Kenny McCormick Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Πάντως εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα πόκεμον, αρκεί βέβαια να μην προκαλούν. Εχω φίλους πόκεμον. 3
panos2171 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Είναι το πρώτο παιχνίδι Augmented Reality τέτοιου μεγέθους και σίγουρα πολλά studios που γλυκάθηκαν από την επιτυχία του ετοιμάζουν τα δικά τους. Μη βγει κανένα Need For Speed GO μόνο...
Donalhioy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 δεν κατηγορω οποιον παιζει ποκεμον... αλλα οταν εισαι ολοκληρο γαιδουρι 25-30 χρονων και κανεις βολτες να βρεις ποκεμον οταν οι αλλοι σε περιμενουν σαν μακες, ή οταν μας τα εχεις κανει τσουρεκια που σε 3 ωρες στην παραλια μιλας 4 ωρες για ποκεμον και το πικατσου που εχασες. δεν λεμε παιξε... αλλα μην κανεις σαν το 11χρονο... η συμπεριφορα ειναι αυτη που τρωει κραξιμο, ποιος χεστηκε για το παιχνιδι? 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 ΔΗΑΔΟΣΤΑΙ http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/07/pokemon-go_23.html 1
livefreeordie Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Γιατι ειναι κομπλεξικοι Παντως ενω εχω ακομη κολλημα με τα ποκεμον και τα παιζω ολα στο nintendo,δε με ενθουσιασε και πολυ αυτο. Νομιζω πως απευθυνεται πιο πολυ σε πιτσιρικια. Πρεπει ολη μερα να εισαι στον δρομο,δεν υπαρχει καν καποιο daily bonus για pokeball πχ κτλ ,ακομη κι αυτες πρεπει να τις βρεις. Κατανταει λιγο βαρετο,δεν εχουμε ολοι την ορεξη να ειμαστε ολη μερα στο δρομο για τα ποκεμον. Ενταξει να πρεπει να βγεις για να τα πιασεις αλλα να πρεπει να βρεις και pokeballs; E ελεος Αλλιως πρεπει να πληρωνεις (δε θα το εκανα ποτε προσωπικα,ασκοπο εντελως) Ελπιζω να το εξελιξουν λιγο και να διορθωσουν και καποια πραγματα,οπως να μπορεις να κανεις πχ μαχες με αλλους στο δρομο. κατα τ'αλλα το βρισκω μια χαρα παιχνιδι κι οποιος το κραζει ειναι κομπλεξικος τερμα και δεν εχει με τιποτα καλυτερο να ασχοληθει προφανως.
revolver1990 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Τσαριζαρντ να βρώ και όλοι οι άλλοι να παν να ... 3:13 Ακόμα και fake να είναι, είναι τουλάχιστον αστείο. We deserve ww3.
Ghost_Rider Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 δεν κατηγορω οποιον παιζει ποκεμον... αλλα οταν εισαι ολοκληρο γαιδουρι 25-30 χρονων και κανεις βολτες να βρεις ποκεμον οταν οι αλλοι σε περιμενουν σαν μακες, ή οταν μας τα εχεις κανει τσουρεκια που σε 3 ωρες στην παραλια μιλας 4 ωρες για ποκεμον και το πικατσου που εχασες. δεν λεμε παιξε... αλλα μην κανεις σαν το 11χρονο... η συμπεριφορα ειναι αυτη που τρωει κραξιμο, ποιος χεστηκε για το παιχνιδι? και εχω κατι γνωστους που υποτιθεται πως μεχρι προτινως εψαχναν κοπελα και τωρα τη μιση τους μερα τη βγαζουν σε αυτο το εκτρωματικο παιχνιδι
Captn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 πριν λίγες μέρες είχα γράψει ότι με ανησυχεί το γεγονός ότι η εικονική πραγματικότητα κερδίζει έδαφος και μπαίνει όλο και περισσότερο στην πραγματική πραγματικότητα και μου λέγατε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε .. άντε τώρα,κυνηγήστε ποκεμον, ολόκληροι άντρες
zeniath Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Σωστά, καθήστε σπίτι και παίξτε LoL καλύτερα είναι από το να βγεις βόλτα, να μιλήσεις με πόσο κόσμο και να περπατήσεις πόσα χιλιόμετρα. Αν είναι δυνατόν, άκου κει παίζετε games ΚΑΙ βγαίνετε από το σπίτι. Όχι! Ζήτω οι παλιές καλές εποχές των MMO που καθόμασταν σπίτι επί βδομάδες και κάναμε raids και παίρναμε 30 κιλά από το καθισιό. Haterz gonna hate. Ξιδάκι στους δήθεν
thomasG4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Όλα με μέτρο. Τι λες ρε Gtr34 και εσύ τώρα; Ή θα τρέχουμε σαν τους τρελούς για να πιάσουμε τον Dragonite ή θα μισούμε με πάθος το παιχνίδι και θα κοροϊδεύουμε τους no-lifers που παίζουν pokemon στα 30 τους. Μέτρο ≠ Έλληνας Μια ζωή του ύψους ή τους βάθους αυτή η χώρα. 2
Captn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 θα πρότεινες σε κάποιον να καπνίζει με μέτρο ή να κόψει το κάπνισμα?
thomasG4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 θα πρότεινες σε κάποιον να καπνίζει με μέτρο ή να κόψει το κάπνισμα? Ναι γιατί η χρήση του Pokemon Go προκαλεί αποδεδειγμένα καρκίνο... no comments Εδώ πάει το συγκεκριμένο βίντεο: 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 θα πρότεινες σε κάποιον να καπνίζει με μέτρο ή να κόψει το κάπνισμα? Επειδή το να παίζεις ένα παιχνίδι είναι το ίδιο με το να καπνίζεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις