Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Γενικά δεν είναι κακό να βγεις παρέα με κάποιον και να υπάρχει και άλλος χωρίς να το ξέρεις, ίσα ίσα ευκαιρία για γνωριμία και διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου. Σε εμένα θα υπήρχε πρόβλημα με αυτό σε μια περίπτωση μόνο, αν γενικά με τον φίλο μου που γνωριζόμαστε χρόνια και λέμε τα προσωπικά μας, θέλω να του αναφέρω κάτι προσωπικό πέραν από γενικά πράγματα και χαβαλέ, εκεί αν είναι και τρίτος μέσα προφανώς δεν θα τα πω και θα πρέπει να βρω κάτι άλλο γιατί δεν γουστάρω με την πρώτη γνωριμία να λέω τα προσωπικά μου σε κάποιον. 1
DDevil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Τα κοριτσάκια κανουν τα δυσκολα εκτος φβ και σε παρέες και στο τέλος καταληγουν να μπαινουν στο ιντερνετ και να ψάχνουν παρέα εγω αυτο βλεπώ κατα τα αλλα παντα θα υπάρχουν δικαιολογιες για οσους και οσες τις ψάχνουν. Κατα τα αλλα το καλυτερο το ειπε ο Βασιλης -> διευρυνση του κοινωνικου σου κυκλου. Φυσικα αυτο δεν έχει σχέση με το να βγεις με αλλους και με την γκομενα που θα θελες να βγειτε μονοι σας εκει απλα επιλεγεις να μην πας επειδη ηθελες να βγειτε οι 2 σας.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Τα κοριτσάκια κανουν τα δυσκολα εκτος φβ και σε παρέες και στο τέλος καταληγουν να μπαινουν στο ιντερνετ και να ψάχνουν παρέα εγω αυτο βλεπώ κατα τα αλλα παντα θα υπάρχουν δικαιολογιες για οσους και οσες τις ψάχνουν. Κατα τα αλλα το καλυτερο το ειπε ο Βασιλης -> διευρυνση του κοινωνικου σου κυκλου. Φυσικα αυτο δεν έχει σχέση με το να βγεις με αλλους και με την γκομενα που θα θελες να βγειτε μονοι σας εκει απλα επιλεγεις να μην πας επειδη ηθελες να βγειτε οι 2 σας. Είδαμε και που καταλήγουν τα αγοράκια :S
Pankar95 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Λοιπόν... phone number acquired Έστειλα ακριβώς αυτό Oι άλλοι 2 είπαν πως δεν μπορούν... Λοιπόν, μιας και μάλλον μας έκλασαν ο Σταυρονικόλας μπορουμε να παμε οι δυο μας αυριο για μπυρες. Αν θελεις δώσε το τηλέφωνό σου να το κανονίσουμε. και έλαβα χαχαχα.. εχει γενεθλια η κυρια ____(η μητέρα τους)... γι"αυτο δεν μπορουν... το τηλεφωνο μου ειναι _________... κανε μου αναπαντητη... Χμμμ πέρασε το μήνυμα λέτε; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Λοιπόν... phone number acquired Έστειλα ακριβώς αυτό και έλαβα Χμμμ πέρασε το μήνυμα λέτε; Ως γυναίκα θα πω το ότι σου έδωσε το τηλέφωνό της, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα :S
*nenya* Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ως γυναίκα θα πω το ότι σου έδωσε το τηλέφωνό της, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα :S +1000 Απο κοντα ας ελπισουμε να καταλαβεις αν η κοπελα δινει το πρασινο φως να παει παρακατω η ιστορια. Καλη τυχη! 1
dionisis1925 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δεν θέλει να βγειτε οι δυο σας , τώρα ο τρόπος που θα το χειριστείς είναι καθαρά δικο σου θέμα , η γνώμη μου είναι πως σε έχει βάλει ηδη σε friendzone.
Pankar95 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 OK ας περάσουμε καλά αύριο και βλέπουμε. Όσο για το "πράσινο φως"... υπάρχει κάτι να προσέξω ή είναι τα απολύτως προφανή;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 OK ας περάσουμε καλά αύριο και βλέπουμε. Όσο για το "πράσινο φως"... υπάρχει κάτι να προσέξω ή είναι τα απολύτως προφανή; Είναι ανάλογα τον χαρακτήρα. Δεν υπάρχει κάτι standard. Be yourself και χαλάρωσε.
*nenya* Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ειναι πρωτη φορα που βγαινεις ραντεβου; (σορρυ αν το εχεις ηδη αναφερει σε προηγουμενη σελιδα, δεν τις διαβασα και ολες) Μπορεις να καταλαβεις αρκετα πραγματα απ'τις κινησεις της, το πως σε κοιταει, τον τροπο που απανταει στις ερωτησεις σου, τα σχολια που ισως κανει για σενα, τις ερωτησεις που θα σου κανει αν ενδιαφερεται να σε μαθει καλυτερα. Ε αν την βλεπεις αρκετα διστακτικη σε καποια απ'τα παραπανω τοτε πολυ πιθανον να μην ενδιαφερεται για 2ο ραντεβου. Πιστευω θα το καταλαβεις αν θελει ή οχι! 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ως γυναίκα θα πω το ότι σου έδωσε το τηλέφωνό της, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα :S Κλάμααααααα!
Pankar95 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ειναι πρωτη φορα που βγαινεις ραντεβου; (σορρυ αν το εχεις ηδη αναφερει σε προηγουμενη σελιδα, δεν τις διαβασα και ολες) Ν-ναι 1
defacer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ως γυναίκα θα πω το ότι σου έδωσε το τηλέφωνό της, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα :S Ως άντρας θα πω ότι σου έδωσε το τηλέφωνό της, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα 2
vrwmiaris Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ν-ναι Θα στείλεις χέρι, Εάν δεν κλωτσάει ή φας σφαλιάρα τότε τα φας γλυκό ψωμί.τόσο απλά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις