Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κατεβασα απο περιέργεια να δω τι ειναι αυτο που ολοι μιλάνε τις τελευταίες μερες , προσωπική μου αποψη βαρετο και ανουσιο 

πιο πολυ για τον χαβαλε νομίζω τριγυρνάνε στους δρομους  :-D

Δεν νομιζω οτι οι σοβαροι  gamers θα ασχοληθούν ποτε  

• Like 1
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το παραπάνω βίντεο από όσο διάβασα είναι fake και το τράβηξαν για πλάκα όπως παραδέχτηκε ο ίδιος.

Πέρα από αυτό βλέπω ότι το κράξιμο προς το παιχνίδι-εφαρμογή δεν έρχεται από "γερόντια" αλλά από νεαρές κορασίδες (κυρίως της νύχτας) οι οποίες επειδή δεν μονοπωλούν την προσοχή με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τα beachoμπαρά βγάζουν χολή.

Αυτό ακριβώς, σταμάτησαν να τις δίνουν σημασία τώρα καλοκαιράκι που τα έχουν πετάξει όλα έξω και ασχολούνται με το pokemon και βλέπουν όχι μόνο τους "nerdουλες" να ασχολούνται, αλλά και τα μανάρια που γουστάρουν και ξενερώνουν.

Όταν όλοι έπαιζαν candy crush και angry birds δεν τους πείραζε γιατί έπαιζαν και οι γκόμενες. Ξιδάκι σε όλους αν δεν τους αρέσει, να παίζετε ελεύθερα παίδες και μην σας νοιάζει τι λέει ο κάθε hater.

Χώρια τους ανόητους που ρίχνουν hate απλά και μόνο γιατί "δεν είναι πρόβατα που ακολουθούν το mainstream". 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το κατεβασα απο περιέργεια να δω τι ειναι αυτο που ολοι μιλάνε τις τελευταίες μερες , προσωπική μου αποψη βαρετο και ανουσιο

πιο πολυ για τον χαβαλε νομίζω τριγυρνάνε στους δρομους :-D

Δεν νομιζω οτι οι σοβαροι gamers θα ασχοληθούν ποτε

Μια χαρά ασχολούμαστε :S

Δημοσ.

δεν απαντούσα σε σένα μωρέ.

Και γω δεν ήμουν σίγουρος αν απαντούσες σε μένα, αλλά το άφησα γιατί και εκ μέρους άλλων να μιλούσες ισχύει η απάντηση -- απλά χωρίς να απεθύνεται προσωπικά σε σένα.  ;)

Θα βγάλει π.χ. pokemon hate o καραγκιόζης και μετά θα ανοίξει τηλεόραση να δει... ο,τι πάιζει η τηλεόραση, δεν ξέρω really. Ή θα πάει σινεμά, ή οτιδήποτε.

BTW δεν παίζω, έχω ήδη δυο πόκεμον να κυνηγάω όλη μέρα  :D, απλά το εγκατέστησα και λίγο fucking around μερικές φορές όταν κάνω διάλειμμα ή γυρνώντας από τη δουλειά κλπ.

Όσο για το μόδα είναι, θα περάσει, δε νομίζω.

Είναι το πρώτο παιχνίδι Augmented Reality τέτοιου μεγέθους και σίγουρα πολλά studios που γλυκάθηκαν από την επιτυχία του ετοιμάζουν τα δικά τους.

Ακριβώς, και το πάω ακόμα παραπέρα.

Είναι ο προάγγελος του πώς θα γίνεται (ένα μέρος του) gaming στο μέλλον, όπως το τηλέφωνο και η τηλεόραση κλπ κλπ ήταν ο προάγγελος πολλών πραγμάτων που σήμερα θεωρούμε δεδομένα.

Δεν αρνούμαι ότι είναι πιθανό στην πορεία προς το μέλλον να γίνουν ευτράπελα ή και δυσάρεστα πράγματα πριν συνειδητοποιήσουμε σαν κοινωνίες τι θέματα προκύπτουν και πώς να βάλουμε κανόνες γι' αυτά. Και από την άλλη δε μπορώ να αγνοήσω την προφανή ψυχολογική συνιστώσα "kids these days" κλπ που de facto είναι μέρος οποιασδήποτε κοινωνίας. Αλλά μου φαίνεται fail της υποτιθέμενης ανθρώπινης νοημοσύνης να μη καταλαβαίνει κάποιος, είτε του αρέσει είτε όχι, πως στο μέλλον αυτά ακριβώς θα κάνουν όλοι.

