Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έξαρση παρατηρείται με το Pokemon Go και στην Ελλάδα. Μου φαίνεται περίεργο το κράξιμο που χει φάει από τύπους οι οποίοι κατηγορούν όσους παίζουν και τους κατονομάζουν αργοσχολοΰς και ζόμπι με σχόλια τύπου '' αυτά τα πράγματα θα ψηφίζουν έλεος κατάντια ''. Τι τον ενδιαφέρει τον άλλο πως επιλέγει να ξοδέψει το χρόνο του ο καθένας τόσο κομπλεξ γιατί; Δεν παίζω προσωπικά αλλά μου κανε μεγάλη εντύπωση .

Δημοσ.

Τι τον ενδιαφέρει τον άλλο πως επιλέγει να ξοδέψει το χρόνο του ο καθένας τόσο κομπλεξ γιατί;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου. Οι αξιόλογοι απαιτούν προσπάθεια.

• Like 17
Δημοσ.

Το είπες μόνος σου. 

Μπορείς να ξοδέψεις τον χρόνο σου.

ή

Μπορείς να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείς να ξοδέψεις τον χρόνο σου.

ή

Μπορείς να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου.

Seriously?

Delete your account αν είναι.

• Like 7
Δημοσ.

Και εμένα με ανησυχούν ορισμένα μηνύματα που βλέπω στα σότσιαλ μέντια. Μερικοί τύποι φαίνεται λες και είναι έτοιμοι να πάρουν στο κυνήγι όσους παίζουν πόκεμον γκο. Βασικά πιστεύω ότι δε θα αργήσουν να σημειωθούν βιαιοπραγίες ή τραμπουκισμοί εναντίον παιχτών (πιτσιρικάδων mainly).

• Like 1
Δημοσ.

Seriously?

Delete your account αν είναι.

δεν απαντούσα σε σένα μωρέ.

cluster-fly.jpg

*παντως, το ινσο ακαου μου, μού δίνει άπειρο χρόνο για ξόδεμα (κυρίως)

Δημοσ.

Εγώ πάλι πραγματικά δίνω άπειρα Respect στους Developer που βρήκαν τρόπο επιτέλους να βγάλουν τα παιδιά από το σπίτι και τον υπολογιστή.

Όσοι κράζουν απλά δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν.

• Like 6
Δημοσ.

βασικα, η γελοιογραφία το λέει καλυτερα. Το να βγεις απο το σπίτι με το κινητο στο χερι δώρον αδωρο. Βεβαια, παιζει και socialize, ok :P

C0E17.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Καλημέρα έξαρση παρατηρείται με το Pokemon Go και στην Ελλάδα. Μου φαίνεται περίεργο το κράξιμο που χει φάει από τύπους οι οποίοι κατηγορούν όσους παίζουν και τους κατονομάζουν αργοσχολοΰς και ζόμπι με σχόλια τύπου '' αυτά τα πράγματα θα ψηφίζουν έλεος κατάντια ''. Τι τον ενδιαφέρει τον άλλο πως επιλέγει να ξοδέψει το χρόνο του ο καθένας τόσο κομπλεξ γιατί; Δεν παίζω προσωπικά αλλά μου κανε μεγάλη εντύπωση .

Δεν θα σου πω μην παίζεις το παιχνίδι ούτε θα πω κάτι κακό για όσους παίζουν.

Εμένα γενικά όποιος μου αναφέρει κάτι του λέω οτι δεν ασχολούμαι με αυτά πλέον ας κάνει ο καθένας αυτό που νομίζει.

Δημοσ.

Ημουν φαν και τον Pokemon και τον Digimon τωρα ασχολουμε πιο πολυ με το Yugioh, το θεμα ειναι οτι εχει ξεφυγει και ολοι το παιζουν επειδη ειναι μοδα και αυτο ειναι το πο σπαστικο ασε τα σπαρμινγκ στα σοσιαλ με θεμματα για το ποκεμον, τοσα χρονια υπαρχουν παιχνιδαρες Pokemon στα συστηματα της Nintendo δεν ειδα τετοιο χαμο.

Και εμένα με ανησυχούν ορισμένα μηνύματα που βλέπω στα σότσιαλ μέντια. Μερικοί τύποι φαίνεται λες και είναι έτοιμοι να πάρουν στο κυνήγι όσους παίζουν πόκεμον γκο. Βασικά πιστεύω ότι δε θα αργήσουν να σημειωθούν βιαιοπραγίες ή τραμπουκισμοί εναντίον παιχτών (πιτσιρικάδων mainly).

εχει ηδη γινει ειχαν κανει ενεδρα σε εναν παικτη 

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/pokemon-go-o-prwtos-thanatos-einai-gegonos-esthsan-enedra-se-18xrono.4179073.html

• Like 1
Δημοσ.

μοδα ειναι θα περασει, ποιο πολυ με ενοχλει που τοσα χρονια δεν ασχολειται κανεις αλλα τωρα μεχρι και αρθρο διαβασα πως ο αντιχριστος μπαινει στα σπιτια μας λογω ποκεμον go. και εαν οι παικτες ειναι πχ πυροβολημενοι αυτοι με τετοιες ιδεες τι ειναι?

Δημοσ.

Μια ευχάριστη ασχολία:

θα βάλουμε και βίντεο με το μεγαλοπόδαρο ? αν είναι έχω βρει μερικά πολύ αληθινά 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...