xpapias Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μια που το αλλο θεμα (περι παιξιματος) εκλεισε. Ψαχνω για αγοραστο τζατζικι. Τα περισσότερα ειναι νοστιμα αλλα ολα δινουν μια εντυπωση συντηρητικων. Πρεπει να εχω δοκιμασει Hellmans, 365, με επιφυλαξη γιατι παει καιρος. Εχετε να προτεινετε καμια μαρκα που να φερνει πιο κοντα στο σπιτικο;
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 σε σπιτικο φέρνουν μονο αυτα που το αγγουρι είναι τριμμένο και οχι σε κομματια με μπολικο σκορδο. Δοκιμασε να φτιαξεις μονος σου τιποτα δεν ειναι.. 1
xpapias Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μωρε το ξερω οτι δεν ειναι τιποτα. Εχω φτιαξει πολλες φορες. Αλλα για καποιο λογο, το σκορδο μυριζει πιο πολυ και επισης ενοχλει στο στομαχι. Επισης μετα απο 6-8 ωρες βγαζει "νερουλιλα". Και δεν ειναι ετοιμο (θυμιζει επιχειρημα του στυλ "γιατι εχει αθηναϊκές πινακιδες").
Geosim79 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μωρε το ξερω οτι δεν ειναι τιποτα. Εχω φτιαξει πολλες φορες. Αλλα για καποιο λογο, το σκορδο μυριζει πιο πολυ και επισης ενοχλει στο στομαχι. Επισης μετα απο 6-8 ωρες βγαζει "νερουλιλα". για να αποφύγεις την σκορδίλα και να είναι ελαφρύ για το στομάχι αφαίρεσε την πράσινη φύτρα που έχει η σκελίδα...εναλλακτικά δοκίμασε να φτιάξεις πάστα σκόρδου (βράσε 6-7 σκελίδες να μαλακώσουν και μετά στο multi με ελαιόλαδο) για την αποφυγή ''νερουλίλας'' θέλει να στραγγίξεις το αγγούρι παρά πολύ καλά...αφού το τρίψεις δοκίμασε να το αφήσεις πάνω σε χαρτί κουζίνας για κάνα 10λεπτο....και τέλος φρέσκος χυμός λεμονιού,ελαιόλαδο και ψιλοκομμένος άνηθος/μάραθο θα απογειώσουν την γεύση 8
katergaris79 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Για τη "νερουλίλα" αφαίρεσε το κέντρο του αγγουριού, αυτό με τους σπόρους, και τρίψε το υπόλοιπο. Αλάτισε το, άφησε το στο σουρωτό κάνα 10λεπτο και μετά στράγγιξε το πολύ καλά με τα χέρια σου. 7
Menelaos83 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εγω απο ετοιμα δεν μπορω να φασω τζατζικι με τιποτα. Δοκιμασε επισης αντι για αγγουρι να βαλεις καροτο η μισο μισο.Το ειδα σε μαγαζι και ηταν φοβερο.Ετσι σπας και την νερουλιλα και δινει και μια διαφορετικη γευση.Για το σκορδο τωρα απλα μειωσε την αναλογια δεν ειναι δυσκολο. 3
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Από έτοιμα βρίσκω αξιοπρεπή το 3π και του Πιτένη. Γενικά, με λίγο λαδάκι και λίγο άνηθο βελτιώνονται
Ison_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Το κακό με τα έτοιμα είναι ότι είναι λίγα σε ποσότητα. Αν δε φτιάξεις ένα κουβά τζατζίκι να το τρως χωρίς έλεος...
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Το κακό με τα έτοιμα είναι ότι είναι λίγα σε ποσότητα. Αν δε φτιάξεις ένα κουβά τζατζίκι να το τρως χωρίς έλεος... Υπάρχουν και επαγγελματικές συσκευασίες! 2
xpapias Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Θα δοκιμασω τα 2 παραπανω. Δεν ηξερα καν οτι υπηρχαν. 1
TheAccountant Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δοκιμασε επισης αντι για αγγουρι να βαλεις καροτο η μισο μισο. Το ειδα σε μαγαζι και ηταν φοβερο.Ετσι σπας και την νερουλιλα και δινει και μια διαφορετικη γευση. Ο ανθρωπος προφανως ειναι άσχετος (για να μην πω κατι βαρύτερο) και ακατάλληλος για να υπάρχει σε κουζίνα, αν αυτό το πράγμα το σερβίρει για ΤΖΑΤΖΙΚΙ. 3
theoritikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αν βρείτε τζατζίκι από ΒΙΟΣΑΛ δοκίμασε το. Είναι κοντά στην γεύση που θέλεις 1
Muchacho Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Και εγω εχω φαει τζατζικι με καροτο και οντως ηταν γευστικο.
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ο ανθρωπος προφανως ειναι άσχετος (για να μην πω κατι βαρύτερο) και ακατάλληλος για να υπάρχει σε κουζίνα, αν αυτό το πράγμα το σερβίρει για ΤΖΑΤΖΙΚΙ. Γκουρμέ τζατζίκι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα