Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εμμονή /εθισμός όμως ισχύει για τα πάντα και έχει σχέση με άτομο και όχι με την ασχολία καθεαυτήν.

Π.χ δεν φταίει το πόκερ που υπάρχουν εθισμένοι χαρτοπαίκτες, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες.

Άρα αντίστοιχα δεν φταίει και το go, επειδή κάποιοι δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτοέλεγχος και αυτοσυγκράτηση.

Νομίζω πως είναι σαφές από το μηνυμά μου ότι πυροβολώ τον πιανίστα και όχι το πιάνο.

• Like 1
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Το είχα βάλει και μερικές σελίδες πριν αλλά όπως φαίνεται δεν το πρόσεξαν όλοι. Χωρίς spoiler αυτή τη φορά μπας και σωθούμε.

3c76e21b39e09b8992e9b92f7f387501e99cd90b

Αλήθεια δε μας είπες, εσύ πώς διασκεδάζεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομίζω πως είναι σαφές από το μηνυμά μου ότι πυροβολώ τον πιανίστα και όχι το πιάνο.

Ναι, δεν ήταν επιθετικό το ύφος του μηνύματος μου :D

Απλώς το αναφέρω

πολύ fun όμως

https://www.youtube.com/watch?v=4pgX60AAIYo

Συγγνώμη που ο ορισμός του fun για καποιους από εμάς δεν συμπίπτει με τον δικό σου :S

Δημοσ.

Παίζω ελάχιστα Pokemon go, σε διαδρομές με μέσα γυρνώντας από τη δουλειά κυρίως και γενικά ΟΚ καλό μου φαίνεται, κυρίως μου τραβάει την προσοχή σαν επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα.

Πείτε μας όμως λίγο πως να ζήσουμε, πείτε μας τι να μας αρέσει, τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε σωστοί άντρες, πόσες γκόμενες πρέπει να πηδήξουμε, πόσες φόρες πρέπει να πάμε στη θάλασσα και να διασκεδάσουμε και αν είναι εύκολο πείτε μας γιατί σας φτιάχνουν τόσο τα "σωστά" αρσενικά. 

Μερικοί γεννήθηκαν ξερόλες 50άρηδες. Αγαπημένη γενιά των 2 εξοχικών, των 5 αυτοκινήτων και των 15 δανείων.

• Like 4
Δημοσ.

Ναι, δεν ήταν επιθετικό το ύφος του μηνύματος μου :D

Απλώς το αναφέρω

Συγγνώμη που ο ορισμός του fun για καποιους από εμάς δεν συμπίπτει με τον δικό σου :S

αυτο κατάλαβες οτι ειναι το θέμα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

αυτο κατάλαβες οτι ειναι το θέμα?

Σχολίασα συγκεκριμένο ποστ...

Δημοσ.

Πείτε μας όμως λίγο πως να ζήσουμε, πείτε μας τι να μας αρέσει, τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε σωστοί άντρες, πόσες γκόμενες πρέπει να πηδήξουμε, πόσες φόρες πρέπει να πάμε στη θάλασσα και να διασκεδάσουμε και αν είναι εύκολο πείτε μας γιατί σας φτιάχνουν τόσο τα "σωστά" αρσενικά. 

Μερικοί γεννήθηκαν ξερόλες 50άρηδες. Αγαπημένη γενιά των 2 εξοχικών, των 5 αυτοκινήτων και των 15 δανείων.

https://www.youtube.com/watch?v=lO0T0w4oaHE

Με αυτό (και γενικότερα το φανταστικό πρώτο άλμπουμ των ΜΜ) καραγούσταρα όταν ήμουν μικρός. Παραμένει επίκαιρο. Enjoy.

• Like 2
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=lO0T0w4oaHE

Με αυτό (και γενικότερα το φανταστικό πρώτο άλμπουμ των ΜΜ) καραγούσταρα όταν ήμουν μικρός. Παραμένει επίκαιρο. Enjoy.

πηγα να το ποσταρω και βλεπω το δικο σου ποστ με προλαβες μαν :-)

δισκαρα ο πρωτος 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...