epir21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Γεια σας, Θέλω να στείλω μια βαλίτσα από Πάτρα-Χαλκίδα και δυστυχώς δεν γίνεται με ΚΤΕΛ. Είναι βαλίτσα καμπίνας με διαστάσεις 55x37x23 και ζυγίζει γύρω στα 10 κιλά. Κοιτάω κουριερ αλλα κατι μου βρομάει, η ACS πχ στον υπολογισμό του κόστους αποστολής με 10 κιλα μου βγάζει ~14 ευρώ τα οποια μου φαινονται λίγα γενικά. Τα ΕΛΤΑ κουριερ βγαζουν ~33 και τα ΕΛΤΑ βγάζουν 5 ευρω Προφανώς κάτι έχω χάσει. Επίσης μπορώ να στείλω μια βαλίτσα ή πρέπει να είναι σε κούτα τα πράγματα; Επειδή δεν μπορώ λόγο δουλείας να πάω να ρωτήσω σε όλα αυτά, μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει αν γνωρίζει; Ευχαριστώ.
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ακού Βαλε την σε μία κούτα και πήγαινε ελτα μέχρι 10 κιλά θα σ πάρουν μόνο 5 ευρώ.(εγώ έστειλα 20κιλα δέμα και μ πήραν μόνο ένα 10ρικο Κάνε την αποστολή σου εκεί π θέλεις και τελειωσε το θέμα με ενα 5€ Ούτε κούριερ ούτε 30€ ούτε τίποτα. Και με τα λεφτά που γλυτωσες τα τρως στην υγεία σου σουβλάκια 2
epir21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ακού Βαλε την σε μία κούτα και πήγαινε ελτα μέχρι 10 κιλά θα σ πάρουν μόνο 5 ευρώ.(εγώ έστειλα 20κιλα δέμα και μ πήραν μόνο ένα 10ρικο Κάνε την αποστολή σου εκεί π θέλεις και τελειωσε το θέμα με ενα 5€ Ούτε κούριερ ούτε 30€ ούτε τίποτα. Να βάλω την βαλίτσα μέσα σε κούτα ή τα ρούχα που έχει η βαλίτσα; Επίσης επειδή γενικά είναι ρούχα και δεν θέλω να χαθούν, με τα ελτα τι παίζει; Μπορώ να το κάνω συστημένο; και αν ναι πόσα παραπάνω είναι; Η και συστημένο να μην είναι αφήνει σημείωση ο ταχυδρόμος; Επίσης έχεις στείλει έτσι, δεν θα αντιμετωπίσω κάποιο προβλημα με τα ελτα να μου πουν οτι δεν γίνεται να στείλω κουτα; Επισης την κουτα την παίρνω απο εκει ή την ετοιμάζω απο πριν; Γιατι κάτι βλεπω στον τιμοκατάλογο τους για συσκευασίες και έχει τέλη για το καθένα.
theoritikos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Κούτα μπορείς να βάλεις μία δικιά σου.Αν δεν μπορείς να βρεις αγοράζεις μία από τα Ελτα. Τα δέματα είναι πάντα συστημένα.Σου δινουν tracking number ,το ποιο μπορείς να παρακολουθείς που βρίσκεται . Δεν ξέρω πόσο βιάζεσαι να πάρεις την βαλίτσα, γιατί μπορεί να κάνει μέχρι και μία εβδομάδα να φτάσει το δέμα
epir21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Κούτα μπορείς να βάλεις μία δικιά σου.Αν δεν μπορείς να βρεις αγοράζεις μία από τα Ελτα. Τα δέματα είναι πάντα συστημένα.Σου δινουν tracking number ,το ποιο μπορείς να παρακολουθείς που βρίσκεται . Δεν ξέρω πόσο βιάζεσαι να πάρεις την βαλίτσα, γιατί μπορεί να κάνει μέχρι και μία εβδομάδα να φτάσει το δέμα Όλα αυτά μόνο με 5 ευρώ για 10 κιλά; Πολύ καλό ακούγεται. Δεν βιάζομαι όχι, αν κάνει μια εβδομάδα καλά είναι. Κούτα μπορώ να βρω οπότε θα την έχω ετοιμάσει πιο νωρίς τότε και απλά θα πάω να στείλω. Λέω να βάλω χύμα τα πράγματα μέσα γιατί μου φαίνεται κάπως να βάλω την βαλίτσα μέσα στην κούτα, δεν χρειάζομαι την βαλίτσα εκει που θα παραλάβω.
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ή βάλε τα ρούχα απευθείας σε σακούλες και μετά σε κούτα ή βάλε όλη την βαλίτσα σε μία κούτα και στείλε την,οτι σε βολευει. Ναι 5€ είναι για 10 κιλά έχουν ρίξει τις τιμές πολύ καιρό τώρα. Σε 3 εργάσιμες θα είναι εκεί π θέλεις εφόσον είναι πόλη. Αν είναι χωριό σε 3 έως 5 εργάσιμες. Παρε μία καλή κούτα από σουπερμάρκετ που τις έχουν απ έξω και κάνε την αποστολή Έχω κάνει άπειρες αποστολές έτσι Μην φοβάσαι έχει tracking δεν χάνετε τίποτα. Ποτέ δεν μ έχουν χάσει κάτι Ναι θα αφήσει ειδοποίηση ο ταχυδρόμος. 1
epir21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 πρακτορειο δεν υπαρχει????? Τι πρακτορείο; Ή βάλε τα ρούχα απευθείας σε σακούλες και μετά σε κούτα ή βάλε όλη την βαλίτσα σε μία κούτα και στείλε την,οτι σε βολευει. Ναι 5€ είναι για 10 κιλά έχουν ρίξει τις τιμές πολύ καιρό τώρα. Σε 3 εργάσιμες θα είναι εκεί π θέλεις εφόσον είναι πόλη. Αν είναι χωριό σε 3 έως 5 εργάσιμες. Παρε μία καλή κούτα από σουπερμάρκετ που τις έχουν απ έξω και κάνε την αποστολή Έχω κάνει άπειρες αποστολές έτσι Ωραία ωραία μια χαρά ακούγεται αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ!! 1
jakegate7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 δεν στέλνω βαλίτσα αλλά κάτι εξίσου μεγάλο μπορώ να στείλω ως δέμα κουτί υπολογιστή με ελτά? απο οτι ειδα στην εφαρμογή του, εως 20 κιλά ειναι 12 ευρώ. Αλλά δεν έλεγε τίποτα για διαστάσεις δέματος. Και μια δεύτερη ερώτηση, στα δέματα έχεις tracking number χωρίς να πληρώσεις εξτρα?
zio10 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μπορείς να στείλεις ναι. Πρόσεχε λίγο όμως δίσκους και κάρτες.
Expertr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 7.10€ τα 10 κιλα 7.60€ τα 11 κιλα Παιρνεις και tracking ναι
webparts Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 δεν στέλνω βαλίτσα αλλά κάτι εξίσου μεγάλο μπορώ να στείλω ως δέμα κουτί υπολογιστή με ελτά? απο οτι ειδα στην εφαρμογή του, εως 20 κιλά ειναι 12 ευρώ. Αλλά δεν έλεγε τίποτα για διαστάσεις δέματος. Και μια δεύτερη ερώτηση, στα δέματα έχεις tracking number χωρίς να πληρώσεις εξτρα? Μονο το κουτι ή κομπλε μητρικες κτλ? Θα φαει απειρο ξυλο στη διαδρομη,καλο ειναι να λυσεις οτι μπορεις και να τα βαλεις σε κουτακια με μονωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα