Zus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Η εμμονή /εθισμός όμως ισχύει για τα πάντα και έχει σχέση με άτομο και όχι με την ασχολία καθεαυτήν. Π.χ δεν φταίει το πόκερ που υπάρχουν εθισμένοι χαρτοπαίκτες, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες. Άρα αντίστοιχα δεν φταίει και το go, επειδή κάποιοι δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτοέλεγχος και αυτοσυγκράτηση. Νομίζω πως είναι σαφές από το μηνυμά μου ότι πυροβολώ τον πιανίστα και όχι το πιάνο. 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Το είχα βάλει και μερικές σελίδες πριν αλλά όπως φαίνεται δεν το πρόσεξαν όλοι. Χωρίς spoiler αυτή τη φορά μπας και σωθούμε. Αλήθεια δε μας είπες, εσύ πώς διασκεδάζεις στον ελεύθερο χρόνο σου; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Νομίζω πως είναι σαφές από το μηνυμά μου ότι πυροβολώ τον πιανίστα και όχι το πιάνο. Ναι, δεν ήταν επιθετικό το ύφος του μηνύματος μου Απλώς το αναφέρω πολύ fun όμως https://www.youtube.com/watch?v=4pgX60AAIYo Συγγνώμη που ο ορισμός του fun για καποιους από εμάς δεν συμπίπτει με τον δικό σου :S
Constant1ne Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Παίζω ελάχιστα Pokemon go, σε διαδρομές με μέσα γυρνώντας από τη δουλειά κυρίως και γενικά ΟΚ καλό μου φαίνεται, κυρίως μου τραβάει την προσοχή σαν επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα. Πείτε μας όμως λίγο πως να ζήσουμε, πείτε μας τι να μας αρέσει, τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε σωστοί άντρες, πόσες γκόμενες πρέπει να πηδήξουμε, πόσες φόρες πρέπει να πάμε στη θάλασσα και να διασκεδάσουμε και αν είναι εύκολο πείτε μας γιατί σας φτιάχνουν τόσο τα "σωστά" αρσενικά. Μερικοί γεννήθηκαν ξερόλες 50άρηδες. Αγαπημένη γενιά των 2 εξοχικών, των 5 αυτοκινήτων και των 15 δανείων. 4
Captn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ναι, δεν ήταν επιθετικό το ύφος του μηνύματος μου Απλώς το αναφέρω Συγγνώμη που ο ορισμός του fun για καποιους από εμάς δεν συμπίπτει με τον δικό σου :S αυτο κατάλαβες οτι ειναι το θέμα?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 αυτο κατάλαβες οτι ειναι το θέμα? Σχολίασα συγκεκριμένο ποστ...
Captn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Σχολίασα συγκεκριμένο ποστ... για το συγκεκριμενο ποστ σου λεω κι εγω
defacer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Πείτε μας όμως λίγο πως να ζήσουμε, πείτε μας τι να μας αρέσει, τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε σωστοί άντρες, πόσες γκόμενες πρέπει να πηδήξουμε, πόσες φόρες πρέπει να πάμε στη θάλασσα και να διασκεδάσουμε και αν είναι εύκολο πείτε μας γιατί σας φτιάχνουν τόσο τα "σωστά" αρσενικά. Μερικοί γεννήθηκαν ξερόλες 50άρηδες. Αγαπημένη γενιά των 2 εξοχικών, των 5 αυτοκινήτων και των 15 δανείων. https://www.youtube.com/watch?v=lO0T0w4oaHE Με αυτό (και γενικότερα το φανταστικό πρώτο άλμπουμ των ΜΜ) καραγούσταρα όταν ήμουν μικρός. Παραμένει επίκαιρο. Enjoy. 2
Runner25 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=lO0T0w4oaHE Με αυτό (και γενικότερα το φανταστικό πρώτο άλμπουμ των ΜΜ) καραγούσταρα όταν ήμουν μικρός. Παραμένει επίκαιρο. Enjoy. πηγα να το ποσταρω και βλεπω το δικο σου ποστ με προλαβες μαν δισκαρα ο πρωτος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις