Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια που το αλλο θεμα (περι παιξιματος) εκλεισε.

 

Ψαχνω για αγοραστο τζατζικι. Τα περισσότερα ειναι νοστιμα αλλα ολα δινουν μια εντυπωση συντηρητικων.

 

Πρεπει να εχω δοκιμασει Hellmans, 365, με επιφυλαξη γιατι παει καιρος.

 

Εχετε να προτεινετε καμια μαρκα που να φερνει πιο κοντα στο σπιτικο;

  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε σπιτικο φέρνουν μονο αυτα που το αγγουρι είναι τριμμένο και οχι σε κομματια με μπολικο σκορδο.

 

Δοκιμασε να φτιαξεις μονος σου τιποτα δεν ειναι..

  • Like 1
Δημοσ.

Μωρε το ξερω οτι δεν ειναι τιποτα. Εχω φτιαξει πολλες φορες. Αλλα για καποιο λογο, το σκορδο μυριζει πιο πολυ και επισης ενοχλει στο στομαχι. Επισης μετα απο 6-8 ωρες βγαζει "νερουλιλα".

 

Και δεν ειναι ετοιμο (θυμιζει επιχειρημα του στυλ "γιατι εχει αθηναϊκές πινακιδες").

Δημοσ.

Μωρε το ξερω οτι δεν ειναι τιποτα. Εχω φτιαξει πολλες φορες. Αλλα για καποιο λογο, το σκορδο μυριζει πιο πολυ και επισης ενοχλει στο στομαχι. Επισης μετα απο 6-8 ωρες βγαζει "νερουλιλα".

 

 

για να αποφύγεις την σκορδίλα και να είναι ελαφρύ για το στομάχι αφαίρεσε την πράσινη φύτρα που έχει η σκελίδα...εναλλακτικά δοκίμασε να φτιάξεις πάστα σκόρδου (βράσε 6-7 σκελίδες να μαλακώσουν και μετά στο multi με ελαιόλαδο)

για την αποφυγή ''νερουλίλας'' θέλει να στραγγίξεις το αγγούρι παρά πολύ καλά...αφού το τρίψεις δοκίμασε να το αφήσεις πάνω σε χαρτί κουζίνας για κάνα 10λεπτο....και τέλος φρέσκος χυμός λεμονιού,ελαιόλαδο και ψιλοκομμένος άνηθος/μάραθο θα απογειώσουν την γεύση:-)

  • Like 8
Δημοσ.

Για τη "νερουλίλα" αφαίρεσε το κέντρο του αγγουριού, αυτό με τους σπόρους, και τρίψε το υπόλοιπο. Αλάτισε το, άφησε το στο σουρωτό κάνα 10λεπτο και μετά στράγγιξε το πολύ καλά με τα χέρια σου.

  • Like 7
Δημοσ.

Εγω απο ετοιμα δεν μπορω να φασω τζατζικι με τιποτα.

Δοκιμασε επισης αντι για αγγουρι να βαλεις καροτο η μισο μισο.Το ειδα σε μαγαζι και ηταν φοβερο.Ετσι σπας και την νερουλιλα και δινει και μια διαφορετικη γευση.Για το σκορδο τωρα απλα μειωσε την αναλογια δεν ειναι δυσκολο.

  • Like 3
Δημοσ.

Από έτοιμα βρίσκω αξιοπρεπή το 3π και του Πιτένη.

 

Γενικά, με λίγο λαδάκι και λίγο άνηθο βελτιώνονται :)

Δημοσ.

Το κακό με τα έτοιμα είναι ότι είναι λίγα σε ποσότητα. Αν δε φτιάξεις ένα κουβά τζατζίκι να το τρως χωρίς έλεος...

Δημοσ.

Το κακό με τα έτοιμα είναι ότι είναι λίγα σε ποσότητα. Αν δε φτιάξεις ένα κουβά τζατζίκι να το τρως χωρίς έλεος...

Υπάρχουν και επαγγελματικές συσκευασίες!

  • Like 2
Δημοσ.

Δοκιμασε επισης αντι για αγγουρι να βαλεις καροτο η μισο μισο. Το ειδα σε μαγαζι και ηταν φοβερο.Ετσι σπας και την νερουλιλα και δινει και μια διαφορετικη γευση.

 

Ο ανθρωπος προφανως ειναι άσχετος (για να μην πω κατι βαρύτερο) και ακατάλληλος για να υπάρχει σε κουζίνα, αν αυτό το πράγμα το σερβίρει για ΤΖΑΤΖΙΚΙ.

  • Like 3
Δημοσ.

Ο ανθρωπος προφανως ειναι άσχετος (για να μην πω κατι βαρύτερο) και ακατάλληλος για να υπάρχει σε κουζίνα, αν αυτό το πράγμα το σερβίρει για ΤΖΑΤΖΙΚΙ.

Γκουρμέ τζατζίκι :P

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...