Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν διατέθηκε το Pokemon Go πριν από μερικές μέρες, η μετοχή της Nintendo έκανε άλματα (αν και έχει αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση τώρα) και το παιχνίδι που ανέπτυξε η εταιρεία Niantic έγινε τεράστια επιτυχία.

Το παιχνίδι είναι από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές τόσο στο Google Play όσο και στο App Store, και αν και προσφέρεται δωρεάν, περιλαμβάνει in-app αγορές που ποικίλουν σε αξία από $1,49 ως και $149,99. Και από αυτά τα in-app purchases κερδίζουν τόσο η Apple όσο και η Google.

Σύμφωνα με την οικονομική αναλύτρια Laura Martin, της επενδυτικής χρηματοπιστωτικής εταιρείας Needham & Company, το Pokemon Go θα μπορούσε να δημιουργήσει $3 δισεκατομμύρια σε έσοδα για την Apple μέσα στα επόμενα ένα με δύο χρόνια (το ποσοστό κέρδους της Apple για κάθε in-app purchase είναι 30%). Το Pokemon Go έχει ήδη μία πρωτιά, αφού το 53% των in-app αγορών πραγματοποιούνται από άτομα που δεν έχουν πληρώσει σεντς για mobile games τους τελευταίους έξι μήνες.

H Apple παράλληλα επιβεβαίωσε ότι το Pokemon Go αποτελεί το παιχνίδι με τα περισσότερα downloads στην ιστορία του App Store τουλάχιστον για την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Το «επίτευγμα» αυτό είναι ιδιαίτερο σημαντικό αν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι το παιχνίδι διατέθηκε μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τις πρώτες ημέρες που εμφανίστηκε στο App Store και όχι παγκοσμίως όπως συνήθως συμβαίνει με τα περισσότερα παιχνίδια.

Link.png Site: GSMArena

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τρελά λεφτά για όλους, πάντως έχουν δημιουργηθεί παρέες όπως κάνουμε κι εμείς με φίλους μας...το θετικό του παιχνιδιού είναι ότι μας βγάζει έξω και μιλάμε με άλλα άτομα άρα προάγει την κοινωνικοποίηση..

• Like 5
Δημοσ.

οδηγια προς ναυτιλομενους

"οποιος περαπαταει κοιτωντας το κινητο δε σημαινει οτι παιζει pokemon go!" αρκετα πια με το "επιασες κανα καλο?"

• Like 10
Δημοσ.

Ευτυχώς που είμαι χρήστης windows phone.... Όποτε δεν με ρωτάνε αν έπιασα κανένα καλό....!!! Προσωπικά το θεωρό αηδία το παιχνίδι... Άλλα ένταξει ο θέμα Γούστου είναι όλα... Γενικά πότε δεν με ενδιέφεραν τα παιχνίδια στο κινητό...

• Like 6
Δημοσ.

Και η MS τα σνομπαρει στα κινητά της !! Θα μου πεις εδώ και 3 χρόνια δεν είχε update στο επίσημο app του instagram...

• Like 1
Δημοσ.

η απλη θα μπορουσε αντι για να ψαχνεις ποκεμον , να σου δειχνει τους αλλους χρηστες iphone σαν ποκεμον και να τους ψαχνεις μεσα απο την καμερα του δικου σου iphone  . 

*θελω πνευματικα δικαιωματα και ποσοστα αν το κανουν.  ειστε μαρτυρες και μετοχοι :) 

Δημοσ.

Ευτυχώς που είμαι χρήστης windows phone.... Όποτε δεν με ρωτάνε αν έπιασα κανένα καλό....!!! Προσωπικά το θεωρό αηδία το παιχνίδι... Άλλα ένταξει ο θέμα Γούστου είναι όλα... Γενικά πότε δεν με ενδιέφεραν τα παιχνίδια στο κινητό...

Αγαπητέ και να σε ενδιέφεραν τα παιχνίδια στο κινητό, με WP στην καλύτερη θα είχες έναν Ναρκαλιευτή 

• Like 21
Δημοσ.

Αγαπητέ και να σε ενδιέφεραν τα παιχνίδια στο κινητό, με WP στην καλύτερη θα είχες έναν Ναρκαλιευτή 

H Microsoft studios έχει απο τα καλύτερα παιχνίδια σε κινητά. Λόγο γρήγορου λειτουργικού πάνε μπάλα. Στα άλλα λειτουργικά πολύ λίγα παιχνίδια προσφέρουν ίδιου επιπέδου διασκέδαση. Δες Halo, Tentacles, ilomilo, Mush, Gerbil Physics, Rocket riot και άλλα που δεν συγκρίνονται με το 99% των παιχνιδιών στα άλλα μάρκετς.

• Like 1
Δημοσ.

Το ingress, της Niantic επίσης, ήταν το πρώτο που μας έβγαλε έξω μερικά χρόνια πριν.

Σε αυτό ακριβώς το παιχνίδι βασίστηκε το Pokemon Go.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτό ακριβώς το παιχνίδι βασίστηκε το Pokemon Go.

Ακριβώς... ακόμη και τα gyms/pokestops πατάνε πάνω σε προηγούμενα towers από το Ingress :P

• Like 2
Δημοσ.

απλα ειναι κατι πρωτοτυπο σε σχεση με τα αλλα παιχνιδια και εκανε ενα μπαμ. προσωπικα εγω το βαρεθηκα μονο που μου το περιγραψανε. αν εξαιρεσω τον κοσμο που απλα το δοκιμασε για λιγες μερες ποσο καμμενος πρεπει να εισαι να περιπλανιεσαι στους δρομους για να κανεις ενα τσεκιν σε σημεια του google maps? Πραγματικα ειναι οτι πιο αντι-cool μπορει να ασχοληθει καποιος.

• Like 2
Δημοσ.
Μόδα είναι και θα σβήσει, δεν πιστεύω να κρατήσει πάνω από 2-3 μήνες η τρέλα με τα Pokemon.

Τα Pokemon σαν Pokemon, τα θυμάμαι από τότε που γεννήθηκα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τα ξέρει. Δεν ξέρω κατά πόσο θα κρατήσει το παιχνίδι, αλλά σίγουρα δεν είναι μόδα σαν το angry birds και το flappy bird.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...