εχει ξεφυγει και ολοι το παιζουν επειδη ειναι μοδα και αυτο ειναι το πο σπαστικο ασε τα σπαρμινγκ στα σοσιαλ

Θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο για τη μουσική που ακούει ο γείτονας. Όταν είσαι έτοιμος να πεις κάτι τέτοιο είναι η στιγμή που πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις άδικο γιατί μπορεί να το πει οποιοσδήποτε για οτιδήποτε και δε μας πέφτει λόγος.

Δημοσ.

Ακριβώς, και το πάω ακόμα παραπέρα.

Είναι ο προάγγελος του πώς θα γίνεται (ένα μέρος του) gaming στο μέλλον, όπως το τηλέφωνο και η τηλεόραση κλπ κλπ ήταν ο προάγγελος πολλών πραγμάτων που σήμερα θεωρούμε δεδομένα.

Δεν αρνούμαι ότι είναι πιθανό στην πορεία προς το μέλλον να γίνουν ευτράπελα ή και δυσάρεστα πράγματα πριν συνειδητοποιήσουμε σαν κοινωνίες τι θέματα προκύπτουν και πώς να βάλουμε κανόνες γι' αυτά. Και από την άλλη δε μπορώ να αγνοήσω την προφανή ψυχολογική συνιστώσα "kids these days" κλπ που de facto είναι μέρος οποιασδήποτε κοινωνίας. Αλλά μου φαίνεται fail της υποτιθέμενης ανθρώπινης νοημοσύνης να μη καταλαβαίνει κάποιος, είτε του αρέσει είτε όχι, πως στο μέλλον αυτά ακριβώς θα κάνουν όλοι.

Δημοσ.

Θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο για τη μουσική που ακούει ο γείτονας. Όταν είσαι έτοιμος να πεις κάτι τέτοιο είναι η στιγμή που πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις άδικο γιατί μπορεί να το πει οποιοσδήποτε για οτιδήποτε και δε μας πέφτει λόγος.

αν ο γειτωνας ακουει μες στο club κανω dub σιγουρα θα φαει κραξιμο :P

• Like 2
Δημοσ.

αν ο γειτωνας ακουει μες στο club κανω dub σιγουρα θα φαει κραξιμο :P

Ήμαρτον. Την σκότωσες την κομματάρα.

"Μεθυσμένος μπαίνω στο κλάμπ. DAB" λένε οι στίχοι. Αν τους αλλάζεις, λογικό είναι να μην αρέσει.

:P

• Like 1
Δημοσ.

Σκεψου να ελεγε για κανενα Entei η κανενα Lugia τι θα γινοταν :P

"Μεθυσμένος μπαίνω στο κλάμπ. DAB" λένε οι στίχοι. Αν τους αλλάζεις, λογικό είναι να μην αρέσει.

Σορρυ εκανα ιεροσυλία χαχαχα 

Δημοσ.

Δεν το ήξερα. Ήμουν ευτυχισμένος. Γιατί έπρεπε να το κάνεις αυτό;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν το ήξερα. Ήμουν ευτυχισμένος. Γιατί έπρεπε να το κάνεις αυτό;

Ααα σε βρίσκω ανενημέρωτο. Ο SNIK ταράζει εδώ και χρόνια τη ραπ σκηνή (ή ό,τι είναι αυτό τέλος πάντων).

Δημοσ.

Καλά πως επιτρέπουν τραγούδια σαν κι αυτά και παιχνίδια όπως το Pokemon go? :P

Ο SNIK

Είναι σπάνιο Pokemon αυτό?

• Moderators
Δημοσ.

Είναι σπάνιο Pokemon αυτό?

Όχι, είναι πγοιοτική μουσική για όταν κυνηγάς πόκεμον.

• Like 1
Δημοσ.

Τα ποκεμον να μην τα θίξουμε αλλά τον σνικαρο ελεύθερα.

Η όλα ή τίποτα.

Ημίμετρα δεν χωράνε στην σαπίλα.

Υγρό πυρ

Έτσι όπως το κάνει ο συνονόματος.

Δημοσ.

Ααα σε βρίσκω ανενημέρωτο. Ο SNIK ταράζει εδώ και χρόνια τη ραπ σκηνή (ή ό,τι είναι αυτό τέλος πάντων).

Thank you. And fuck you.  :-D

Τα ποκεμον να μην τα θίξουμε αλλά τον σνικαρο ελεύθερα.

Δεν υπάρχει πρόβλημα να θίξουμε τα ίδια τα pokemon.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...