defacer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Στο Αττικό Πάρκο έχεις πάει? Όχι αλλά φαίνεται ενδιαφέρουσα ιδέα, θα κοιτάξω το site τους. Έχουν και pokemon?
Moderators Kercyn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Αν θες pokemon πήγαινε Μοναστηράκι - Σύνταγμα - Ακρόπολη. Επίσης ο Πειραιάς έχει πολλά Dratini απ' ό,τι μου λένε και στο Φλοίσβο υπάρχουν σπάνια pokemon. 1
the other one Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 αυτό το "ζήσε μια μέρα την Αθήνα σαν τουρίστας" ακούγεται καλή ιδέα πρέπει να το κάνω κι εγώ κάποτε
defacer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Σου στρωνω ηδη κοκκινο χαλι. Αν θες pokemon πήγαινε Μοναστηράκι - Σύνταγμα - Ακρόπολη. Επίσης ο Πειραιάς έχει πολλά Dratini απ' ό,τι μου λένε και στο Φλοίσβο υπάρχουν σπάνια pokemon. Δεν παίζω ρε συ αλλά κάνετε ότι μπορείτε για να αρχίσω μου φαίνεται, εσύ με τις πληροφορίες και η νένυ με το lure. Λοιπόν αν βολέψει μπορεί να βγάλω καμιά pokemon selfie να ποστάρω για το χαβαλέ.
mclein Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 με μια σουμα, μπορεις να κυνηγας ποκεμον στο αττικο παρκο με τουριστριες που θα γνωρισεις απο tinder τις οποιες θα πας για σουβλακια στην ακροπολη/πλακα και το βραδυ αμα θες χανεις τα υπολοιπα λεφτα σου στο καζινο. 10
DoctorasZivangkos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 ασε φιλε μου την σημερινη εποχη οι ελλεινιδες θελουν φρου φρου και αρωματα ... πραγματα που στην εποχη μας δυσκολο να μπορεσει να προσφερει ενας γενναιος ανδρας,Για αυτο σε συμβουλευω να πας μια βολτα απο μεταξουργειο να κανεις την δουλεια σου 1
L0k0p0k013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Εγώ γενεθλια κερνάω το φαΐ βάζεις τη μεταφορά: Ρ
V for Vagelis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καμιά βόλτα στο πάρκο του νέου κέντρου πολιτισμού στο Φάληρο; Και από εκδηλώσεις βλέπω έχουν μάθημα yoga στο κέντρο επισκεπτών τη μέρα αυτή, αν σε ενδιαφέρει. :Ρ http://www.snfcc.org/visitors-center/events/2016/08/events201608yoga-mondays01-08-2016/?lang=el 1
theoritikos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Πάρε καμιά 12αδα μπύρες και πήγαινε να αραξεις στην Πνυκα .Όλο και κάποια διψασμένη τουρίστρια θα βρεις να κεράσεις μία μπύρα
Lanike71 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημιουργικό; Ακρόπολη και μουσείο. Μη δημιουργικό αλλά χαλαρωτικό; Για καφέ νότια προάστεια. 2
defacer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Απ' ότι καταλαβαίνω το καλοκαίρι στην Αθήνα είναι κυνηγετική περίοδος. Keep them coming please! Μη δημιουργικό αλλά χαλαρωτικό; Για καφέ νότια προάστεια. Χμ, θα είμαι βόρεια μεριά και δεν το βλέπω να κάνω ταξιδάκι μόνος μου απλά για να πιω καφέ...
Gilfoyle Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Τι φάση μόνο εγώ θα γούσταρα πολύ real life AMA με Defacer;
Moderators Kercyn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Τι φάση μόνο εγώ θα γούσταρα πολύ real life AMA με Defacer; Κι εγώ, θα εκτύπωνα διάφορα posts του και θα πήγαινα να μου τα υπογράψει. 8
DDevil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 ασε φιλε μου την σημερινη εποχη οι ελλεινιδες θελουν φρου φρου και αρωματα ... πραγματα που στην εποχη μας δυσκολο να μπορεσει να προσφερει ενας γενναιος ανδρας,Για αυτο σε συμβουλευω να πας μια βολτα απο μεταξουργειο να κανεις την δουλεια σου χαχαχαχαχα αν προσεξες ο Μάους εκανε λογο για τουριστριες. Οχι για ελλεϊνιδες δεν ειναι καθολου τυχαιο στο μεταξι που ολοι προτεινουν τουριστριες.... οι ντοπιες του φορουμ πως νιωθουν που το κατάφεραν αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα