Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω διαφωνώ. Ποιος ορίζει τον "ώριμο και έξυπνο" τρόπο άθλησης?

για κίνητρο είπα

τώρα για τρόπο άθλησης .. όρεξη να χεις να διαβάζεις μελέτες

Δημοσ.

Έστω, ποιος ορίζει πως το κίνητρο που μου δίνει εμένα π.χ το άκυρο από μια γκόμενα για να γραφτώ γυμναστήριο είναι υγιές, και το κίνητρο να βρω το τάδε πόκεμον συμμετέχοντας σε ένα κυνήγι με μια παρέα, είναι ανώριιμο?

• Like 1
Δημοσ.

Έστω, ποιος ορίζει πως το κίνητρο που μου δίνει εμένα π.χ το άκυρο από μια γκόμενα για να γραφτώ γυμναστήριο είναι υγιές, και το κίνητρο να βρω το τάδε πόκεμον συμμετέχοντας σε ένα κυνήγι με μια παρέα, είναι ανώριιμο?

καλα.

Δημοσ.

3 η ώρα το μεσημέρι,Κυριακή καλοκαιριού αντρας 40 χρονων θα βγείς να κυνηγάς ποκεμον

μάλιστα.

Βασικά εγώ προσωπικά δεν ξέρω καν τι είναι το Πόκεμον, γενικότερα δεν έχω καμία επαφή με παιχνίδια στην ζωή μου πέρα από τα ηλεκτρονικά που έπαιζα στα ουφαδικα όταν ήμουν 14 χρονών!

Από τότε δεν έχω παίξει ούτε ένα παιχνίδι, η διαφορά μας είναι ότι εγώ σε αντίθεση με σένα δεν κατακρίνω κανέναν που έχει δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει και να ζήσει την ζωή του όπως εκείνος θέλει και επίσης δεν γελάνε μαζί μου όπως γελάνε μαζί σου 10 άτομα εδώ μέσα!

Όσο για την παπαρια που πέταξες με το κάπνισμα και το μέτρο θα σου πω κάτι που και παιδάκι καταλαβαίνει εσύ όμως όχι! Όταν μιλάμε για κάτι που προκαλεί βλάβη τότε φυσικά και δεν ισχύει το μέτρον άριστον, δεν μπορούμε να λέμε παίρνε πρέζα με μέτρο κτλ κτλ γι αυτό και ήταν τελείως άκυρο το παράδειγμα σου, όταν όμως μιλάμε για διασκέδαση (ναι για κάποιους διασκέδαση είναι αυτό το παιχνίδι όσο και να μην το καταλαβαίνεις εσύ) τότε μια χαρά ισχύει το μέτρον άριστον!

Τέλος η συζήτηση από μένα εσύ συνέχισε,εξάλλου είπαμε τι κάνουν ο έξυπνος ο πονηρός και ο βλάκας μην τα ξαναλέμε...

Δημοσ.

ίσως έχει τρυπά η δική σου λογική και περνάει από μέσα η απόδειξη

δλδ θα έλεγες σε κάποιον να καπνίζει άλλα με μέτρο

εγώ θα του έλεγα μην καπνίζεις καθόλου

Το κάπνισμα είναι άσχετο με το παρόν θέμα, είσαι off-topic.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος η συζήτηση από μένα εσύ συνέχισε,εξάλλου είπαμε τι κάνουν ο έξυπνος ο πονηρός και ο βλάκας μην τα ξαναλέμε...

συνεχίζεις να επιμένεις

Το κάπνισμα είναι άσχετο με το παρόν θέμα, είσαι off-topic.

το καπνισμα ηταν απλο παραδειγμα να δειτε οτι το ολα με μετρο δεν ισχυει παντου

μονο ενας το καταλαβε μεχρι τωρα και ας το εξηγησα4-5 φορες

Δημοσ.

