defacer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Σκέφτηκα ότι θα έχει ενδιαφέρον και το ποστάρω. Σύντομα ξεκινάω τις φετινές μου διακοπές και θα βρίσκομαι Αθήνα με τουριστική ιδιότητα λίγες μέρες τον Αύγουστο. Όμως λόγω της περιόδου διακοπών και άλλων ενοχλητικών λεπτομερειών όπως ότι ο κόσμος πρέπει να πάει στη δουλειά, θα έχω κενό στο πρόγραμμά μου για το μεγαλύτερο μέρος της Δευτέρας που λέω στον τίτλο (πρωί ως κάποια στιγμή το απόγευμα). Αθηναίοι του insomnia, χρειάζομαι τα φώτα και τη φαντασία σας. Τι να κάνω τη Δευτέρα; Να κυνηγήσω pokemon; Να πάω στα Starbucks για AMA; Live streaming πέσιμο σε τουρίστριες στο Μοναστηράκι; Ή να κάτσω στ' αυγά μου επειδή έρχεται η Αποκάλυψη; https://www.youtube.com/watch?v=h8fRFxilyLc Περιμένω τις προτάσεις σας, σοβαρές και ανήθικες εξίσου. Τις τελευταίες σε ΠΜ να μην εκτεθούμε έτσι; Merci! 1
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Αν είσαι λίγο εμφανίσιμος, αν βλέπεσαι δηλαδή όχι τίποτα το ιδιαίτερο τότε χώσε μερικές καλές φώτο και χτύπα tinder να περάσεις καλά κάνα 3ωρο με καμιά τουρίστρια,έχει πολύ πράμα αυτόν τον καιρό! Α, και να είσαι προετοιμασμένος να κεράσεις 2/3 σουβλάκια, οι περισσότερες από αυτές είναι πεινασμένες! 2
zio10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Αν είσαι λίγο εμφανίσιμος, αν βλέπεσαι δηλαδή όχι τίποτα το ιδιαίτερο τότε χώσε μερικές καλές φώτο και χτύπα tinder να περάσεις καλά κάνα 3ωρο με καμιά τουρίστρια,έχει πολύ πράμα αυτόν τον καιρό! Α, και να είσαι προετοιμασμένος να κεράσεις 2/3 σουβλάκια, οι περισσότερες από αυτές είναι πεινασμένες! Παντρεμένος άνθρωπος είναι!
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Παντρεμένος άνθρωπος είναι! Ακόμη καλύτερα τότε Δεν ξέρω, είπε ανήθικες προτάσεις κτλ γι αυτό το έγραψα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Ακόμη καλύτερα τότε Δεν ξέρω, είπε ανήθικες προτάσεις κτλ γι αυτό το έγραψα Ειπε επίσης και σε pm
defacer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Παντρεμένος άνθρωπος είναι! zio υπάρχουν παντρεμένοι που το κάνουν αυτό, και παντρεμένοι που το κάνουν μαζί με τη γυναίκα τους, και μαζί και με τους φίλους τους. Δε θέλω να περιορίσω τη φαντασία σας. That said για Tinder θα ήταν much better εδώ, όχι στην Αθήνα. Ειπε επίσης και σε pm Να παίξω tinder είπε όχι να του κάτσω. Α, και να είσαι προετοιμασμένος να κεράσεις 2/3 σουβλάκια, οι περισσότερες από αυτές είναι πεινασμένες! Δεν ξέρω αυτή η πρόταση μου φάνηκε τέρμα σουρεάλ. Will fuck for food. 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Τσιμπάς τέτοια και φεύγεις για Ακρόπολη - Πλάκα. Για να γίνεις μέγιστος τουρίστας ανεβαίνεις και σε κάποια απ' αυτά τα ανοιχτά δίπατα λεωφορεία που σε πάνε βόλτα. 6
zio10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 zio υπάρχουν παντρεμένοι που το κάνουν αυτό, και παντρεμένοι που το κάνουν μαζί με τη γυναίκα τους, και μαζί και με τους φίλους τους. Δε θέλω να περιορίσω τη φαντασία σας. That said για Tinder θα ήταν much better εδώ, όχι στην Αθήνα. Να παίξω tinder είπε όχι να του κάτσω. Δεν ξέρω αυτή η πρόταση μου φάνηκε τέρμα σουρεάλ. Will fuck for food. Θα πέσει φωτιά να τους κάψει! 1
thanasis00 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Θα μπορούσες να κανονίσεις insomnia meetup, σίγουρα όλο και κάποιος θα μπορεί
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω αυτή η πρόταση μου φάνηκε τέρμα σουρεάλ. Will fuck for food. Έχω ένα φίλο 30αρη πολύ εμφανίσιμο που ασχολείσαι συνέχεια (εγώ το έχω κόψει) και γνωρίζει τουρίστριες από το tinder, μου λέει 'άσε όλες πεινασμένες είναι να φάνε και να πιουν τσάμπα θέλουν!' Μάλλον σκέφτονται πως το δίνουν που το δίνουν ας φάνε και κάτι τουλάχιστον χαχα! Λοιπόν δεν σου άρεσε η πρόταση, Οκ σου έχω άλλη καλύτερη! Να συναντηθείς (φιλικά έτσι, μην παρεξηγηθώ τίποτα πονηρό) με την μπάσκετφαν που σε συμπαθεί και δεν έχει αφήσει μήνυμα σου χωρίς λαικ και να μας πεις μετά εντυπώσεις μιας και την συμπαθούμε και εμείς, φαίνεται πολύ σωστό άτομο και σχεδόν όλα της τα μηνύματα είναι σοβαρά! Ειπε επίσης και σε pm Μπα άσε να μου λείπει, θα απαντήσει στο πμ με κανένα σεντόνι και ποιος ξανά απαντάει μετα, Χαχαχα 2
defacer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Θα μπορούσες να κανονίσεις insomnia meetup, σίγουρα όλο και κάποιος θα μπορεί Meetup δε γίνεται, θα με βγάλει η Δήμητρα αποστάτη ... αλλά αν κάποιος άλλος ψήνεται μια χαρά κανονίζουμε καφέ/whatever. Να συναντηθείς (φιλικά έτσι, μην παρεξηγηθώ τίποτα πονηρό) με την μπάσκετφαν Δυστυχώς δε γίνεται τώρα, αλλά έχουμε κανονίσει στις 22/7/2027, οπότε υπομονή. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω.
bluesattack Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δευτερα πρωι εως απογευμα ? Πηγαινε καζινο.Εχει και ac
zio10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μπα άσε να μου λείπει, θα απαντήσει στο πμ με κανένα σεντόνι και ποιος ξανά απαντάει μετα, Χαχαχα Σεντόνι συν 18 παραθέσεις και 6 spoiler στο pm! 2
kaliakman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Συνάντηση με DDevil και livestream για τους υπόλοιπους!!Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ, το παρόν ποστ περιλαμβάνει χιούμορ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα