Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδες με αυτη την εταιρεια δεν υπαρχουν πια ανηθικοτητας.

Ληγει το συμβολαιο μου σε δυο μερες, σταθερο και ιντερνετ, τους ειπα δεν θελω να ανανεωσω και μου λενε πρεπει να πληρωσω ενα λογαριασμο μεχρι 29 αυγουστου που θα εχουν αυτοι τη γραμμη. Οταν τους ειπα δεν προκυπτει κατι τετοιο μεσο συμβολαιου και οτι εχω προπληρωσει ενα μηνα επιπλεον απο την αρχη της συνδεσης εκει μου τα μασησε και μου λεει πηγαινε σε αλλη εταιρεια να σου κανει νεα γραμμη να μην πληρωσεις τιποτα. 

Γνωριζει κανεις κατι πανω σ'αυτο? γιατι εγω για διαστημα που δεν εχω συμβολαιο εφοσον ληγει δεν προκειτα να πληρωσω παραπανω,.

Δημοσ.

Ρε παιδες με αυτη την εταιρεια δεν υπαρχουν πια ανηθικοτητας.

Ληγει το συμβολαιο μου σε δυο μερες, σταθερο και ιντερνετ, τους ειπα δεν θελω να ανανεωσω και μου λενε πρεπει να πληρωσω ενα λογαριασμο μεχρι 29 αυγουστου που θα εχουν αυτοι τη γραμμη. Οταν τους ειπα δεν προκυπτει κατι τετοιο μεσο συμβολαιου και οτι εχω προπληρωσει ενα μηνα επιπλεον απο την αρχη της συνδεσης εκει μου τα μασησε και μου λεει πηγαινε σε αλλη εταιρεια να σου κανει νεα γραμμη να μην πληρωσεις τιποτα. 

Γνωριζει κανεις κατι πανω σ'αυτο? γιατι εγω για διαστημα που δεν εχω συμβολαιο εφοσον ληγει δεν προκειτα να πληρωσω παραπανω,.

σου τα μάσησε και άρχισαν σου λένε πως δεν γίνεται αυτό που λες γιατι το σύστημα έχει ραντάρ με τριγωνικά σήματα UHFhk 22 σε σχηματισμό Ν12 και για αυτόν το λόγο δεν επιτρέπεται να διακόψεις προτού πληρώσεις;  :P

απλά πας σε άλλη εταιρία αν θες να πας σε άλλη εταιρία και τους γράφεις στα @@ σου

αν απλά θες να διακόψεις χωρίς να πας σε άλλη εταιρία πας σε ενα κατάστημα και τους ενημερώνεις ή τους στέλνεις mail στην σελίδα (και σιγουρέψου ότι έχεις πάρει αυτόματη απάντηση πως το λάβανε με αριθμό ticket)

και μετά τους γράφεις στα @@ σου. 

Δημοσ.

Εκανα συμβολαιο ηδη σε αλλη εταιρεια, και αρχισαν τα τηλεφωνα τα μεσημεριανα να μην φυγω μας δινουν αλλη προσφορα κλπ κλπ. Δεν φταινει που εστω και ανεπαισθητα εγινε αυξηση στο παγιο τους τελευταιους μηνες μονομερως χωρις να υπαρχει καποια ενημερωση θελουν και τα ρεστα? ρε αντε γεια...

συν το πιο αθλιο ρουτερ που εχω συναντησει ποτε...στα τρια μετρα δεν πιανει τιποτα και αμα συνδεθουν δυο συσκευες χαιρετα μου τον πλατανο

Δημοσ.

μην φοβάσαι τίποτα την επόμενη φορά που θα σε πάρουν βάλε αυτό το κομμάτι να παίζει δυνατά

https://www.youtube.com/watch?v=7T4Qxv4SBNQ

και εξήγησε τους πόσο πολύ λυπάσαι που θα χωρίσετε αλλά δεν γίνεται αλλιώς γιατί έχεις βρει καινούργια αγάπη. 

Δημοσ.

4 φορές με πήρανε από την Wind για πρόσφορα,βαρέθηκα να τους ακούω,τελικά σήμερα το πρωί συνδέθηκα με τον OTE και ηρέμησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν προπληρωσες εναν μηνα.. πληρωσες τον εναν μηνα και μαζι και καποιες λιγες μερες πριν τον 1ο μηνα.π.χ. κανεις αιτηση τωρα σε οποια πηγες θα πληρωσεις απο 1η αυγουστου + αν συνδεθεις μεσα στον ιουλιο αναλογικα θα πληρωσεις καποιες μερες ιουλιου.. 

ολες οι εταιρειες και στην σταθερη και στην κινητη οταν ζητας διακοπη θελουν 30 ή 40 μερες. αν ομως κανεις μεταφορα γραμμης-φορητοτητα δεν χρεωνεσε/περιμενεις τις 30-40μερες.

τωρα που θα αλλαξει provider ισως να πληρωσεις κανα 15-20ε τελος αποσυνδεσης+ χρεωση για μεταφορα γραμμης στον νεο provider κανα 30ε?...

Ολες οι εταιρεις εχουν βαλει τις ιδιες μλκς...και θα συνεχισουν να το κανουν...καθε λιγους μηνες ερχονται αλλαγες και λενε π.χ.

<<

Δυνάμει των ανωτέρω αυξήσεων οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής), μέχρι την έναρξη ισχύος των ανωτέρω αλλαγών.

Περισσότερες πληροφορίες στο v>>

Επεξ/σία από kage
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...