Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει και πάρα έχει σχέση, και εξηγώ..

Πως θα βγει ο παίχτης να κυνηγήσει Πόκεμον αν είναι καπνιστής,με τι αντοχές? Ο άλλος ο παίχτης που δεν καπνίζει δεν έχει ξεκάθαρο αβαντάζ?

Τα αυτονόητα θα λέμε εδώ..

δεν περίμενα να καταλάβεις κάτι περισσότερο εσύ 

Δημοσ.

δεν περίμενα να καταλάβεις κάτι περισσότερο εσύ

Ούτε εγώ περίμενα χα καταλάβεις ότι σε παίρνω στο ψιλό όπως σε παίρνουν και καμιά δεκαριά ακόμη συνφουρητες

με το γέλιο που μας προσφέρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εγώ περίμενα χα καταλάβεις ότι σε παίρνω στο ψιλό όπως σου κάνουν και οι τελευταίοι 5/6 συνφουρητες

με το γέλιο που μας προσφέρεις.

μιας και πιάσαμε τα αρχαία 

γελα ο μωροσ καν τι μη γελοιον ει

Δημοσ.

ok

θα κάνω κάτι για πρώτη φορά στο διάστημα που είμαι μέλος,δε θα απαντήσω ευθέως όπως επιβάλλει η κοινή λογική και η στοιχειώδης ευγένεια,

και θα σου πω να κοιτάξεις λιγάκι τα τελευταία 4-5 μνμ μου,όπου το αναφέρω τον λόγο 

Τα τελευταία 4-5 μηνύματά σου τα διάβασα αλλά δυστυχώς μου φαίνονται σα σπουδή πάνω στην ανάπτυξη λογικών κενών, όπως σου έχουν επισημάνει κι άλλοι. Ήδη το πρώτο από τα μηνύματά σου "κυνηγήστε pokemon ολόκληροι άντρες" μας προϊδεάζει για το επίπεδο της επιχειρηματολογίας που θα ακολουθήσει.

Μερικές φορές όταν δε βλέπει κανείς τη λογική σ' αυτά που λες το πρόβλημα δεν είναι δικό του.

Δημοσ.

μιας και πιάσαμε τα αρχαία

γελα ο μωροσ καν τι μη γελοιον ει

Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει…

επισης ο μωροσ που γελαει μαζι σου δεν ειναι ενας αλλα 10

Άντε πες μας και άλλα για το κάπνισμα..

Δημοσ.

Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει…

επιμένεις βλέπω

Τα τελευταία 4-5 μηνύματά σου τα διάβασα αλλά δυστυχώς μου φαίνονται σα σπουδή πάνω στην ανάπτυξη λογικών κενών, όπως σου έχουν επισημάνει κι άλλοι. Ήδη το πρώτο από τα μηνύματά σου "κυνηγήστε pokemon ολόκληροι άντρες" μας προϊδεάζει για το επίπεδο της επιχειρηματολογίας που θα ακολουθήσει.

Μερικές φορές όταν δε βλέπει κανείς τη λογική σ' αυτά που λες το πρόβλημα δεν είναι δικό του.

μέτρησες πόσες φορές εξήγησα γτ ανέφερα το παράδειγμα για το κάπνισμα?

πες λίγο τον αριθμό

Δημοσ.

επιμένεις βλέπω

Είσαι αλλού για αλλού παίχτη κοίταξε το

Εσύ επιμένεις στο πέσιμο που σου έχουν κάνει 10 άτομα εδώ να τους πεις που κολλάει η μαλακία που είπες με το κάπνισμα. Εγώ απλά γελάω μαζί σου

Δημοσ.

πες λίγο τον αριθμό

Μηδέν. Είναι το μέγεθος της επιθυμίας μου να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση.

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι αλλού για αλλού παίχτη κοίταξε το

Εσύ επιμένεις στο πέσιμο που σου έχουν κάνει 10 άτομα εδώ να τους πεις που κολλάει η μαλακιά που είπες με το κάπνισμα. Εγώ απλά γελάω μαζί σου

μάγκα μου

και 100 άτομα να ήταν δεν είναι διαγωνισμός δημοτικότητας 

το τι κάνεις είναι δικό σου θέμα και σου έγραψα και την απάντηση στα αρχαία

μηδέν είναι η συνεισφορά σου.

Δημοσ.

Και γω μια από τα ίδια, πάω να παίξω Πόκεμον μιας και δεν καπνίζω και έχω αβαντάζ ..

Δημοσ.

Και γω μια από τα ίδια, πάω να παίξω Πόκεμον μιας και δεν καπνίζω και έχω αβαντάζ ..

3 η ώρα το μεσημέρι,Κυριακή καλοκαιριού αντρας 40 χρονων θα βγείς να κυνηγάς ποκεμον

μάλιστα.

Δημοσ.

Υπάρχουν πάντως ώριμοι/ανώριμοι μηχανισμοί άμυνας, ανώριμες συμπεριφορές, κτλ και μάλλον κάτι τέτοιο προσπαθεί να πει ο συμφορουμίτης.

Προσωπικά διαφωνώ πως είναι ανώριμο το "40 χρονών άντρας να κυνηγάς πόκεμον" αν δεν εξεταστεί και το πλαίσιο στο οποίο συμβαίνει μια τέτοια συμπεριφορά. 

Δημοσ.

ανωριμο και ηλιθιο κινητρο ειναι το να χρησιμοποιει κανει το ποκεμον ως μεσο αθλησης ειπα 

σε καποιον που το ανεφερε

και δε νομιζω να διαφωνει κανεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...