Captn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Έχει και πάρα έχει σχέση, και εξηγώ.. Πως θα βγει ο παίχτης να κυνηγήσει Πόκεμον αν είναι καπνιστής,με τι αντοχές? Ο άλλος ο παίχτης που δεν καπνίζει δεν έχει ξεκάθαρο αβαντάζ? Τα αυτονόητα θα λέμε εδώ.. δεν περίμενα να καταλάβεις κάτι περισσότερο εσύ
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 δεν περίμενα να καταλάβεις κάτι περισσότερο εσύΟύτε εγώ περίμενα χα καταλάβεις ότι σε παίρνω στο ψιλό όπως σε παίρνουν και καμιά δεκαριά ακόμη συνφουρητες με το γέλιο που μας προσφέρεις. 1
Captn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ούτε εγώ περίμενα χα καταλάβεις ότι σε παίρνω στο ψιλό όπως σου κάνουν και οι τελευταίοι 5/6 συνφουρητες με το γέλιο που μας προσφέρεις. μιας και πιάσαμε τα αρχαία γελα ο μωροσ καν τι μη γελοιον ει
defacer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 ok θα κάνω κάτι για πρώτη φορά στο διάστημα που είμαι μέλος,δε θα απαντήσω ευθέως όπως επιβάλλει η κοινή λογική και η στοιχειώδης ευγένεια, και θα σου πω να κοιτάξεις λιγάκι τα τελευταία 4-5 μνμ μου,όπου το αναφέρω τον λόγο Τα τελευταία 4-5 μηνύματά σου τα διάβασα αλλά δυστυχώς μου φαίνονται σα σπουδή πάνω στην ανάπτυξη λογικών κενών, όπως σου έχουν επισημάνει κι άλλοι. Ήδη το πρώτο από τα μηνύματά σου "κυνηγήστε pokemon ολόκληροι άντρες" μας προϊδεάζει για το επίπεδο της επιχειρηματολογίας που θα ακολουθήσει. Μερικές φορές όταν δε βλέπει κανείς τη λογική σ' αυτά που λες το πρόβλημα δεν είναι δικό του.
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 μιας και πιάσαμε τα αρχαία γελα ο μωροσ καν τι μη γελοιον ει Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει… επισης ο μωροσ που γελαει μαζι σου δεν ειναι ενας αλλα 10 Άντε πες μας και άλλα για το κάπνισμα..
Captn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει… επιμένεις βλέπω Τα τελευταία 4-5 μηνύματά σου τα διάβασα αλλά δυστυχώς μου φαίνονται σα σπουδή πάνω στην ανάπτυξη λογικών κενών, όπως σου έχουν επισημάνει κι άλλοι. Ήδη το πρώτο από τα μηνύματά σου "κυνηγήστε pokemon ολόκληροι άντρες" μας προϊδεάζει για το επίπεδο της επιχειρηματολογίας που θα ακολουθήσει. Μερικές φορές όταν δε βλέπει κανείς τη λογική σ' αυτά που λες το πρόβλημα δεν είναι δικό του. μέτρησες πόσες φορές εξήγησα γτ ανέφερα το παράδειγμα για το κάπνισμα? πες λίγο τον αριθμό
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 επιμένεις βλέπω Είσαι αλλού για αλλού παίχτη κοίταξε το Εσύ επιμένεις στο πέσιμο που σου έχουν κάνει 10 άτομα εδώ να τους πεις που κολλάει η μαλακία που είπες με το κάπνισμα. Εγώ απλά γελάω μαζί σου
defacer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 πες λίγο τον αριθμό Μηδέν. Είναι το μέγεθος της επιθυμίας μου να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση. 1
Captn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Είσαι αλλού για αλλού παίχτη κοίταξε το Εσύ επιμένεις στο πέσιμο που σου έχουν κάνει 10 άτομα εδώ να τους πεις που κολλάει η μαλακιά που είπες με το κάπνισμα. Εγώ απλά γελάω μαζί σου μάγκα μου και 100 άτομα να ήταν δεν είναι διαγωνισμός δημοτικότητας το τι κάνεις είναι δικό σου θέμα και σου έγραψα και την απάντηση στα αρχαία Μηδέν. Είναι το μέγεθος της επιθυμίας μου να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση. μηδέν είναι η συνεισφορά σου.
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μηδέν. Είναι το μέγεθος της επιθυμίας μου να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση. Και γω μια από τα ίδια, πάω να παίξω Πόκεμον μιας και δεν καπνίζω και έχω αβαντάζ ..
Captn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Και γω μια από τα ίδια, πάω να παίξω Πόκεμον μιας και δεν καπνίζω και έχω αβαντάζ .. 3 η ώρα το μεσημέρι,Κυριακή καλοκαιριού αντρας 40 χρονων θα βγείς να κυνηγάς ποκεμον μάλιστα.
xgol Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Υπάρχουν πάντως ώριμοι/ανώριμοι μηχανισμοί άμυνας, ανώριμες συμπεριφορές, κτλ και μάλλον κάτι τέτοιο προσπαθεί να πει ο συμφορουμίτης. Προσωπικά διαφωνώ πως είναι ανώριμο το "40 χρονών άντρας να κυνηγάς πόκεμον" αν δεν εξεταστεί και το πλαίσιο στο οποίο συμβαίνει μια τέτοια συμπεριφορά.
Captn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 ανωριμο και ηλιθιο κινητρο ειναι το να χρησιμοποιει κανει το ποκεμον ως μεσο αθλησης ειπα σε καποιον που το ανεφερε και δε νομιζω να διαφωνει κανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις