Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βασικα στο pοkemon go τι κανεις ακριβως;Πιανεις μερικα ποκεμον κι αυτο ηταν;

Θα είναι τίποτε αλλο μάλλον αποκλείεται να είναι μόνο αυτό.

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα δεν έχω με το Pokemon GO και αυτούς που παίζουν.

Άλλος ρίχνει 2000 ώρες στο Battlefield, άλλος στο Fruit Ninja, άλλος στο LoL. Έτσι ήταν πάντα τα παιχνίδια και έτσι θα είναι.

Όσο για το μόδα είναι, θα περάσει, δε νομίζω.

Είναι το πρώτο παιχνίδι Augmented Reality τέτοιου μεγέθους και σίγουρα πολλά studios που γλυκάθηκαν από την επιτυχία του ετοιμάζουν τα δικά τους.

Το πρόβλημα θα υπάρξει όταν θα κυκλοφορήσουν αντίστοιχα παιχνίδια που θα ισχύει το "όποιος προλάβει πρώτος" και που ίσως να έχουν και καλύτερα rewards (ακόμα και δωράκια ή ψευτοχρηματικά βραβεία κτλ).

Εκεί θα δούμε πολλά λυπηρά πράγματα (βρωμόξυλα, σκοτωμούς κ.ά.)

• Like 5
Δημοσ.

. Τι τον ενδιαφέρει τον άλλο πως επιλέγει να ξοδέψει το χρόνο του ο καθένας τόσο κομπλεξ γιατί; Δεν παίζω προσωπικά αλλά μου κανε μεγάλη εντύπωση .

Υπάρχει αυτός που θα πει δεν μου αρέσει , είναι βλακεία και αυτός που θα πει "ου ηλίθιοι , παίζουν pokemon 

Τέτοιοι άνθρωποι είναι γέροι ή είναι γέροι στο μυαλό κ προσωπικά τους λυπάμαι , όποιος χαλάει χρόνο για να ασχοληθεί με το τι κάνει ο άλλος , προφανώς δεν έχει με τι να ασχοληθεί και όσο νάνε κάτι τέτοιο είναι για λύπηση , το βλέπω στην γιαγιά μου που είναι 90 , δεν έχει με τι να ασχοληθεί και βγάζει hate για οτιδήποτε κάνουν οι άλλοι που δεν της αρέσει ή δεν μπορεί να κάνει αλλα εντάξει αυτή πάει για τάφο , οι άλλοι θα μας τα πρήζουν για πολύ ακόμα 

• Like 5
Δημοσ.

Μια ευχάριστη ασχολία:

Mα το @ τον οδηγό είχε 5 ώρες που κυνηγούσε το gyarados και ο μαλάκας βιαζόταν με το κωλαμαξό του;

Δημοσ.

Καλά να κόψει την κόκα ο πρεζακιας πρώτα π θέλει και πόκεμον.

Εμένα αν μ είχε πετάξει πάνω στο αμάξι κάτι ή έκανε έτσι σαν υστερικη γκομενα θα είχα κατεβει και θα του είχα γαμησει ότι είχε.

Αν και δεν νομίζω να είναι αληθινό το βίντεο.δεν παίζει να υπάρχει τοσοοο μαλακας μες την μέση του δρόμου και να ζητάει και τα ρέστα!

• Like 1
Δημοσ.

Το παραπάνω βίντεο από όσο διάβασα είναι fake και το τράβηξαν για πλάκα όπως παραδέχτηκε ο ίδιος.

Πέρα από αυτό βλέπω ότι το κράξιμο προς το παιχνίδι-εφαρμογή δεν έρχεται από "γερόντια" αλλά από νεαρές κορασίδες (κυρίως της νύχτας) οι οποίες επειδή δεν μονοπωλούν την προσοχή με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τα beachoμπαρά βγάζουν χολή.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά να κόψει την κόκα ο πρεζακιας πρώτα π θέλει και πόκεμον.

Απλα το πατας και προχωρας.......και το ποκεμον και αυτο. ;)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το πιο εκνευριστικό είναι αυτό:

eJptwF7.png

Και το ingress έχει πάρα πολύ μεγάλη απήχηση, αλλά είναι σαφώς πιο περίπλοκο παιχνίδι οπότε και όχι προσιτό σε όλες τις ηλικίες.
Δημοσ.

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι σταυροφόροι κατά του pokemon go και μπάτσοι του ελεύθερου χρόνου σου είναι αποτυχημένοι αμόρφωτοι μεσήλικες που κράζουν τα πάντα από το πρωί ως το βράδυ, τους φταίνε πάντα οι άλλοι και πιστεύουν ότι ο κόσμος κάτι τους χρωστάει.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...