TehAmigos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ηρθε παλι ο καιρος που εχω ελεύθερο χρονο και σκεφτομαι να βαλω Netflix,ειχα για κανενα δίμηνο οταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα(Ιανουάριο),αλλα μετα λογο ελλείψεις χρονου και μικρού περιεχομένου του Netflix το σταμάτησα. Αυτη τη στιγμη εχει αρκετό υλικό απο σειρές και ταινίες;
TehAmigos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 50-50 δλδ,επίσης να αναφέρω πως δεν με ενδιαφέρουν οι ελληνική υπότιτλοι
taslikos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μόνο για σειρές λέει ακόμη... Αλλα ελεος πια δεν βάζουν ούτε ελληνικά ούτε καμία κάλη ταινία... Εγω το έχω ένα μηνα και μόνο breaking bad έχω δει... Όλα τα αλλα μάπα...
TehAmigos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Απ οτι ξερω υπάρχουν θέματα με copyright στη χώρα μας και γι αυτο δεν ανεβαίνει αλλο υλικό,ολες οι ταινίες έρχονται πιο αργα στη χώρα μας,οπως και οι σειρές.Εγω οταν δοκίμασα το τσαμπα μήνα ειδα και σειρές και ταινίες,τωρα σκεφτομαι πολυ σοβαρά να το ξανα αρχίσω
logistoulis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Εγώ το έχω με άλλους 3 από τοτε που ήρθε ελλαδα ( το χρησιμοποιούν και άλλοι δικοί μας βέβαια, αλλά 4 είμαστε οι δηλωμένοι χρήστες του λογαριασμού που πληρώνουμε) οπότε για 3€ το μήνα δε με χαλάει, μέχρι εκεί μία χαρά τα αξίζει, ειδικά αν το συγκρίνουμε με το κόστος Nova κτλ και αυτών που αυτές οι υπηρεσίες προσφέρουν Το υλικό σε γενικές γραμμές εμπλουτίζεται με το καιρό, αρκετά σε σχέση με όταν είχε πρωτοέρθει Για 5.1 όμως θες win 8 ή 10 για να μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή από το store, αλλά μια χαρά το έχω παράλληλα σε κινητό/tablet και smart tv Βέβαια δε λύνεις όλες τις ανάγκες σου σε περιεχόμενο με το Netflix, αλλά για το κόστος του αν το έχεις μαζί με άλλα άτομα και αυτά που προσφέρει είναι καλό να υπάρχει, τέτοιες προσπάθειες δεν είναι κακό να τις υποστηρίζουμε και μακάρι να υπάρξουν και άλλες πιο ανταγωνιστικές
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Το μεγαλύτερο κακό του είναι ότι οι σειρές δεν είναι τέρμα ενημερωμένες. Ακόμα και σε Αμερική έρχονται έξι μήνες μετά οι νέοι κύκλοι(λένε). Για παράδειγμα το suits έχει μπει στον 6ο κύκλο και δεν έχει μπεί ο 5ος στο Netflix, τουλάχιστον την τελευταία φορά που τσέκαρα. Πλέον το έχω κόψει λόγω καλοκαιριού. Το χειμώνα θα το αρχίσω πάλι.
41ex Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 το έχω απ' όταν ξεκίνησε και μπορώ να πω ότι συνεχώς προστίθεται νέο υλικό. έχει και καλό πράγμα τώρα αν τα περισσότερα τα έχεις ήδη δει απο τόρρεντ αυτό είναι άλλο θέμα. ταινίες έχει πολλές και καλές μέχρι το 2011-12. από εκεί και πέρα λίγα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα