υποδεχτηκα, αραξαμε, μετα ηθελε να παμε μεσα, συγκλονιστηκε που βγηκα γυμνος να βρω καποτες γιατι "είναι η φιλη σου μεσα" δεν ξερω, γενικα με ξεπερνα αυτή η φαση με την απομονωση από το συμπαν απαξ και υπαρχει καυλα στο τραπεζι
DDevil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εντάξει αλλά αν σου πετάει από την αρχή "α ναι να βγούμε και να πούμε και στους άλλους 2 που κάναμε τότε παρέα" ε βρωμάει από το κεφάλι το ψάρι. Ναι δικιο έχεις το πάει εξαρχης στο φιλικο και το παρεϊστικο. Του στυλ πως ειμασταν τοτε? ετσι θα ειμαστε και τώρα. Εγω την ημερα που θα εβγαιναν αυτοι μεταξυ τους θα ελεγα οτι δεν μπορω θα καβαλουσα τη μηχανάρα και θα πηγαινα βολτα στα αγαπημενα μου στέκια να πιω τα ποτάκια μου.
alxlightning Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εντάξει αλλά αν σου πετάει από την αρχή "α ναι να βγούμε και να πούμε και στους άλλους 2 που κάναμε τότε παρέα" ε βρωμάει από το κεφάλι το ψάρι. όχι αναγκαστικα, είναι φιλοι από μικρα παιδια, μπορει να ηταν αυθορμητη η σκεψη για την ανασυσταση παρεας και να μη σημαινει κατι αποθαρρυντικο Ναι δικιο έχεις το πάει εξαρχης στο φιλικο και το παρεϊστικο. Του στυλ πως ειμασταν τοτε? ετσι θα ειμαστε και τώρα. Ειμαι σιγουρος ότι ο Φρουντ εχει πολλα να πει για τις παιδικες παρεες και την υποβοσκουσα σεξουαλικη ενταση σε αυτές λαλαλαλα Ανυπομονω τοσο πολύ να μας πει πανκαρ τι εγινε, παντως! 1
DDevil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Και εγω φιλε ασχετα τις μαλακιες που του ειπα ευχομαι να έχει καλη τυχη και να ριξει τελικα το γκομενάκι δεν ειναι ολοι ασυμβιβαστοι μοναχικοι καβαλαρηδες σαν τα μουτρα μας κάποοιοι ειναι για νοικοκυρευτουν καποτε ! Φαινονται αλλωστε και τους καταλαβαινουν και οι πονηρουλες οι γυναικες αυτους!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δεν ξερω, δε νιώθω την αναγκη να βγαινω μονος μου με κοσμος, δεν πολυκαταλαβαινω καν την ιδιωτικοτητα όμως, μαλλον. φαση και χθες που ηρθε γκομενακι για σεξ απ το σπιτι, με την κολλητη μου τον υποδεχτηκα, αραξαμε, μετα ηθελε να παμε μεσα, συγκλονιστηκε που βγηκα γυμνος να βρω καποτες γιατι "είναι η φιλη σου μεσα" δεν ξερω, γενικα με ξεπερνα αυτή η φαση με την απομονωση από το συμπαν απαξ και υπαρχει καυλα στο τραπεζι Εννοώ ότι επειδή δεν βγαίνεις με παρέα, αλλά τυχαίνει να βγαίνεις με ένα μεμονωμένο άτομο δεν σημαίνει ότι και το γουστάρεις :S
dionisis1925 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μωρέ να νοικοκυρευτεί το αγόρι why not , αλλά εντάξει σε ολόκληρο Πανεπιστήμιο είναι και περίμενε να δει την άλλη μετά από 3 χρόνια για να του κάνει κούκου ? Αν φάει άκυρο τι θα κάνει ? θα ψάξει κοπέλες που του άρεσαν στο Λύκειο ? Τέλος πάντων. 1
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Και εγω φιλε ασχετα τις μαλακιες που του ειπα ευχομαι να έχει καλη τυχη και να ριξει τελικα το γκομενάκι δεν ειναι ολοι ασυμβιβαστοι μοναχικοι καβαλαρηδες σαν τα μουτρα μας κάποοιοι ειναι για νοικοκυρευτουν καποτε ! Φαινονται αλλωστε και τους καταλαβαινουν και οι πονηρουλες οι γυναικες αυτους! Κάτσε ρε συ, 20 χρονών είναι το παιδί! Εννοώ ότι επειδή δεν βγαίνεις με παρέα, αλλά τυχαίνει να βγαίνεις με ένα μεμονωμένο άτομο δεν σημαίνει ότι και το γουστάρεις :S Ε πιο πολλές πιθανότητες έχει όμως! (Μάλλον!).
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Κάτσε ρε συ, 20 χρονών είναι το παιδί! Ε πιο πολλές πιθανότητες έχει όμως! (Μάλλον!). Ανάλογα το άτομο και τις απόψεις/ιδέες του. Εγώ π.χ τυχαίνει να βγαίνω με αρκετά άτομα του αντιθετου φίλου μόνη, αλλά το βλέπω τελείως φιλικά και αυτοί το ίδιο :S
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ανάλογα το άτομο και τις απόψεις/ιδέες του. Εγώ π.χ τυχαίνει να βγαίνω με αρκετά άτομα του αντιθετου φίλου μόνη, αλλά το βλέπω τελείως φιλικά και αυτοί το ίδιο :S Σε φάση όπως αυτή που γράφει ο Pankar; Να έχεις να δεις τον άλλον χρόνια δηλαδή;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Σε φάση όπως αυτή που γράφει ο Pankar; Να έχεις να δεις τον άλλον χρόνια δηλαδή;Είχα να δω γνωστό 2 χρόνια επειδή σπουδαζε αλλού και βγήκαμε όταν γύρισε πίσω.So what?
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Είχα να δω γνωστό 2 χρόνια επειδή σπουδαζε αλλού και βγήκαμε όταν γύρισε πίσω. So what? Τώρα που το λες, όντως μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις