Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στο Αττικό Πάρκο έχεις πάει?

Όχι αλλά φαίνεται ενδιαφέρουσα ιδέα, θα κοιτάξω το site τους.

Έχουν και pokemon?  :-D

• Moderators
Δημοσ.

Αν θες pokemon πήγαινε Μοναστηράκι - Σύνταγμα - Ακρόπολη. Επίσης ο Πειραιάς έχει πολλά Dratini απ' ό,τι μου λένε και στο Φλοίσβο υπάρχουν σπάνια pokemon.

• Like 1
Δημοσ.

Σου στρωνω ηδη κοκκινο χαλι.

Αν θες pokemon πήγαινε Μοναστηράκι - Σύνταγμα - Ακρόπολη. Επίσης ο Πειραιάς έχει πολλά Dratini απ' ό,τι μου λένε και στο Φλοίσβο υπάρχουν σπάνια pokemon.

Δεν παίζω ρε συ  :-D αλλά κάνετε ότι μπορείτε για να αρχίσω μου φαίνεται, εσύ με τις πληροφορίες και η νένυ με το lure.  :-D  :-D

Λοιπόν αν βολέψει μπορεί να βγάλω καμιά pokemon selfie να ποστάρω για το χαβαλέ.

Δημοσ.

με μια σουμα,

μπορεις να κυνηγας ποκεμον στο αττικο παρκο με τουριστριες που θα γνωρισεις απο tinder τις οποιες θα πας για σουβλακια στην ακροπολη/πλακα και το βραδυ αμα θες χανεις τα υπολοιπα λεφτα σου στο καζινο. 

:-D

• Like 10
Δημοσ.

ασε φιλε μου την σημερινη εποχη οι ελλεινιδες θελουν φρου φρου και αρωματα ... πραγματα που στην εποχη μας δυσκολο να μπορεσει να προσφερει ενας γενναιος ανδρας,Για αυτο σε συμβουλευω να πας μια βολτα απο μεταξουργειο να κανεις την δουλεια σου

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε καμιά 12αδα μπύρες και πήγαινε να αραξεις στην Πνυκα .Όλο και κάποια διψασμένη τουρίστρια θα βρεις να κεράσεις μία μπύρα

Δημοσ.

Απ' ότι καταλαβαίνω το καλοκαίρι στην Αθήνα είναι κυνηγετική περίοδος.  :-D  :-D

Keep them coming please!

Μη δημιουργικό αλλά χαλαρωτικό; Για καφέ νότια προάστεια.

Χμ, θα είμαι βόρεια μεριά και δεν το βλέπω να κάνω ταξιδάκι μόνος μου απλά για να πιω καφέ...

• Moderators
Δημοσ.

Τι φάση μόνο εγώ θα γούσταρα πολύ real life AMA με Defacer;

Κι εγώ, θα εκτύπωνα διάφορα posts του και θα πήγαινα να μου τα υπογράψει.

• Like 8
Δημοσ.

ασε φιλε μου την σημερινη εποχη οι ελλεινιδες θελουν φρου φρου και αρωματα ... πραγματα που στην εποχη μας δυσκολο να μπορεσει να προσφερει ενας γενναιος ανδρας,Για αυτο σε συμβουλευω να πας μια βολτα απο μεταξουργειο να κανεις την δουλεια σου

χαχαχαχαχα

αν προσεξες ο Μάους εκανε λογο για τουριστριες. Οχι για ελλεϊνιδες B)

δεν ειναι καθολου τυχαιο στο μεταξι που ολοι προτεινουν τουριστριες.... οι ντοπιες του φορουμ πως νιωθουν που το κατάφεραν αυτο? :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...