Σε έβγαλα ατό την δύσκολη θέση γιατί με την γραμματική, το συντακτικό και το μυαλό σου ούτε σε 10 χρόνια δεν θα μπορούσες να μας εξηγήσεις τι εννοείς!

Τώρα μένει να δούμε εσύ πότε θα καταλάβεις ότι το παιχνίδι δεν έχει σχέσει με το κάπνισμα.

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει το παιχνιδάκι.

Δεν το παίζω προσωπικά, γιατί γενικά, επειδή κινούμαι με τη μηχανή στην Αθήνα, έχω χάσει κάθε όρεξη για περπάτημα (να είναι καλά ο διάδρομος στο γυμναστήριο) και είμαι και 34χρονών μαντράχαλος για να ξεφτιλίζομαι έτσι :P

Εντούτοις, για να αναγκάσω κάποιες φορές τον εαυτό μου να ξεκουνήσει από τον καναπέ του, ενεργοποιώ το Nike Run και έτσι δημιουργώ στον εαυτό μου ένα κίνητρο + τη μουσική.

Αν κάποιοι δημιουργούν κίνητρο για να ξεκουνήσουν από τον καναπέ τους, παίζοντας Pokemon Go, είναι απολύτως κατανοητό και το επικροτώ.

Το πρόβλημα ξεκινάει όταν το παιχνίδι γίνεται αυτοσκοπός και ο παίχτης πορώνεται τόσο πολύ που χάνει επαφή με το περιβάλλον.

Δημοσ.

το καπνισμα ηταν απλο άσχετο παραδειγμα να δειτε οτι το ολα με μετρο δεν ισχυει παντου

there, fixed it for you.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει το παιχνιδάκι.

Δεν το παίζω προσωπικά, γιατί γενικά, επειδή κινούμαι με τη μηχανή στην Αθήνα, έχω χάσει κάθε όρεξη για περπάτημα (να είναι καλά ο διάδρομος στο γυμναστήριο) και είμαι και 34χρονών μαντράχαλος για να ξεφτιλίζομαι έτσι :P

Εντούτοις, για να αναγκάσω κάποιες φορές τον εαυτό μου να ξεκουνήσει από τον καναπέ του, ενεργοποιώ το Nike Run και έτσι δημιουργώ στον εαυτό μου ένα κίνητρο + τη μουσική.

Αν κάποιοι δημιουργούν κίνητρο για να ξεκουνήσουν από τον καναπέ τους, παίζοντας Pokemon Go, είναι απολύτως κατανοητό και το επικροτώ.

Το πρόβλημα ξεκινάει όταν το παιχνίδι γίνεται αυτοσκοπός και ο παίχτης πορώνεται τόσο πολύ που χάνει επαφή με το περιβάλλον.

Η εμμονή /εθισμός όμως ισχύει για τα πάντα και έχει σχέση με άτομο και όχι με την ασχολία καθεαυτήν.

Π.χ δεν φταίει το πόκερ που υπάρχουν εθισμένοι χαρτοπαίκτες, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες.

Άρα αντίστοιχα δεν φταίει και το go, επειδή κάποιοι δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτοέλεγχος και αυτοσυγκράτηση.

Δημοσ.

Σε έβγαλα ατό την δύσκολη θέση γιατί με την γραμματική, το συντακτικό και το μυαλό σου ούτε σε 10 χρόνια δεν θα μπορούσες να μας εξηγήσεις τι εννοείς!

Τώρα μένει να δούμε εσύ πότε θα καταλάβεις ότι το παιχνίδι δεν έχει σχέσει με το κάπνισμα, κωμωδία.

δεν αναφερόμουν σε σένα 

επιμένεις σταθερά

there, fixed it for you.

δλλ λες οτι ειναι οκ να καπνιζει κανεις με μετρο?

οκ

αλλα είναι λάθος

Δημοσ.

Εντάξει Οκ κατάλαβα.. Κρυφά έχεις μπει στο ίντερνετ!.

Άντε καλή συνέχεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...